Uf, nov MB E500 l. 2002 je bil v povpre?ju v prvih dveh letih vsake dva meseca po nekaj dni na servisu. Avto nalo?en z opremo, da bi vse delovalo tako kot naj bi, se ni nikoli zgodilo. Lastnik se je naveli?al izrednih obiskov in ga prodal po 2 letih s prera?unano v dana?nji denar kakih 50.000 EUR minusa.
Glede ?kode pa se je ?koda pogovarjat in dokazovat prepri?anemu... saj tu danes ni ve? govora o asisten?nih sistemih, ki obstajajo ?e 5 in ve? let in led ?arometih, ki jih ima dandanes v serijski opremi ?e osnovni clio za 11.000 EUR. Recimo prvi audi a6 hibrid je bilo mo?no kupiti leta 2012, 2015 je sledil passat gte... superb je/bo 2020.
?e ho?e? zanesljiv avto, kupi FL ali pa ?e gre za velik koncern z ve? znamkami tiste, ki so nizkocenovne. Dacia je ?e bolj?i primer, ?kode so po (ne samo) mojem postale itak postale predrage. Seveda so OK avti, imid? jih pa? ?e vedno matra in tega bremena se bodo zelo te?ko znebili.
Se pravi, da ?e kupi? ?kodo ne bo? imel problemov, ker je tehnika ?e vsa izprobana in so re?ili vse napake ?e prej. Edina slabost je, da je ?e malo zastarelo vse skupaj do takrat.
Ej...jaz imam cx5 benzin 2.0 165.k.l.2015..poraba 8 l do 8.3lpa jo ne ?param..tle je velika vloga aerodinamika oblika avta te?a ..in itd..malo ga treba na obrate.. he he zoom zoom
Ti nima? AWD.Z njim bi bil ?e kak liter ve?, tako da bi pri?el na 9 do 9,3.?e vedno bi bilo to znosno glede na performanse.
Zakaj bi bilo preve?? ?e ja avtomatik je vsaj pol litra vi?ja poraba, ?e pa ?e AWD pa ?e vsaj pol litra zraven. Pol litra pa doda slaba aerodinamika napram avtomobilom. Rezultat je pol liter in pol vi?ja poraba.
Nekaj je na aerodinamiki samega avta nekaj verjetno v sami nogi. Tudi, ?e vozi? na isti razdalji in po isti poti, lahko dva voznika vozita popolnoma druga?e. Recimo, en spusti gas prej, da avto prosto gre, drugi spet dr?i das in zadnji moment bremza, pa v klancih, eden vozi v recimo ?etrti drugi v peti itd.
Dej posodi kolegu tvojo cx 5 in on tebi njegovo 6-ko. ?e si seveda zaupata in pojdita zopet isto pot. Takrat bo? videl v ?em je fora. Regeneracijo naj bi ti delalo nekje vsakih 220 do 250 km.Ko ti kon?a regeneracijo nastavi potovalni ra?unalnik B na nulo, tako, da bo? lahko spremljal pribli?no, kdaj se bo zopet izvajala. So pa ?e zgoraj napisali, kako opazi?, da se izvaja.
Narobe si bral... nisem prehiteval nikogar, ampak sva peljala nasproti, razen ?e moram na ovinkasti cesti ves ?as dajati ?migavec... ?e me bo kdo videl me bo prijavil za na poseben oddelek.
Bolje v vsakem ovinku, kot pa nikoli. Od vi?ka glava ne boli.
Vidim, da je to en pripomo?ek, ki to sploh ni. Bolj je neko smetalo, po doma?e. A se da to izklopit?
v bistvu zate vem, da ti je vseeno za oh in sploh dodatke,kotvtudi meni, tako, da je ta avto res primeren zate. Tej motorji so preizku?eni in dobri, pa tudi oblika samega tipa je kar posre?ena,?e ?e ne kar med lep?imi v svojem razredu. Takega podobnega je kupila ?ena sodelavca in moram priznati, da je res posre?en.
Dobro, plastika bi res lahko bila bolj?a na otip ampak za to ceno. .
Ekoteroristi pa?... spet bodo z raznoraznimi kvazi ?tudijami hoteli o?rniti dizle. ?e dobro, da nekdo poka?e ?e na drugo stran, kjer je zanimivo, da DPF celo ?isti mestni zrak. In tako kot pravijo, edino relevantno bi bilo, da bi merili koliko litrov zraka vsesa motor in koliko je bilo delcev v tem zraku in koliko jih je nato v izpustih. Ampak ekoteroristi bodo to prepre?ili saj rabijo to?no dolo?ene alarmantne stvari, da z njimi perejo nevedne?e, kakr?ne koli druge bolj spodbudne informacije bodo pa namensko zamol?ali. To delajo prakti?no na vseh podro?jih.
Boss, to je krivoverno, kar predlaga? glede meritev.Dizli so pa? svinjaki...
In ker so bili tako lahki skupaj z nami, je to vse skupaj ?e kar nekaj ?lo. Se pa spomnim ene zime, ko smo ?li na smu?anje, sem imel na strehi tuleta, pa burja je pihala kot nora, in sem ?el dva kilometra naprej, tri nazaj. In v klanec po avtocesti v tretji ful gas 80/uro.Kak?ne sme?nice...
Zato je pa fajn ne probati bolj?ega avta. In si zmagovalec v svojem svetu
V bistvu ima? prav. ?e se ti nikamor ne mudi in rad opazuje? naravo ko se vozi?, je to zmagovalna kombinacija. Za?eljena je ravna konfiguracija trase ceste.
Sej smo tudi mi vozili v?asih take mlin?ke 1.4 benzinarje brez turbin,da vas potola?im. Sem prevozil z njim celo Evropo po dolgem in po?ez. Mogo?e smo montirali kak dvojni Weber ali Solex uplinja?, pa sprint filter gor in to je bilo to. Ko se pa navadi? na mo?nej?e poti nazaj ni, samo ve? in ve? ho?e?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In spet smo na relaciji benzin-dizel. Tokrat nimam jaz ni? pri tem...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani