Mene pa neki zajebava in sicer sam k je sneg na cesti ... lu?i za svetenje v ovinek se pri?igajo kontr kot bi se morale. Se pravi ko grem v desni ovinek se pri?ge lu? na levi namesto na desni :ne vem:
Zanimivo :ne vem: ... Meni AFS deluje tako kot bi moralo ... Tudi ko je sneg... Niti ni logicno, da bi bilo kako drugace... in mi ni jasno, na kaksen nacin lahko sneg vpliva na delovanje AFS ...
Men je tud to butast, ?e sploh ob pogoju, da za avto leta 2010 sodelujejo avtomobili, ki so pri?li na trg 2009 in jih je bilo do 15. dec. 2009 ?e 50 registriranih.
M3 se pa verjetno res ne bo ponovno posre?lo.
VW ima konkurenta v igri... in dosedaj je bilo ponavbadi tako,d a takrat, ko je bil v izboru VW, je tudi zmagal ...
2009 je zmagal Golf (Mazda6 tretja)
2008 je zmagal Audi A4/A5 (VAG grupa)... ker ni bilo VWja v izboru (Mazda2 druga)
Arogantne?, druge obto?uje, da so nevljudne?i in da gospodi?u nismo vsi prisko?ili na pomo? in se ukvarjali samo z njegovim problemom. Oh ja ego zna bit res velik problem, ja.
Sorry res, ker ti nismo bili dovolj servilni ampak za take zadeve so o?iji pa mamice ne pa foruma?i.
Sicer pa to je moj zadnji odgovor saj, da se nekdo odlo?a a bo avto vzel ali ne zgolj na osnovi tega a dobi dovolj "neglupih" odgovorov na forumu je zame popolnoma neresen in nekredibilen. Verjetno mu je blo malo dolg?as pa je pri?el preverit, ?e je dolg?as ?e komu drugemu. :ne vem:
Mogoce se je pa Lojz vrnil ... Ce se prav spomnim, je tudi on zacel na tak nacin... se je zanimal takrat za CX-7
Tale fora, da prelima? cel avto je dobra zadeva. Vem za enega BMW M3, ki je preliman cel in podjetje da ne vem koliko garancije na nalepko ter to, da ko jo odstrani? ni sledi na laku.
Sem pred casom na nekem nemskem programu gledal, da to rpecej delajo Taxiji, ker v Nemciji nihce noce kupiti avta bez/rumene, ker vedo, da je bil v uproabi kot Taxi, ki naredi precej kilometrov... Zato kupijo novega, katerekoli barve in ga prelepijo s folijo, da dobi barvo, ki je zahtevana za taksiste ... Preden ga prodajo, folijo odstranijo in je spodaj lak se kot nov ... Cena za folijo za celotno vozilo je okoli 400? ...
a neeee... to se ti sam zdi, ker mi?ljeno je bilo kot ?ala v bistvu pa ?elim odgovor, ?e kdo ve kaj naj bi bilo v nadaljevaljnem te?aju
Takrat, ko sem bil, je intrusktor omenil, da bodo vaje zelo podobne, le, da naj bi bile hitrosti visje ... Tukaj smo delali vse vaje do hitorsti nekje okoli 60 km/h... vecinoma pa pri nizjih hitrostih (20 - 50 km/h) ... pri nadaljevalnem naj bi pa bile vaje bolj zahtevne...
Ce bo ze takrat... Nam so ze lani konec leta rekli, da bodo od spomladi naprej na voljo nadaljevalni tecaji varne voznje... pa kolikor vem, se sedaj nic od tega
No pri zadnji zalostni izkusnji moram povedati da nobenih problemov z AS - vleka in nadomestni avto kamor ho?e?...dobil v 30 min.
Opozoriti moram le na 'drobni tisk' - nadomestni avto je max 5 dni. Tako da sem cliota vrnil v nedeljo, avto bo pa danes, je bil nazadnje kr dobr zvit..... KONCNO
Cliota? Kaj pa tisti Punto iz katerega si mi zadnjic blendal?
boss in sirius k sta tako gore?a zagovornika vsehmo?nih tatvin s strani dr?ave, pardon davkov in tro?arin, pa mi povejta, kako da stvari laufajo v tujini? KAko to, da si lahko povre?en heinz kupi s svojo pla?o 2000 litrov bencina, povpre?en Janez pa 700 litrov? S tem da je tujina dosti bolj urejena od an?ga balkana. pa ?e bi lahko nateval pa se mi ne da.
Najbolj, ko ?e tok zagovarjata da mese?no dasta poleg vseh davkov ?e kak kos denarja pahor?ku.
pa brez zamere.
Povprecna placa v Nemciji v letu 2008 je bila cca. 1.350? neto (vir: KLIK), povprecna placa v Sloveniji v letu 2008 pa 938? (Vir: KLIK) ... tako, da razlika ni tako velika ...
S povprecno nemsko placo si lahko nemec torej kupi 1.195 litrov dizla ali 1.015 litrov Super95, slovenec pa s povprecno placo 878 litrov dizla ali 826 litrov Super95 ...
Podatki so sicer statisticne narave... in gorivo v nemciji se da kupit tudi ceneje (pri nas je povsod vec ali manj ista cena) ... vendar lahko vidimo, da razlika le ni tako velika...
Tako je... to porihtajo pod garancijo... Meni so na stari menjali zadnje blatnike... To sem dal postimat tik preden sem ga prodal in ko je sestica bila stara dobrih 5 let ...
Meni no?ejo, ker je moj italijanski in nima urejene servisne.
To pa verjetno zato, ker ce ga redno servisiras na pooblascenem servisu, pregledajo tudi karoserijo (potrjeno v servisni knjizici).
Seveda ima 17. Ne vem ali pa?ejo gor 16 zaradi velikosti diskov....., ?e pa ?e, pa gotovo ne 205 55 16 ampak prej 215 55 16 al neka taka nora mera, ne da se mi katalogov gledat...
Nova sestica ima od 16" do 18", pdvosno od paketa opreme... Sem napisal ze prej ...
Zanima me ali pa?ejo dimenzije 205 /55/16 na ta novo 6 ko.
Ali pa Mazdo 5 20i TX PLUS.
Pri sestici je takole: Osnovni model ima dimenzijo 205/60 R16 ... Model TE ima dimenzijo 215/50 R17, od TE Plus dalje pa 225/45 R18...
Pri petki pa je takole: osnovna dimenzija (oprema CE) je 195/65 R15, od paketa opreme TX dalje je dimenzija 205/55 R16, GTA a ima dimenzijo 205/50 R17 ...
Torej ce pogledas, vidis, da na petico pasejo tocno te dimenzije, pri sestici pa bodo sicer sle gor, le malce nizji bo avto, pa stevec ne bo cisto pravilno kazal ... Pa se policist se lahko ob to spotakne, ce ni dimenzija vpisana... za slednje je pomoje zelo malo moznosti... ampak teoreticna moznost je ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivo :ne vem: ... Meni AFS deluje tako kot bi moralo ... Tudi ko je sneg... Niti ni logicno, da bi bilo kako drugace... in mi ni jasno, na kaksen nacin lahko sneg vpliva na delovanje AFS ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani