Hja vi?ino mam 1880mm, te?o ene 103kg! Se prav bom jebu je?a v tej koreti (treba vseen probat pomoje - sovra?im pa ob?utek utesnjenosti, iz tega vidika zelo u?ivam v vo?nji Lagune II Grandtour)!
Aja tisti klan?ek mi z Miato ni delal te?av, je pa odvisno ?e ma? gume na nivoju, ti pa sicer da RWD kar nekaj u?itka, ki ga prednji ne!
Simon, ?e neki me zanima, vidim da je pri izvedbi 323i, kubika?a odvisna od letnika (nekateri imajo 2.500ccm, drugi pa samo 2174 al neki tazga)! :ne vem:
Labi, niti 316 niti 318i ne bi mel, ker to (preverjeno) vle?e slab? ko Galuna (sej ne da ho?em dirkat, sam nisem pa ?e za potujo?o oviro na cesti namenjen)! :ne vem:
Symon, al pa morda ?e kdo, me zanima kaj bi vzeli, ?e primerjamo;
Mazda 6 I, GT, 2.3 166KM
vs.
Bmw E46 323i 170 KM
Oblikovno vam je itak jasno kaj mi je bolj v?e?no, nekako se mi zdi kot da je eno generacijo novej?e vozilo, a vendar, drugi pa ima 6-cilindrov itd. :ne vem:
A je mo?no simon, da da? tisto francosko primerjavo obeh (priznam enkrat sem se trudil neki spacat, pa sem se izgubil v njej)
Ja s tem da je verjetno kar razlika ?e je targa al pa kabrio!
Zdele ko sem mal bolj vrgel u? na tele E46 avtomobile, moram priznat da mi deluje kar nekolko zastarela ?katla (?tev?kov pa raj? ne bom komentiru - so isti kot 25 let nazaj), kva pa vem! :ne vem:
Ja sej u resnic bi ga mal, sam ?e bom nabavu rahlo zmahan voz, pra?anje kako se je skrbelo za to avtomatiko in v primeru da se ni, pa vemo kaki so stro?ki - kolega je menju na tastari A8, pa je blo skor 3.000 ?, halo?
Jure - Accorda sem tudi ?e sam porajtu na netu, ampak ne bi ?elu met SPET rde?ga avta!
Passat karavan mi ije najbolj oglata in grda ?katla od vseh karavanov (pa tale 2.8 V6 naj bi bil ?e pa ?e problemati?en motor, govorice pa?, iz prve roke ne vem), - no tanov je pa lep
Razni Me?koti, matr ?e ko jih vidm, zalaufa domi?ljija (tete lovit z avtom se mi zdi pa bolj nekako na nivoju 18letnika kokr 32-letnga fotra)!
Uglavnem CLK so res stroji, SLK pa mam tistega modrega neki ugledanega, sam itak dilema - ker vsak mi re?e da za Me?ko so pa cene bo?anske, ?e kej krepne! :ne vem:
Volvak ni slaba varianta (tale oblika je edina ki mi je v?e?, medtem ko S40 tastar mi je obup od dizajna)!!!
Po moji du?i - vsekakor, to je edina znamka, s katero nisem imel nikoli te?av, kljub temu da sem vozil stare makine, MAZDA je res neki posebnega zame (iz tega razloga sem ?el tudi gledat tisto ?rno 6ko GT na LPG)!
Labi, Opelica pravi? - bojim se da je kvaliteta nekje na nivoju Renoja, za kar pa imam premal ke?a, da bi si znova kej tacga privo??u?!
Dobr razmi?lja? Labi - sem tudi tale oglas ?e ofnal!
Je pa ?e tako, avto naj bo vsaj letnik 00 (slej ko prej bom mel enako staro ali starej?o koreto kot trenutno - kar je 2002)!
Bi pa ful mel cabria, ampak zaradi vo?nja mi?kene h?erke, je bolje da ima 4 zice, tako da sem v te?kih dilemah, torej ?e ho?em 4 seda kabria, lahko za?nem gledat samo ?e famozno Bavario ali pa Ojdlna, ?e odmislimo razne Forde, Fiate in razli?ne Franoze!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hja vi?ino mam 1880mm, te?o ene 103kg! Se prav bom jebu je?a v tej koreti (treba vseen probat pomoje - sovra?im pa ob?utek utesnjenosti, iz tega vidika zelo u?ivam v vo?nji Lagune II Grandtour)!
Wankla NE UPAM kupit!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani