Ideja sicer ni slaba, sam ne vem kok je 20V ma?ina NON TURBO kej kvalitetna iz VW grupe, vem da ?ejni so kr tile konji?ki! od sebe pa ne da kaj dosti (je mel sosed v A3 ta navadni 1.8 motor)!
Oblikovno mi je Leon bistveno lep?i kot Toledo (ta je kar zastarela ?katla za moj okus dale? od trenutne Galune), kva pa vem! :ne vem:
Eh zmeden sem tok, da blj neb mogu bit - ja k zmaj!
Obstaja trojna dilema in sicer so opcije;
- kupt koreto v okviru svojih finan?nih zmo?nosti brez izposojanja, to bi blo re?mo 5000 denarcev
- kupt neki bl orng, minimalno staro (vzet par jur?kov krede) - zelo nerad, jebe? pleh dost bolj mi je va?na kvaliteta bivanja (nepremi?nina) oz. streha nad glavo (star?i mi v kratkem kupujejo zazidljivo parcelo, oujea)
- kupt en majhn skret (s klimo) za mejhn gnar, npr. rang Pola, Klija, Twinga itd., par mescev al pa ?e prek zime 11/12 tisto vozit, tacajt re?mo da se kej Penezov nakaplja in potem kupim neki - financam primerno.
Ubistvu ti je vseeno kater model so tele OZjke - ker ?e ?eli? homologirat se itak v karton?ek vpi?e samo dimenzijo gum, nikjer pa ne bo pisal al ma? plati??a Momo, BBS al OZ al kej ?ist X, skratka podatek na ni? ne vpliva!
V roku treh tednov (?e gre res Galuna od hi?e seveda) grem nabavit drugo vozilo, zdej te?ko ti re?em ?e bo lih tale CLK, ampak ?e ti ni odve? in prevelika izguba cajta, bi bil hvala?en ?e si ogleda? tega stroja!
Mislim da je tole kar za kupit, cena je res HUDO ugodna, mal potestiraj, preveri vodotesnost in stanje strehe, ter ?e ni prehude rje, samo ?e odpelje? - motorji pa teli itak delajo!
Alex, kaj pa vem, mel je TT-jko kolega (Rocky - biv?i Meganeman), pa sem se kar nekaj prevozil s tem avtom ini mi je bil v?e?, imel sem celo ?ast sedeti na zadnji klopi, spredi pa dva velika mo?akarja pa letel smo ?ez neke ovinko ko MarijaMadona, nakoncu sem skoraj bruhal, ker sem sedel nekako na po?ez, druga?e ne bi imel kam nog stla?it. Ampak to ni za zadaj vozit odrasle osebe, Tamala bi pa lahko bla zadaj s svojmu sede?em!
Vtis o avtu je bil pa zame vrhunski, pa? pravi ?vabo, v najbolj?em pomenu besede!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam ne jo kaj ukrivit, ker tist pa zgleda odurno!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani