Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

mel bi ga :rozico::wub:

tle plin ne pride v postev :D ni placa pod havbo lol

RX8 za daily driver, pa tale za weekend...

ko bom velik s svojo hiso bom mel garazo za 4 avte...

RX7, RX8, 323F 2.5 KLZE, Nissan 350Z... :danzoman:

zuni na parkingu bo pa reno kangoo :hohoho:

Ta bo verjetn ve?ino cajta pr mehankarju, no lohk pa da ti da nadomestnega - isto Kenguruja oz. Kanglo! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sedem jur?kov pa je tvoj :blush:

Mislim da bi ?e za kek?nega manj odpeljal tole domov, ker pra?anje kok je kandidatov za nakup te zverine. Lahko pa da ni pravi oglas in tale Dra?en samo malo dra?i Pokija in podobne? :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

je pa to dobr da ce bo kdo kupu se mu bo zdelo da je kupu nov avto ker bo mogu se notranjo opremo narocit:)

Kar pa zna bit kar ?edna vsota, ?e gre? celotno notranjost na uradn servis kupvat! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izvoz vozila v R Srbijo
Napisano

Pozdrav!

Zanima me, kaj moram bit pozoren oz. - kak?na je procedura, ?e ?elim izvozit (prodat) vozilo v R Srbijo? Labi al pa Gazi in morda ?e kdo, mi zihr vesta kaj svetovat! :bravo:

Se prav - mam nek na?elni dogovor preko mojga mehankarja Simona, ki ima dol neke veze, da bi ?la rde?a makina na ju?ni trg!

Vem da mora avto izpolnjevat EURO 3, kar vsekakor ga, pa starost tok in tok, se prav stara je 9 let trenutno!

Potem pa kako naprej; dol se peljem itak s temi tablami in pa mojo polico in zeleno karto, naprej pa sem mal v negotovosti kako poteka procedura - verjetno isto prepis, overjen pri kakem notarju ob?ini, al kako se tem re?em tam stre?e???

Na koncu mi je jasno da moje reg. table moram pobrat in odjavit vozilo pri nas, ter pokasirat preostanek zavarovalnine, kokr jo je ?e preostal do konca iztega zavarovalnega obdobja, v mojem primeru je to februar leta 12!

Torej, katere faze so pa ?e vmes, bi prosil za kak?en nasvet! :rispekt::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Prevoz ziher nebi smel bit 1000?, bi pa poskusil dobit ene slo papirje in naredit menjavo ?koljke. Kolega je imel papirje od obi?nega avta in je najprej naredil zamenjavo ?koljke, nato pa ?e motorja.

Han?o npr. ma ene, kokr vem! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.