Mislim da bi ?e za kek?nega manj odpeljal tole domov, ker pra?anje kok je kandidatov za nakup te zverine. Lahko pa da ni pravi oglas in tale Dra?en samo malo dra?i Pokija in podobne?
Zanima me, kaj moram bit pozoren oz. - kak?na je procedura, ?e ?elim izvozit (prodat) vozilo v R Srbijo? Labi al pa Gazi in morda ?e kdo, mi zihr vesta kaj svetovat!
Se prav - mam nek na?elni dogovor preko mojga mehankarja Simona, ki ima dol neke veze, da bi ?la rde?a makina na ju?ni trg!
Vem da mora avto izpolnjevat EURO 3, kar vsekakor ga, pa starost tok in tok, se prav stara je 9 let trenutno!
Potem pa kako naprej; dol se peljem itak s temi tablami in pa mojo polico in zeleno karto, naprej pa sem mal v negotovosti kako poteka procedura - verjetno isto prepis, overjen pri kakem notarju ob?ini, al kako se tem re?em tam stre?e???
Na koncu mi je jasno da moje reg. table moram pobrat in odjavit vozilo pri nas, ter pokasirat preostanek zavarovalnine, kokr jo je ?e preostal do konca iztega zavarovalnega obdobja, v mojem primeru je to februar leta 12!
Torej, katere faze so pa ?e vmes, bi prosil za kak?en nasvet!
Prevoz ziher nebi smel bit 1000?, bi pa poskusil dobit ene slo papirje in naredit menjavo ?koljke. Kolega je imel papirje od obi?nega avta in je najprej naredil zamenjavo ?koljke, nato pa ?e motorja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pol pa ne verjamem, da je Reno, hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani