Sej, ravno zarad kriznih ?asov ti ne daj nadomestnega avta
Druga? je pa tako, da pri Gami so mi dostikrat oprali avto... verjetno je ta del "usluge" bolj odvisen od ?asa, ki ga imajo, al pa od tega kolk se jim da.
Me je pa vsaki? vseeno presenetilo, ko je bil avto opran in kr nekako la?je pol odkarta? tiste velke zneske v evrih... hehe, kolk je mene lahko okrog prnest, sam avto mi opere? pa sem ?ist bla?en
Men ga tudi vedno operejo pa posesajo ... Pa nadomestni avto tudi skoraj vedno dobim, ce le majo kaksnega... Drugace sem pa tudi ze od Majesa privat avto dobil (enkrat eno 323, preden je nabavil tanovo sestko... pa enkrat eno 121) Zaenkrat se vedno zadovoljen z njihovimi storitvami...
zanima me kje priporo?ate vgradnjo plinskega sistema .Ponudnikov je ogromno in ne vem katerega izbrati. Najraje bi informacije s prve roke. Gre za Mazdo 6 1.8i ( 2006 ). PA cene bi blo tudi dobro poznat, glede na to da na straneh ni? nikjer ne pi?e.
Za informacije se vam najlep?e zahvaljujem.
Lp, COBO
Ker je iskanje po kljucni besedi "LPG" neuspesno, sem poskusil z Googlom >> KLIK
Je kar nekaj lastnikov predelanih Mazda na plin ...
Boss, nisem prepri?an, da je bil Xedos9 ravno rang (primerljiv razred) dana?nje ?estice, razen ?e si imel v mislih Xsedosa6?
Xedos6 je bil okoli 6 mio SIT... vsaj toliksna je bila cena za odbitno fransizo pri kasku ... Se spomnim, ko mi je pocila sipa in nisem imel kombinacije za stekla... in bi bi odbili takrat 60.000 SIT... Original sipa je bila sicer okoli 130.000 SIT... neoriginalna pa je bila ravno tam nekje okoli 50.000 do 60.000 SIT ...
6 mio. SIT pa je danasnjih 25.000 ? ...
Xedos6 je bila 2.0 V6, z usnjem, elekticno pomicno streho in stekla, 2xairbag, radio sem jaz zamenjal, ker je bil notri en brezvezen s kasetarjem..., rocna klima, ABS... to je bilo pa ze vse...
Ko bo pa dovolj avtomobilov na plin, se bo pa zgodilo enako kot z dizli ... Se bodo spomnili kaksnih dodatnih dajatev, da bodo lahko bolj obdavcili vozila s plinsko napravo... in ceno plina priblizali ceni bencina ali dizla
Pa mislis da ne bi delala na SD kartici tud ce bi bila?
Dvomim...
Kartice so ponavadi formatirane v FAT32 ... ki podpira max. velikost datoteke 2GB... Ce bi jo pa formatiral v NTFS, pa dvomim, da bi jo Garmin sploh znal prebrati...
Haha si me nasmejal... najve?ji la?nivec ostali politiki so pa vzor resnicoljubnosti al kako? Dejmo raje to le temo pustit, ker nima smisla saj imam tolk vpra?anj za raznorazne politi?ne la?nivce pa je ta forum premajhen za vsa.
Ja sam pod prej?no vlado je ?el bencin kdaj tud dol, so vzel iz svojga ?akla (tro?arine) da ne bi ?el tako v vi?ave kot gre sedaj, pa da ne na?tevam ?e naprej, ker bono spet pri?li do teme, ki se je razvekla ?e v s posta. Pa da ne omenim, da ima Pahor o?itno slab spomin, ko je enkrat izjavil, da bodo na ceno naftnih derivatov vplivali tudi z tro?arinami, ki so na maksimumu in to tako da jih bodo zni?ali, ?e bo potrebno, da se naftni derivati ne bodo dra?ili, kje so vse te njihove obljube nikjer ni ni? videt od tega kar so obljubljali razen tega da si njihovi ?epi vsak dan bol polni in da tajuni odpirajo vsak dan ?ampanjce z vedno ve?jim razlogom, ker majo enega tajkuna celo v vladi.
Mah ... vsi so glih... takrat so bili drugi cajti.. in drugacna situacija... :ne vem:
Dokler bodo mel take ali druga?ne dele?e v firmah, ki bodo grable v njihove ?epe na ra?un nas se ne bodo nikol zbudli, ker predobr vejo kaj delajo vsaj zase. Tak, da edina re?itev je da se to "rde?o golazen" zamenja, sam to se ne bo zgodl prej kot po naslednjih volitvah saj upam, da bo tak, pa da tisti ki so jih postavli na polo?aje spregledajo kake barabe so volili.
In prisla bo druga golazen (roza, zelena, modra, rumena, vijolicna,...) ki bodo spet najprej poskrbeli, da bodo njihovi zepi polni ... ce pa slucajno kaj ostane, pa poskrbijo, da bo slo v "taprave" zaklje... :ne vem:
Opolno?i se bodo spremenile cene naftnih derivatov v Sloveniji. Cena za liter 95-oktanskega bencina se bo zvi?ala za 0,025 evra na 1,106 evrov, cena 98-oktanskega bencina pa za 0,019 evra na 1,129 evra za liter. Dizelsko gorivo se bo podra?ilo za 0,045 evra na 1,059 evra na liter, liter kurilnega olja pa se bo podra?il za 0,045 evra na 0,590 evra.
Kot je znano, naftni trgovci cene goriv izra?unavajo na vsakih 14 dni, in sicer po modelu, ki temelji na gibanju borznih kotacij cen naftnih derivatov na svetovnem trgu in na gibanju te?aja dolarja.
Slab insider... bencin ne gre gor zaradi tro?arin ampak zaradi vi?je cene goriv na svetovnem trgu. Z ni?anjem tro?arin bi lahko le bla?ili podra?itev, kar pa moćno dvomim, da bodo
Ponavadi je tako, da takrat, ko gre povsod po svetu gor, gre pri nas dol... in obratno ...
Hmmm koliko gledam je zadnji aktualen model Mazde6 tudi 2.0 dizel? Ali sem kaj spregledal? :
Ob koncu 2008 oz. v zacetku letosnjega leta so zaceli prodajati mazdo6 z novim dizelskim motorjem ... lahko pa, da so v ceniku se tudi 2.0 z 140 konjskimi mocmi ...
Res je... CE oprema je ponavadi tista najbolj oskubljena... in se v TE opremi pomoje ni bilo zraven xenonskih zarometov ter mp3 CD predvajalnika... vsaj ne v slovenskih paketih opreme...
Dobro preberi, nekdo je nekaj prevedel, druga?e pa je spodaj original ?lanek v nem??ini, pa upo?tevaj tiste sekunde ki so napisane, pri meni, fotru in bratrancu deluje to?no tako kot je napisano.
Kater letnik je tvoja makina ?
Tista navodila so res za stari model... Za novo sestko sem probal zadnjic in sem tudi jaz prisel samo do 5. tocke v meniju, kjer so svetile vse lucke na stevcih in izgleda kot novoletna jelka , potem pa ne gre drugace nazaj, kot kljuc ven...
Kako se nastavi v Garmnia, da opozarja na radarje? Je treba ?e kaj nalo?iti ali samo vklopiti?
Na kaksni strani poisces datoteko s POI tockami (POI = Points Of Interrest) za drzavo, za katero potrebujes in jo s pomocjo programa POI loader ( http://www8.garmin.com/products/poiloader/ ) nalozis na napravo...
Si bom kar tole temo mal sposodil, nabavil sem Gargamela 250W pa zravn sem dobil ?e AR in na garkminu imam AR 2.0. Baje da ?e ima? original AR se lahko 5 let karta lahko posodablja, potem je pa treba novo. Je to res ali .....?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men ga tudi vedno operejo pa posesajo ... Pa nadomestni avto tudi skoraj vedno dobim, ce le majo kaksnega... Drugace sem pa tudi ze od Majesa privat avto dobil (enkrat eno 323, preden je nabavil tanovo sestko... pa enkrat eno 121) Zaenkrat se vedno zadovoljen z njihovimi storitvami...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani