Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Ja Boss, pri istih pogojih nekak zastopim sestavo motorja enga in druzga, tko da se (?al) moram strinjat! :blush::cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Hja, o udobnosti transporta bi se dalo diskutirat! :harhar::bravo:

Je pa ta Galoona ?e v osnovi na benz o?itno ful ?parovc, re?mo da je skoraj enakopravna mazdam dizl! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

60,3l/1280km

=4,7l :harhar:

Zadnji tank 7.6 (od tega sem zihr prevozil 150km po AC pri brzini cca. 160 kmh, kar pomen da mi ?re vsaj kakih 12 litrov takrat), no pa s tem da je moje gorivo 0,699 ? po litru! Tko da se cenej od tebe peljem za kake pol eura/100 km, pa ?e ni? se ne kadi za menoj (saje pfuj in fej ko dizler zahodi - kak?en niti zahodit ne rabi da se zadu?i?)! :harhar::D

Ko se pa vozim 6,8 in LPG funkcionira kakor treba, pa so stro?ki transporta zanemarljivi (aja Renojski BC-ji so to?ni k svina, ne mor? verjet)! :punk:

P.S. - Madmaxovmu ?kodojcu nih?e od naju ni konkuren?en! :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 ali
Napisano

Ni nujno :):):) P.S. ne morem da ne bi :harhar:

Me prav zanima, koliko foruma?ev ima zakonske te?ave, ker so ?ene ljubosumne na pleh, ki je parkiran pred bajto

?e ena na to temo: na?a bere romane v postelji in prebere: pripeljal se je ves mo?at v svoji rde?i miati....

Na?a: a to je ta avto k ga ma? ti?

Jaz: ja...in ?akam

Na?a: pol mora bit pa res jeba?ki....

Jaz: a se gre? peljat?

Na?a: nehi je ful napet.....

To je garant kolega Dragec v glavni vlogi! :danzoman::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 ali
Napisano

Pred leti se pa spomnim, da je tudi Passat (govorim npr. o generaciji cca. 1995) rinil v razred vi?je. Takrat sem bil Opel fan in sem vedel da na?eloma je razred Vectre, ampak po dimenzijah mislim, da je bil ?e bli?je takratni Omegi, tako da je bila zmeda ?e takrat! <_<

Sicer pa kot je Javarje rekel, klinc pa razredi - sede? v bodo?i avto, proba? peljat in ?e ti ustreza ter to?l dopu??a, postane? lastnik in ?ivita v simbiozi, do nadaljnjega! :ljubezen::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 ali
Napisano

Velikost prtlja?nika gre navadno na rova? kolen zadnjih potnikov - v tem primeru bi se raj? odreku dolo?eni prostornini prtlja?nika! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.