Zadnji tank 7.6 (od tega sem zihr prevozil 150km po AC pri brzini cca. 160 kmh, kar pomen da mi ?re vsaj kakih 12 litrov takrat), no pa s tem da je moje gorivo 0,699 ? po litru! Tko da se cenej od tebe peljem za kake pol eura/100 km, pa ?e ni? se ne kadi za menoj (saje pfuj in fej ko dizler zahodi - kak?en niti zahodit ne rabi da se zadu?i?)!
Ko se pa vozim 6,8 in LPG funkcionira kakor treba, pa so stro?ki transporta zanemarljivi (aja Renojski BC-ji so to?ni k svina, ne mor? verjet)!
P.S. - Madmaxovmu ?kodojcu nih?e od naju ni konkuren?en!
Pred leti se pa spomnim, da je tudi Passat (govorim npr. o generaciji cca. 1995) rinil v razred vi?je. Takrat sem bil Opel fan in sem vedel da na?eloma je razred Vectre, ampak po dimenzijah mislim, da je bil ?e bli?je takratni Omegi, tako da je bila zmeda ?e takrat!
Sicer pa kot je Javarje rekel, klinc pa razredi - sede? v bodo?i avto, proba? peljat in ?e ti ustreza ter to?l dopu??a, postane? lastnik in ?ivita v simbiozi, do nadaljnjega!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja Boss, pri istih pogojih nekak zastopim sestavo motorja enga in druzga, tko da se (?al) moram strinjat!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani