Skoči na vsebino
Poraba odvisna od goriva?
Napisano

Glede porabe z razli?nimi gorivi je vsaj v Slo ve?ino vse bolj larifari, da je neka razlika.

za primerjavo ti prilagam moja tankanja iz poraba.com (glej predvsem prve tri, kjer je dovolj tankanj, da se izni?i statisti?na napaka)

Poraba Diesel pri dru?bi Petrol: 6,44 l/100km (?t. zapisov: 154)
Poraba Diesel pri dru?bi OMV: 6,43 l/100km (?t. zapisov: 13)
Poraba Diesel pri dru?bi MOL: 6,48 l/100km (?t. zapisov: 43)
Poraba Diesel pri dru?bi Agip: 6,23 l/100km (?t. zapisov: 2)
Poraba Diesel pri dru?bi Logo: 6,39 l/100km (?t. zapisov: 2)
Poraba Diesel pri dru?bi Maxen 24/7: 6,31 l/100km (?t. zapisov: 5)

Kar se pa ti?e drugih goriv mi je pa vseeno nenavadno, da ima? tako razliko dveh litrov. To bi moral ?utiti tudi v vo?nji, da nekaj ni v redu in da je gorivo slabo ?eprav bolj mislim, da si ravno fasal regeneracijo DPF-ja, ki pribli?no pove?a porabo tekom regeneracije za cca 2 litra. Bo? videl na koncu tanka kak?en bo rezultat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Je tip videl, koliko ga je stal veliki servis, pa bo raje kar avto prodal, da se izogne naslednjemu :D

Tale ima ketno in nima velikega servisa na 120.000km, tako da to ne more biti vzrok za prodajo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano

PO-FAFI

mal nadgradnje

PO-FAFIMI (sploh, k te policaj ustavi je to super tablica)

GO-TOFJE

LJ-KRMBNM (tablica za ?tajerca ?ive?ega v Ljubljani z vikendico v Bohinju in ljubico v Novem Mestu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

uff hja bral sem po tujih forumih da majo probleme s tem prestavljanjem sam takrat so mel ?e melo kilometrino. Jz v?asih nisem mogo prestavt v drugo al pa v tretjo sem bolj ne?no pretikal pa je ?lo. ?e pa ?e ne pol pa v ler pa spustit sklopko pa ponovi vajo:)

A te smem vpra?ati zakaj ima? garancijo? Pojdi na servis in prijavi te?avo, da ti na?telajo menjalnik. Normalno ogret menjalnik se mora ?altat ko po putr?ku pa ne glede al ima 10kkm al pa 200kkm.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hja, ?e ima? mlado in ?ivahno ?eno, je karavan hitro premajhen. Kar meni verjemi...

aha, a zato torej rabi? ve?ji avto, ker v ve?jem avtu jo la?je nabri?e? ??? Mamica, kaj pravi? na izjave tvojega mo?eka? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Mal sem se pozanimal pri vulkanizerju in pravi da GY F1 ass. 2 se zelo hitro obrabljajo in da se da z njimi narest le med 25-30kkm. A je imel kdo ?e to gor oziroma ali je to dejansko res, ker se mi zdi stra?no malo, na testih pa ne omenjajo tega kot slabost.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Sem slu?ajno za kolega v navedeni dimenziji preverjal cene pri Alumodi, pa mi GY F1 ponujajo za 138,00 EUR po kosu, ?e slu?ajno komu prav pride.

A imajo kje objavljen kak cenik pri Alomodih :hudicek: oziroma a jih je treba klicat. A je to cena za dimenzijo 225/45/18?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Jaz bom tudi kupoval nove in kot ka?e je ostal ve? ali manj samo en kandidat in to je GY F1 Assymetric 2 - pa da vidimo kako se to obnese.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Ni? ne rabi? se zajebavat s senzorji, ker lepo delujejo ne glede kam da? katero kolo. Sistem v 2. generaciji je tak, da samo bele?i padec tlaka in ni? drugega pol mora? pa sam ugotovit katera guma je premal napumpana, kar je ?ist dovolj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Moja tud dela ze 2 x se je v vrocini odlimala muha s sajbe da je odletela na armaturo pa se dela....

no to sploh ne bom omenjal... prbli?no en mesec zdr?i pol pa se odlima s ?ajbe in treskne ob tla - presenetljivo trpe?na roba.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kaalman, kje ma? ti 7,2 porabo kot navaja? v prej?njem postu? Jaz vidim samo 8,1 in 7,6 v zadnjih dveh tankih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Meni tud ?e deluje in je skos v akciji saj se priklopi, ko dam kontakt. Teh 36? je bilo vrednih, ?eprav kvaliteta ni glih na nivoju bolj?ih kamer oziroma originala je pa zadovoljiva in dovolj uporabna, da ne ?utim potrebe po menjavi.

Je pa ?e padla iz prvega ?tuka in se razletela na vse mo?ne ko??ke ampak sem jo spravil skupaj ter deluje normalno naprej.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Kje vidi?, da je zadi ?e sesut? Zme?ka se zadaj ko ga zagrabijo ?eljusti in ga zategne.

Druga? pa je to tisto, k naj bi jih zalila morska voda al neki tazga in ne morjo it v prodajo, ker bodo za?eli kmalu rjavet.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.