Dobila nove gume GY F1 Asy 2 in naredil takoj 200km. Prvi vtis je fenomenalen le vzdol?ni ?lebovi so me malce presenetili saj so ?iroki kot Grand Canyon.
Kar se pa ti?e drugih goriv mi je pa vseeno nenavadno, da ima? tako razliko dveh litrov. To bi moral ?utiti tudi v vo?nji, da nekaj ni v redu in da je gorivo slabo ?eprav bolj mislim, da si ravno fasal regeneracijo DPF-ja, ki pribli?no pove?a porabo tekom regeneracije za cca 2 litra. Bo? videl na koncu tanka kak?en bo rezultat.
uff hja bral sem po tujih forumih da majo probleme s tem prestavljanjem sam takrat so mel ?e melo kilometrino. Jz v?asih nisem mogo prestavt v drugo al pa v tretjo sem bolj ne?no pretikal pa je ?lo. ?e pa ?e ne pol pa v ler pa spustit sklopko pa ponovi vajo:)
A te smem vpra?ati zakaj ima? garancijo? Pojdi na servis in prijavi te?avo, da ti na?telajo menjalnik. Normalno ogret menjalnik se mora ?altat ko po putr?ku pa ne glede al ima 10kkm al pa 200kkm.
Mal sem se pozanimal pri vulkanizerju in pravi da GY F1 ass. 2 se zelo hitro obrabljajo in da se da z njimi narest le med 25-30kkm. A je imel kdo ?e to gor oziroma ali je to dejansko res, ker se mi zdi stra?no malo, na testih pa ne omenjajo tega kot slabost.
Ni? ne rabi? se zajebavat s senzorji, ker lepo delujejo ne glede kam da? katero kolo. Sistem v 2. generaciji je tak, da samo bele?i padec tlaka in ni? drugega pol mora? pa sam ugotovit katera guma je premal napumpana, kar je ?ist dovolj.
Meni tud ?e deluje in je skos v akciji saj se priklopi, ko dam kontakt. Teh 36? je bilo vrednih, ?eprav kvaliteta ni glih na nivoju bolj?ih kamer oziroma originala je pa zadovoljiva in dovolj uporabna, da ne ?utim potrebe po menjavi.
Je pa ?e padla iz prvega ?tuka in se razletela na vse mo?ne ko??ke ampak sem jo spravil skupaj ter deluje normalno naprej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ma kolega kak?no ?eljo kolk bi rad dobil za ene in za druge? ?ist tolk informativno da vidimo o kak?nih cifrah se pogovarjamo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani