Mislim, da je tvoj veliki adut (?e ma? seveda finance pr?timane), da se ti avtomobili precej ?voh prodajajo (kolikor spremljam trg), tako da kdor ho?e prodat, naj se prilagodi povpra?evanju, ki ga o?itno ni veliko!
Problem v Sloveniji je, da prodajalci mislijo, da je njihov avto oh in sploh in ho?ejo tak denar kot za perfektno ohranjen avto.
Ampak ej: ?e avto ni bil redno servisiran, streha ni bila mazana s preparti, usnje ni bilo ustrezno negovano, avto je ves obutan, potem avto NI perfektno ohranjen. Poleg tega recimo prodajalci velikokrat poudarjajo neko malenkost, kako so po?timali a kak?no glavno stvar spustijo. Npr. ravnokar menjano olje, ga vpra?a? kaj pa velik servis, ja glej ra?un, sem ravnokar menjal olje. Ej, me ne zanima olje, a si po?timal velik servis? Nisi, ja sranje ne, potem NI perfektno vzdr?evan avto. Oz. je celo zanemarjan, ker olje ti ni? ne pomaga, ?e jermen utrga.
Bo ?e... Sej cajta je dovolj, nekaj bo se bo ?e na?lo...
Ja - ve?jih stvari pred prodajo, se bo malo kdo lotil, tako da menjava olja, pa se s tem hvalit pa res ni nevemkak dose?ek!
@Jan - normalno tak?en avto tro?i nekje 7 - 8 litrov, tako da ne se ustra?it, kar je ve? kot to je pa? bodisi mestna ali pa ?e rahlo priganjanje vozila!
V?eraj sem (na eno uho) zasledil, da ima Opel neko akcijo, da ti tvoje rabljeno vozilo ocenijo z vsaj 2.000? dodatnega dnarja, kar se mi zdi dost konkretna donacija! Se prav ?e ma? npr. voz vreden 2.000 in oni dodajo svojih 2.000, pol do nove (osnovne) Corse manjka samo ?e dobrih 4.000 ?, ?e sem pravilno zastopu.
Da si za 3.700 EUR kupi? (ob?asni) safety mode v obliki Golf wannabe kabrio, mal je huda cena, pa ?e lepih 13 let je star - oblika pa itak; ni ne trojka, ne ?tirica!
Kolotek bo sicer ob vi?ji bo?nici bl zapolnjen, ampak ?e npr.menja? gumo 195/45 z 205/50, ti bo ?tevc dost konkretno lagal, kar ni zanemarljiva zadeva! Nared pa u kon?ni fazi tko d bo teb v?e? in varno!
195/45 in 205/55 niti slu?ajno nista zamenljivi med seboj!
Kokr vem, ?e gre? cm v ?irino, torej iz 195 na 205, mora? potem vi?ino ni?at za 1 rang, torej iz 45 na 40, tukaj je 205/55 totalni outsider! Skratka ?e ho?e? ?ir?o, mora? isto?asno iskat ni?jo kot jo ima? sedaj, nikakor ne (bistveno) vi?jo kot bi bila ta 55!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ni fora da je lohk avto za uvoz k nam, max. 7 let star?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani