Zadnji LPG rezervoar sem imel (?el sem po 650 km - pred?asno tankat da ne bo pomote) direkt izpod 10 (torej 9.9) porabe. S tem da je bilo cca. 400km prevo?enih po AC-ju, kar nekajkrat preko 200kmh, potem ostalo pa je mestne in primestne vo?nje. Priznam pa da se sicer v?asih po AC vle?em kot bi se mi sanjal pri belem dnevu, ampak pa? ?e se mi ne mudi in pri tem nikogar ne oviram, ker se pridno umikam na voznega, pol tle ne vidim nobenih te?av.
Zdajle pa zadnjih 60 prevo?enih km mi pa ka?e obetavnih 7.7, kar mi je prav sme?na povpre?na poraba.
P.S. - da nisem slu?ajno nehote kupil ?parov?ka! :ne vem:
Glede na to da si se hvalil s ciframi 220 in to, ti bi avto lahko komot pil okol 7 z normalno 'dinami?no' vo?njo. Samo BC tudi slu?ajno ne ka?e pravilno porabo plina in bencina.....pe? je treba
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mislim, a ?e ni splo?no znano, da ima OMV svoje rafinerije in je njihova 100 res iz Avstije, vse ostalo je iz Kopra? Al je treba spet na?enjat te ?torije pa prepire? :ne vem: Za dizla pa kolikor vem je ve?inoma razlika v aditivih, ki jih dajejo notri razli?ne firme.
Jaz moram tukaj dodati, da zadnje 3 tanke na omV res lep?e te?e, tudi ni? cukanja, kar se pri petrolu v?asih zgodi pri 1500
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ok, da so imele nune Clia 2 RS 182 v liquid yellolw sem ?e po?asi se sprijaznil ampak zdaj jih imajo ?e policaji?
Zdaj?nji lastnik je po?trihl ?eljusti, ne nune!
ammmm jest sem v renolandiji baj d vej. A nisi videl ko sem pisal danes, in kurcal ker vozim reno Clio grandtur
Saj je 80% avtoceste od Lyona do grenobla na 100km, samo kdo je delal ta radio ne vem...frekvenco daje naprej po 0,5, tud ?e ti?i? gumb ali ga tipka?, ko sem dal re-scan FM - auto postaje, se je zaciklal, tempomat je pa zmaga, na volanu levo + -, desno O(n) R(eset), ampak pritiskam ko proklet idiot ni? ne dela....
Kot sem omenil sem na koncu poti na?el on/off gumb tempomaza za ro?no med zicoma.........
plavajo?a ?aba, mi je ?al (vem zate je reno samo RS), tale je pa pogreb
Jebemti imajo ceno tile avti. Kar ?koda, da ga ne prodajam, bi ga prodal za lep denar izgleda. Samo kaj ko bi potem rabil ?e kar nekaj denarja, da bi kupil kaj hitrej?ega.
Danes so pi?ili ?abarski policaji v modrem spedenanem RSu mimo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani