Skoči na vsebino
zavarovalnice-katero izbrat?
Napisano

Imel sem nemara ?e vse obstoje?e zavarovalnce u RS, z Mariborsko smo se fajn dajal ob izpla?ilu (divjad paket), ampak sm biv pr?timan magari advokata dobit (?e zrd Bossove izku?nje bi ?el z njimi na no?, pa do konca). Triglav, pa Tilia sta vrjetno nejbol?i opciji, trenutno! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men se zdi, da je za to starost - bistveno precenjena, dobro ima ful mal prevo?enih (pa ?e to je te?ko verjet kar nekomu na besedo). Na tvojem mestu bi gledal letnik 2002, ki ima ?e prenovljene nekatere detajle, torej Face lift! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 7 (dizl) vs. BMW X3 2.0 d
Napisano

Povedu sem za kok sem NAREDU redni servis, po prevo?enih cca. 30000 km (govorim o 323F da ne bo pomote), zdej kam pa kdo pelje, ?e ?eli npr. "pozla?en" ra?un, ker mu "Popoldanci" niso dovolj na nivoju, pa jzt ne vem! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Verjamem da Grega ni zastopu kot zlonamerno, mi?len je bil bolj hec. Mene pa je seveda zmotlo, da si ?e ve?kat od?pilu :policaj::policaj: (Pendrek-efendijo bi rekl na Jugu) in ?elel vzpostavit nek (svoje) vrste red, glede na to d sem pa sam - bl trmoglave sorte (magari re? glup), se pa? ne uklonim tako zlahka - jebiga! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

In isto so dojel to - d ma? ti stalno ?ibo u roki (ne vem kaj te daje?), u stilu prfoxov 50 in ve? let nazaj, ko so talal batine - nekako POU?NO ?eli? delovati, al se mi samo zdi??? :whatever:

?udn d nisi ?e izjavu, da sem komu fov? za razne BMW makine, ki ?e kere lastnosti res nimam, bi bla to nevo?ljivost (zarad mene ma lahko nekdo vse mo?ne planete v svoji lasti, pa dokler se mam jaz ok, oz. ne posega v moje interese, naj jih ima)! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

BT50 sem imel pred leti, ?e predno sem imel vozni?ki izpit B kategorije, ampak tista re? je bla iz TOMOS fabrke! :P:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Shinari
Napisano

Noro lep avtek, ampak se bojim da bo serijska razli?ica prej podobna mazdi 6, kot pa kaj takega ...

Lp

Sem skoraj prepri?an, tik pred zdajci bojo zgubli jajca in ga "povpre?izirali" (verjetno nova beseda, hehe), tak?nole dinami?no obliko pa bo na koncu dal prvi ven kak?en Audi ali pa kak drug ?vabo (VW zihr ne, hehe)! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.