Skoči na vsebino
Mazda CX-5
Napisano

Na cosmosu so danes pimpali 2 modri CX-5ki za v salon, ampak ni cene nikjer.......v ?ivo mi je v?e?, bolj kot na slikah

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Jaz nisem nic nastavljal... le preveril sem nastavitve... in je na videolocljivost bila nastavljena na max. (1280 x 720) in sem tako pustil ...

ma jaz nimam v pikslih ....sam v tekstu :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

pa za vozi?kom je zona 30.... :hudicek:

za odtenek bolj?a slika ko moaj - res pa da se ?e nisem poglobil v nastavitve......mam sxga, svga pa vga...kaj je ?e bolj - SXGA a ne?

Sedaj bi lahko celo odprli temo - video naklju?na sre?anja :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zaletu se v drevo?
Napisano

slikice raj ne dajem...udrto je uzadi pac,upam da ni havba zadna se zamaknla se....barva se lusci...sej bom popravu,samo jst bi dodav zdej se zadni prag...da mal podalsan odbijac pride...zadn...ja drgac pa,hahah cist preprosto...telefon,povne roke,avto povn folka,zatemnjene sipe...rikverc...booom!!! v deblo najvecje! :)

ajoj, jaz sem mislu da si vsaj letu s ceste..... :blush:, to ti vsak klepar, li?ar popravi brez novega odbija?a ?lovek...

cifro enega ti enega dam jaz uhka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 bencin in LPG II
Napisano

?e se bom vozil na plin bom upo?teval nasvet. SIGAS in TARTARIMI v CX-7. Reference so pomembne.

Hvala.

Tupamaros

Hvala za resnico

moja sedaj pri boj?u dela ?e 3 leta bp, ivarjev prej?ni in sedaj?ni sucker en z in en brez turbine b.p.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobikrog - re?itev dirkali??a!
Napisano

PRej bo dvopasovnica ?entvid - Kranj ?ez Medvode, kot pa dirkali??e pri/v Medvodah......torej nikoli...........

No sem pa na ta na?in bajto kupil ceneje, vsi so se tega bali, jaz kot doma?in vem da NEVER!!!!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 bencin in LPG II
Napisano

Upam, da nisem te?en vendar se ?e vedno nisem odlo?il. Zakaj? Rad bi vgradil tak sistem ki najmanj posega v originalno konstrukcijo in vpliva na delovanje in ?ivljenjsko dobo vitalnih delov motorja. Ali pa bom ostal pri bencinu.

Po pregledu ?e ene ponudbe. posredovano telefonsko od g, Toma?a iz Avtoplin - monta?a in servis avtoplina.

Spodnji Rudnik V/17, 1000 Ljubljana. Ponudil je sistem:

ICOM JTG

ICOM je v sodelovanju s tovarnami Bosch in Siemens razvil JTG Common Rail Sistem, kjer se elektronika vozila ne spreminja in zagotavlja enake ali celo bolj?e lastnosti motorja (mo?, navor), z vbrizgom v realnem ?asu. Zaradi tega se lahko sistem JTG uspe?no vgradi v ve?ino vozil ne glede na mo? in tehnolo?ko razvitost.

Zakaj teko?a faza vbrizga plina?

Sistem je izdelan tako kot bencinski, z elektri?no ?rpalko v rezervoarju in pravimi injektorji pri motorju, ki so enakovredni bencinskim (Izdeluje jih SIEMENS). Ne potrebuje svojega ra?unalnika, ker uporablja ra?unalnik direktno od vozila, zato kar bencinski ra?unalnik nastavlja parametre vbrizga plina. Ker je direktno vbrizgana teko?a faza v kolektor pod enakim kotom kot bencin, se hladen plin, ki se raz?irja zagotavlja hitrej?e polnjenje valja kot plinasta faza. Sistem deluje ali samo na plin ali samo bencin. Tudi v?iga kar na plin. Sistem minimalno vpliva na osnovno konstrucijo in naravo delovanja. Ima tudi dve referenci o vgradnji v CX-7 in kar nekaj s podobnim motorjrm z direktnim vbrizgom. Malo je ?ge?kljiva cena je kar visoka. Suma sumarum 2800 ? :unsure: . Sistem je hermeti?no zaprt. Zelo bom vesel in hvale?en za komentarje in pomo? :notworth: .

Lep pozdrav in konec tedna,

Tupamaros

pelji na SIGAS vzami Tartarinija, ki je delan samo za CX7 za 1600-1700? in mir.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Meni je pa Tuby zraven plati?? dal skoraj nove Bridgestone Turanza, pa da vidim to ?udo od pnevmatik! :danzoman::jupiii::hudicek:

ER so ene najbolj?ih potovalnih gum

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zaletu se v drevo?
Napisano

a je tebe obrnilo, ali je drevesu AbS crknil? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Sava intensa.... :hohoho:

Ni pa mojih Toyo... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobikrog - re?itev dirkali??a!
Napisano

K bodo goriva tolk draga, da se bomo s kolesi gor vozil :ne vem:

Pa ?e bo dirkali??e bo garant cestninska na Vodicah nazaj, tako kot prej za Brnik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup rabljene mazde 3
Napisano

pozdravljeni

sem nov na va?em forumu in se zanimam za nakup mazde 3.

V bli?nji prihodnosti nameravam kupiti mazdo 3 v vrednosti od 5000- 6000 ?. Zanima me kateri bencinski motor se spla?a kupit 1.4 ali 1.6? Z avtom bi vlekel tudi avtomobilsko prikolico. Letno naredim od 8.000- 10.000km. Zanima me tudi poraba teh dveh motorjev? Ve?ina vo?nje je mestne in pa tudi izven mesta.

za odgovore se vam ?e vnaprej zahvaljujem

Lep pozdrav

atomobilsko prikolico do 750kg?

?e ni kake hude razlike v ceni vsekakor 1.6. Poraba bo priblizno enaka ?e ne manj?a - glej poraba.com, poraba 1.6 se za?ne pri 7, ena zabele?ena 1.4 pa pri 8. moj bratranec je imel prejsnjo 1.4 in sedaj 1.4 in pravi da je avto super le podhranjen, k sre?i so mu obe h?erki ?le sedaj po 'svoje' in avto sfolga 2 osebi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz sem pa ugotovil, da je stanje za mazdo6 veliko ni?je kot sem mislil (odkup...)..... :rolleyes:

Anyone wants a pimped up car? :P

Hec - prodajala se bo pred naslednjo zimo ali takoj spomladi, ko bo cena odkupa ?e ni?ja. ?as je odvisen od trenutne ponudbe rabljenih (trenutno CX-7 2.2 niti slu?ajno ne dobi? rabljen).

tubi za?ni ?parat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne ni vredno... to so samo prebliski v glavi - morebiti ?e bi res vedel kako je bil vo?en pa ?e to je riziko.

mogo?e te spet kak mulc na starih trdih gumah prepri?a :hudicek: (ne kli?mo hudi?a)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Hehe, sumi? da je tako kot v?asih v Jugi, ko smo recimo tanajbolj?e (to je sicer relativen pojem) Yugote v ameriko za sitne pare vozili, doma pa bogato prodajali neopremljene za bistveno ve? denarja.

Tale dva rabta velik servis :blush:

500 ojro se ?e zdila? po moje........no tudi una modra v kopru je 12,5 s servisom (ra?uni poleg, kot pri moji)

Sam nima smisla, bi mel takoj - lahko si privo??im menjavo na lizingu priznam, a nima smisla ker je trenutna 6ka vredna ve? kolikor dobi? zanjo, sem razmi?ljal da bi jo imel za drugi avto pa koji k za 30km na dan pa da se jo stol?e v LJ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

iz grcije je to, tko da je kar precej dreka not

evropskega potem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

?ak mal, a nisi ti neki na veliko pizdil ?ez Petrol :hudicek:

Testiram vzorec za izvoz :hudicek:, takole recive, ti mi da? tvojo, problem cukanja re?en, ti pa vzame? CD185, tvoj problem divjakov re?en :bravo:

Jaz tudi dnevno gledam avto.net - pi?uka kako so cene padle in ?e padajo!!!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5247334&show=1

tole prodajajo ?e 5 mesecev

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5673584&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5666478&show=1

Par mesecev nazaj so bile enako okoli 15.000e :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni ?e ven, ker je registriran v 4. mesecu. In ker ?e ni ven se da garancijo podalj?at, ?e je bil redno servisiran.

Mah kaj pa vem, ?e se dobro zdilam bi dal ene par jurjev zraven pa mam pol manj km, oreng ma?ino za BMW-je in Audije stra?it, ketno namest jermena pa ?e kak?en cuker?ek glede opreme. :hudicek:

Minus: bel je, ni GTA, ne vem kako je bil vo?en, pa v najdra?ji razred padem :(

Tole je po moje ITA verzija opreme...te pri nas ni ?e se ne motim - 185 dobi? samo z GTA, a ni tako :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

mmm, a kdo ve kej ve? o tem avtu... zgleda kr dobr deal

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5714735&show=1

?e je 3 letna garancija je ravno iz garancije....hmmm zna biti verjetno ITa, ampak to ni ni?. Lepa.

bo? menjal? :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

22.02.2012 58,59 75,00 195.922 889 6,59

Skuril OMV Kranj tank in tankal Petrol ?G...zaenkrat nini trzne ne med 1200-1500 rpm, res da je tukaj 22 stopinj danes :blush:

Druga?e pa lep rezultat in glede na to da sem ?e tankal 62L bi ?lo vsaj do 950km...

Trenutno pa kruzam po obali in je rezultat temu primeren. Temperatura je po vo?nji :D

post-2637-1329925746_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

na petrolu je se vedno stara cena :P

Objavljena slika

POPRAVEK, danes se je pocenil in sem tankal po 1,28? na Petrolu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.3i - kje na LPG?
Napisano

Na?eloma lahko re?e?, pa ti zvijejo plovec malo. Meni gre v 62l tank notri 58l kar pomeni, da imam nastavljeno na cca 90%. Pri prej?njem avtu pa je ?lo 100% notri. No ja malce manj ker vedno nekaj malega ostane.

poznamo te fore, sam jih ne bi priporo?al....zadeva je edina stvar, ki skrbi za varnost (ki je v tem primeru ve?ja od benz sistema...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.