Skoči na vsebino
Nakup ?parov?ka
Napisano

2 Angle?ka bulldoga bo? moral imet zraven! :danzoman:

na te glih padajo bejbe

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.ooyyo.si/rabljeni-mazda-6-itali...4074014444.html

http://www.ooyyo.si/rabljeni-mazda-6-itali...6600655517.html

Jebo mast...to je ?e za razmislt......pa ?e manj davka glede na ceno...ne morjo pol eurotaxa palit? ali pa?

moj motor je imel fakturo 4.000? (1,5 let star, 13.000km) vreden nov z ABS cca 8000? - pla?an davek 80? :)

Zraven je ?e stro?ek slovenske homologacije in je to to, jaz sem imel:

- italijanski ra?un slo dilerju

- italijansko prometno

- na italijanskem ra?unu ?ig dav?ne o pla?anem davku

- SLO homologacijo

- in pa ra?un slo dilerja

tako da ne vem za tole zadnje mogo?e fizi?na oseba naredi druga?e - na primer ita faktura na osebo :ne vem:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je tisto o ?emer sem govoril, vse iz italije - folk prodaja + leasinga ne morejo odpla?evati in prodajajo po vrednosti preostanka leasinga samo da gre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

spla?a se dati 4? za carfax, moja mazda mx5 in M6 zabele?eni v Bologni in Veroni.....pa ?eprav sem vedel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pelu ga bom v Savo....umetni koralni greben...sam ?e lokaijo moram najdt :whatever:

Za na?o bajto je lep uvoz, lahko pa tudi naredi? TOP GEAR varijanto z mostu.

Pa ?e BUS ma? poleg B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Meni se tudi zdi da Fabia ne spada pod ?parovc, to je ?e kar mini dru?insko vozilo, primerljivo z na?im Swiftom, ki bi lahko brez problema opravljal potrebe prvega avta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden Golf 5 v R Srbiji
Napisano

Jure, on je ?el na hop cup, rabil je avto, se je samo usedu vanj in odpelju, pa? mu je otrok zbolel v BG (kjer domujejo stari star?i njegovga sin?ka) in ni ravno dost razmi?ljal. Sem pa mnenja da nikoli ne bomo uspeli predvidet vseh situacij in prepre?it neza?eljenih scen. :ne vem:

Vem vem, samo golfa ?e v Sloveniji ne bi upal imeti brez :)

Moji SEATi so bili v Jugi tudi po Gregatovem principu, s tem da zjutraj nisi vedel kaj bo...

Mazda je zakon za dol - ?ta ti je ovo... :bravo:

Kot zanimivost, v Sloveniji:

http://www.policija.si/index.php/ukradena-vozila

Nemci itak, mazda:

2009 - nobena

2010 - 3 primerki

2011 - 3 je primerki

2012 - ?e ena :)

VW:

2009 200 x 20 = 4000

2010 152 x 20 = 3040

2011 160 strani x 20 na stran = 3200

2012 - 6 x

jeba je to, zanimivo pa je da je absolutni zmagovalec Renault.....(deli?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?al se potem lahko samo poslovi.

Samo oprosti za tak komentar - Golf 5 brez kaska in v Srbijo? Ne samo Srbija na sploh :huh::huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

policija - zavarovalnica (?e je bil zavarovan).

Druge NI, lahko se samo poslovi od avta na ?alost. VW v jugi je mobilna trgovina rezervnih delov na ?alost, sestra je 2x imela na slu?benem sre?o, da so samo 'zunanje' stvari rabili

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plin
Napisano

Jure je agresiven verjetno je njegova na morju.

Smo bili v Portoro?u v soboto skupaj :hudicek: . Ma pogreje me ?e nekdo, ki je razo?aran napi?e zadevo tako, da potem marsikdo pomisli enako in odstopi od nakupa ali podobno.

Jaz, Grga, Denis, pa ?e 3je smo dali po tej ceni predelat makino za pol manj denarja.

Se pa opravi?ujem ro-biju ?e je zgledal preve? agresivno, pejmo na morje :D

Ne vem pa koliko ( :hudicek: in kdaj :hudicek: ) bo pri?lo ajvarja kot samovgraditelja s pomo?jo kolegov pri S****U.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

kul...a bi slo v sredo dopoldne...okol pol 11h??

pokli?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

sej to...jures, kje bi lahko dobil ta dvd k je tebi delal?? bi mi ti to zapekel?? pa najlazje da sprobamo tko

prnes 8GB dvd :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plin
Napisano

Mi?ljeno je 20-22 kkm letno

Tako je. In to je pri meni veljalo. Kje si ti dobil napeljavo za 2500? - to je tvoj glavni problem, ?e te je plineks kot vse druge nategnil, jaz sem dal - in ?e 3je drugi ?lani tukaj 1300? s pove?anim 60L tankom. In to ne neko srbsko zadevo, Tartarini delan izklju?no za CX7.

To sedaj vozi Boj? in ti lahko pove, da od 2006 ?e ni bilo napake.

Kapi??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

SDAL verjetno... Denso ima zaslon obcutljiv na dotik... SDAL pa se mi zdi da ne ...

Am kak dotik? Moja 5ka je mela daljinec in nic na dotik se mi zdi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plin
Napisano

Plin je v bombi uteko?injen, pred gorenjem se uplini in porabi toploto oz. se na mestu uplinjanja zelo ohladi. ?e je notri malo vlage, hitro zmrzne.

Crnamazda- v motorju se ne dogajajo prav nobene eksplozije, ampak dobro staro zgorevanje. Kot kemik bo? menda poznal razliko med gorenjem in eksplozijo?

?e tole o plinu- ker se v motor dovaja v plinastem stanju (bencin se v teko?em), ne spreminja agregatnega stanja (ker je ?e plin) in posledi?no ne ohlaja zgorevalnega prostora, kot se to dogaja pri bencinu. ?e se avto na plin priganja, lahko posledi?no skuri kak?en bat ali ventil, ker so temperature zgorevanja previsoke.

?e to- za CX-7 se instalacija ne izpla?a, ?e nima? plana delat 200.000 km.

lp

?zmeden??zmeden??zmeden? A si ti z levo nogo vstal? Kake pi?e?, tudi jaz sem imel CX7 na plin, in ti povem da je ra?unica tam pri 20-22.000km, ?e si ga pa ti friziral in razbil pa ne ostalim svoje ?alosti nasuvat tukaj.

Ti si ga o?itno imel za dirkanje in ni? drugega, kot ve? plin na CX7 dela le od 1500-4300rpm, ?e ga vozi? normalno in ne v obratih se obna?a kot vsak drug normalen bencinar. benz dodaja le pod in nad to mejo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A se je ta prehladu :blink:

VOZEN

KOLESA NA MESTU

ZAGANJA? V OKVARI

:hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Kolko dnara pa bi rad mel za zelo malo dela?

Ja poglej vzornike - tiso?e evrov, pa jih ?e v parlament ni in ne glasujejo - :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Nova socialna tema....

A kdo ve, ?e so za motor kaka pravila kam napopat vinjeto? Na darsovi strani ni ve? nobenih navodil...Samo da se vidi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Ja, moja je bla ?ist sajasta. ?e gre verjet mehankarju, pa cedilo v karterju ni bilo skoraj ni? zapacano..?udno.

Razen, ?e me je ..... Jaz ravno zaradi tega menjam olje na okoli 10.000km, mogo?e malenkost ve?. Raj?i dam 50? za servis ve?, kot pa da se mi nafta me?a z oljem.

Jebiga..davek na DPF...

upaj da se ne 'filtrira in nabira' na pumpi :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Ej, kako kaj z merkatorjevimi pikami od tvoje punce? Pridem masirat za vinjeto, imam doma ?e cel liter dexalije :hohoho: .

Pridem masirat, ne rabim vinjete.... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo 6 karavan
Napisano

Odvisno kaj za nekoga pomeni stri?iti diske!

Ali jim pobere? rob ,lahko pa ga odstru?i? tudi 0.8mm.

Je pa vse odvisno koliko mesa imajo ?e diski.

?e imajo ?e ?istega mesa 23mm potem ni straha da jih poravna?.(da je ?e v mejah dovoljenega) Lahko gre? tudi pod mejo seveda mora? imeti to potem v zavesti da ne pretirava? z bremzanjem in uporabi? ve? menjalnik v ta namen ;)

Seveda je pa najbol varno zamenjati diske to pa seveda vse je odvisno od financ

Ebay diski 4x s paknami so 250-300?, stru?enje ziher ni pod 100 vseh 4h, po moje res bolje dat na ziher - sicer pa vsak zase ve kako in kaj, predvsem pa kje se vozi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

ma sej ko pomislim, je bla spektrova tudi polna saj.... :whatever:

Mojo so pa zgleda Italjani res servisiral in vozili, bli?am se 195.000km pa zaenkrat tok tok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo 6 karavan
Napisano

To da zavore na Mazdi6 tresejo, ni nekaj novega - majstri pravijo, da je na?eloma treba le diske postru?it in je potem ok!

Druga?e te samo LPG in?talacija pride kakega 1.200 ?, tako da nekaj to vsekakor ?teje. Sicer pa budno spremljaj sceno na oglasih. :bravo:

stru?enje diskov je le zati?je pred nevihto, ne delajte tega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.