slikice raj ne dajem...udrto je uzadi pac,upam da ni havba zadna se zamaknla se....barva se lusci...sej bom popravu,samo jst bi dodav zdej se zadni prag...da mal podalsan odbijac pride...zadn...ja drgac pa,hahah cist preprosto...telefon,povne roke,avto povn folka,zatemnjene sipe...rikverc...booom!!! v deblo najvecje!
ajoj, jaz sem mislu da si vsaj letu s ceste..... , to ti vsak klepar, li?ar popravi brez novega odbija?a ?lovek...
cifro enega ti enega dam jaz uhka
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Upam, da nisem te?en vendar se ?e vedno nisem odlo?il. Zakaj? Rad bi vgradil tak sistem ki najmanj posega v originalno konstrukcijo in vpliva na delovanje in ?ivljenjsko dobo vitalnih delov motorja. Ali pa bom ostal pri bencinu.
Po pregledu ?e ene ponudbe. posredovano telefonsko od g, Toma?a iz Avtoplin - monta?a in servis avtoplina.
Spodnji Rudnik V/17, 1000 Ljubljana. Ponudil je sistem:
ICOM JTG
ICOM je v sodelovanju s tovarnami Bosch in Siemens razvil JTG Common Rail Sistem, kjer se elektronika vozila ne spreminja in zagotavlja enake ali celo bolj?e lastnosti motorja (mo?, navor), z vbrizgom v realnem ?asu. Zaradi tega se lahko sistem JTG uspe?no vgradi v ve?ino vozil ne glede na mo? in tehnolo?ko razvitost.
Zakaj teko?a faza vbrizga plina?
Sistem je izdelan tako kot bencinski, z elektri?no ?rpalko v rezervoarju in pravimi injektorji pri motorju, ki so enakovredni bencinskim (Izdeluje jih SIEMENS). Ne potrebuje svojega ra?unalnika, ker uporablja ra?unalnik direktno od vozila, zato kar bencinski ra?unalnik nastavlja parametre vbrizga plina. Ker je direktno vbrizgana teko?a faza v kolektor pod enakim kotom kot bencin, se hladen plin, ki se raz?irja zagotavlja hitrej?e polnjenje valja kot plinasta faza. Sistem deluje ali samo na plin ali samo bencin. Tudi v?iga kar na plin. Sistem minimalno vpliva na osnovno konstrucijo in naravo delovanja. Ima tudi dve referenci o vgradnji v CX-7 in kar nekaj s podobnim motorjrm z direktnim vbrizgom. Malo je ?ge?kljiva cena je kar visoka. Suma sumarum 2800 ? . Sistem je hermeti?no zaprt. Zelo bom vesel in hvale?en za komentarje in pomo? .
Lep pozdrav in konec tedna,
Tupamaros
pelji na SIGAS vzami Tartarinija, ki je delan samo za CX7 za 1600-1700? in mir.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
sem nov na va?em forumu in se zanimam za nakup mazde 3.
V bli?nji prihodnosti nameravam kupiti mazdo 3 v vrednosti od 5000- 6000 ?. Zanima me kateri bencinski motor se spla?a kupit 1.4 ali 1.6? Z avtom bi vlekel tudi avtomobilsko prikolico. Letno naredim od 8.000- 10.000km. Zanima me tudi poraba teh dveh motorjev? Ve?ina vo?nje je mestne in pa tudi izven mesta.
za odgovore se vam ?e vnaprej zahvaljujem
Lep pozdrav
atomobilsko prikolico do 750kg?
?e ni kake hude razlike v ceni vsekakor 1.6. Poraba bo priblizno enaka ?e ne manj?a - glej poraba.com, poraba 1.6 se za?ne pri 7, ena zabele?ena 1.4 pa pri 8. moj bratranec je imel prejsnjo 1.4 in sedaj 1.4 in pravi da je avto super le podhranjen, k sre?i so mu obe h?erki ?le sedaj po 'svoje' in avto sfolga 2 osebi
Jaz sem pa ugotovil, da je stanje za mazdo6 veliko ni?je kot sem mislil (odkup...).....
Anyone wants a pimped up car?
Hec - prodajala se bo pred naslednjo zimo ali takoj spomladi, ko bo cena odkupa ?e ni?ja. ?as je odvisen od trenutne ponudbe rabljenih (trenutno CX-7 2.2 niti slu?ajno ne dobi? rabljen).
tubi za?ni ?parat
Hehe, sumi? da je tako kot v?asih v Jugi, ko smo recimo tanajbolj?e (to je sicer relativen pojem) Yugote v ameriko za sitne pare vozili, doma pa bogato prodajali neopremljene za bistveno ve? denarja.
Tale dva rabta velik servis
500 ojro se ?e zdila? po moje........no tudi una modra v kopru je 12,5 s servisom (ra?uni poleg, kot pri moji)
Sam nima smisla, bi mel takoj - lahko si privo??im menjavo na lizingu priznam, a nima smisla ker je trenutna 6ka vredna ve? kolikor dobi? zanjo, sem razmi?ljal da bi jo imel za drugi avto pa koji k za 30km na dan pa da se jo stol?e v LJ....
Ni ?e ven, ker je registriran v 4. mesecu. In ker ?e ni ven se da garancijo podalj?at, ?e je bil redno servisiran.
Mah kaj pa vem, ?e se dobro zdilam bi dal ene par jurjev zraven pa mam pol manj km, oreng ma?ino za BMW-je in Audije stra?it, ketno namest jermena pa ?e kak?en cuker?ek glede opreme.
Minus: bel je, ni GTA, ne vem kako je bil vo?en, pa v najdra?ji razred padem
Tole je po moje ITA verzija opreme...te pri nas ni ?e se ne motim - 185 dobi? samo z GTA, a ni tako :ne vem:
Na?eloma lahko re?e?, pa ti zvijejo plovec malo. Meni gre v 62l tank notri 58l kar pomeni, da imam nastavljeno na cca 90%. Pri prej?njem avtu pa je ?lo 100% notri. No ja malce manj ker vedno nekaj malega ostane.
poznamo te fore, sam jih ne bi priporo?al....zadeva je edina stvar, ki skrbi za varnost (ki je v tem primeru ve?ja od benz sistema...)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na cosmosu so danes pimpali 2 modri CX-5ki za v salon, ampak ni cene nikjer.......v ?ivo mi je v?e?, bolj kot na slikah
Povezava za deljenje
Deli na druge strani