To je tisto o ?emer sem govoril, vse iz italije - folk prodaja + leasinga ne morejo odpla?evati in prodajajo po vrednosti preostanka leasinga samo da gre.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Meni se tudi zdi da Fabia ne spada pod ?parovc, to je ?e kar mini dru?insko vozilo, primerljivo z na?im Swiftom, ki bi lahko brez problema opravljal potrebe prvega avta.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jure, on je ?el na hop cup, rabil je avto, se je samo usedu vanj in odpelju, pa? mu je otrok zbolel v BG (kjer domujejo stari star?i njegovga sin?ka) in ni ravno dost razmi?ljal. Sem pa mnenja da nikoli ne bomo uspeli predvidet vseh situacij in prepre?it neza?eljenih scen. :ne vem:
Vem vem, samo golfa ?e v Sloveniji ne bi upal imeti brez
Moji SEATi so bili v Jugi tudi po Gregatovem principu, s tem da zjutraj nisi vedel kaj bo...
Druge NI, lahko se samo poslovi od avta na ?alost. VW v jugi je mobilna trgovina rezervnih delov na ?alost, sestra je 2x imela na slu?benem sre?o, da so samo 'zunanje' stvari rabili
Smo bili v Portoro?u v soboto skupaj . Ma pogreje me ?e nekdo, ki je razo?aran napi?e zadevo tako, da potem marsikdo pomisli enako in odstopi od nakupa ali podobno.
Jaz, Grga, Denis, pa ?e 3je smo dali po tej ceni predelat makino za pol manj denarja.
Se pa opravi?ujem ro-biju ?e je zgledal preve? agresivno, pejmo na morje
Ne vem pa koliko ( in kdaj ) bo pri?lo ajvarja kot samovgraditelja s pomo?jo kolegov pri S****U.....
Tako je. In to je pri meni veljalo. Kje si ti dobil napeljavo za 2500? - to je tvoj glavni problem, ?e te je plineks kot vse druge nategnil, jaz sem dal - in ?e 3je drugi ?lani tukaj 1300? s pove?anim 60L tankom. In to ne neko srbsko zadevo, Tartarini delan izklju?no za CX7.
To sedaj vozi Boj? in ti lahko pove, da od 2006 ?e ni bilo napake.
Kapi??
Plin je v bombi uteko?injen, pred gorenjem se uplini in porabi toploto oz. se na mestu uplinjanja zelo ohladi. ?e je notri malo vlage, hitro zmrzne.
Crnamazda- v motorju se ne dogajajo prav nobene eksplozije, ampak dobro staro zgorevanje. Kot kemik bo? menda poznal razliko med gorenjem in eksplozijo?
?e tole o plinu- ker se v motor dovaja v plinastem stanju (bencin se v teko?em), ne spreminja agregatnega stanja (ker je ?e plin) in posledi?no ne ohlaja zgorevalnega prostora, kot se to dogaja pri bencinu. ?e se avto na plin priganja, lahko posledi?no skuri kak?en bat ali ventil, ker so temperature zgorevanja previsoke.
?e to- za CX-7 se instalacija ne izpla?a, ?e nima? plana delat 200.000 km.
lp
A si ti z levo nogo vstal? Kake pi?e?, tudi jaz sem imel CX7 na plin, in ti povem da je ra?unica tam pri 20-22.000km, ?e si ga pa ti friziral in razbil pa ne ostalim svoje ?alosti nasuvat tukaj.
Ti si ga o?itno imel za dirkanje in ni? drugega, kot ve? plin na CX7 dela le od 1500-4300rpm, ?e ga vozi? normalno in ne v obratih se obna?a kot vsak drug normalen bencinar. benz dodaja le pod in nad to mejo....
Ja, moja je bla ?ist sajasta. ?e gre verjet mehankarju, pa cedilo v karterju ni bilo skoraj ni? zapacano..?udno.
Razen, ?e me je ..... Jaz ravno zaradi tega menjam olje na okoli 10.000km, mogo?e malenkost ve?. Raj?i dam 50? za servis ve?, kot pa da se mi nafta me?a z oljem.
Jebiga..davek na DPF...
upaj da se ne 'filtrira in nabira' na pumpi
Ali jim pobere? rob ,lahko pa ga odstru?i? tudi 0.8mm.
Je pa vse odvisno koliko mesa imajo ?e diski.
?e imajo ?e ?istega mesa 23mm potem ni straha da jih poravna?.(da je ?e v mejah dovoljenega) Lahko gre? tudi pod mejo seveda mora? imeti to potem v zavesti da ne pretirava? z bremzanjem in uporabi? ve? menjalnik v ta namen
Seveda je pa najbol varno zamenjati diske to pa seveda vse je odvisno od financ
Ebay diski 4x s paknami so 250-300?, stru?enje ziher ni pod 100 vseh 4h, po moje res bolje dat na ziher - sicer pa vsak zase ve kako in kaj, predvsem pa kje se vozi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani