Zal. So jo vmes ze prodali, tako da sem bil prepozen. Problem celodnevne sluzbe pac...iscem dalje,tako da upam da bom kmalu lastnik ?nove? mazde. Ko mi uspe jo vsekakor objavim tukaj gori.
Povpra?aj malo na tem forumu ?e slu?ajno kdo prodaja TROJKO. Foruma?i tukaj kolikor ?itam kar dobro skrbijo za avte. Druga?e pa mislim,da bo v teku leta nekaj ve? trojk,ker bodo vsi kupovali nove!
Ne verjamem, da ima 120 KM pospe?ek pod 9 sekund , realno je okoli 10s/100km.
Tukaj je pospe?evanje v ?ivo, ampak je narobe, saj model ?topa do 100km/h po ?tevcu, vsi pa vemo, da cca 4% ?tevci ka?ejo preve?, tako da realno je 100km/h pri cca 104km/h po ?tevcu in to je okoli 10sekund do 100km/h.
Poglej malo oglase,pa bo? vido. En vem da je bil 15 mo?no da je bil zadnji 17. Razlike pa ni velike tako,da nima? kaj zgubit. Va?no da je tak ko tam pi?e pa si zmago. Lp
Nisem prepri?an da je prava tema, tale mazda 3 mi je zanimiva. Danes sem jo gledal, sicer izven delovnega ?asa, s kolesom sem ?el mimo pa sem zapeljal notri. Sprednja maska je sicer malo od kamen?kov na?eta, druga?e zgleda avto lepo ohranjen. A pozna kdo slu?ajno.
Hoj. Mogo?e ti bo pomagalo tole;jaz mislim,da je bil facelifting 2015 in je to stari model,ne vem pa kje je stal 2 leti. Za orientacijo povem,da sem jaz dal za M.3 G 120 Revo.+met.barvo+en servis gratis pa ?e nekaj ve? opreme ima zadnji model,tako da se zdili. Druga?e pa zgleda super. Uspe?en nakup ti ?elim. Zoom zoom.
Ve?ina kupcev teh objav ni videla,verjemi,?e prejno ko sem kupil so se ?udili kateri avtoje je to? Po Tv skoraj ni reklam glede na druge firme in najve?ja reklama je to ter panoji.
Kako bo? ?el v salon in kupil avto ?e sploh ne ve? za njega! Ste mogo?e vidli kako reklamo po TV ali na spletu? Samo mi na forumu vemo za novo M3! Marketing pri nas-Mazdi je na psu,prav trudijo se da nebi prodali. Res ?koda ne ?KODA,?koda! Tudi jaz sem se skoraj 99% odlo?il za nakup M3 po spletu samo zadnji del sem opravil v salonu(cenkanje za popuste,staro za novo itd.)to je to. Lp
Fora je da ni mulc, ampak odrasli k grejo notr z blatnimi cevlji, pol pa ne paz pa zapne sedeze pa popaca ...
Pol pa dopovej odraslim da more pazt da ne paca, ker pol je pa kuj odgovor tipa "sj u mojmu je tud vse umazan" al pa "pocak da ti otrok pomaze, a bos njemu tud teziv".
Jebiga,prevleke bo treba kupit ni druge. Prijatlom pa le povej zakaj jih ma?,mogo? bodo imeli kaj vesti. Lp
Men ji je pomembno samo da je crn, in da je enostavno za prat. U zepke ne planiram nic notr dat. Cisto zarad zascite hocem met k se brca z blatnimi cevlji
Mazda? M3 2010,dobro porabo ma?. Eno vpra?anje,a se vozi? mogo?e na relaciji Sg-Veleje? Na tej relaciji sre?ujem ene tri M3 zato me zanima,lahk kak kafe pade.
Civic je z mano ?e 12sto leto 320.000 km. Nikoli me ni pustil na cedilu, ampak bi ga rad menjal pred registracijo. Skoraj vse je ?e "original". ampak imam ob?utek, da se bodo za?eli problemi. No mogo?e pa tud ne
Vozi "mi?ko".Ob?utke daj na stran,vredna tako ni kaj dosti in jo vozi? kamot do nove 3. Lp
?koda ?koda... da konec leta. avto moram nujno menjat... G122 mi je pre?voht. tak da bom moral po vsej verjetnosti nabavit kaj druga
Edino, ?e ?e nekak vzdr?im s svojim Civicom
Kaj nisi zadovoljen z njim ali si samo neucakan? ?as hitro in neusmiljeno be?i,tako da bo jesen kmalu tu,vmes pa ?e mal dopusta........in MAZDA X3. je tu! Zoom zoom
Pri Mazdi je to kar malo sme?no - me je skoraj sram pred sosedi, ker bi lahko kdo mislil, da ne znam speljati in nabijam obrate - zelo izrazito - noben drug avto, ki ga poznam nima tega na tak na?in. Ko grem iz slu?be se peljem po firmi cca 2 minuti brez pedala za gas in moram skoraj zavirati.
Je pa zanimivo, da ?e od doma speljem takoj po zagonu, ko je ?e v visokih obratih (in moja cesta je cca 10% navzdol) vendarle zazna in zavira z motorjem po hribu navzdol.
To je pa pohvalno,ker bi bil problem ko zapade sneg,da se pelje? pod breg pa ima? ?e dodatno tura?o! Lp
Ja bo treba ?e malo po?akat...pa da vidimo ceno in te nove motorje ...X.res se vle?e ...ne vem za KAJJJJJ...????..tudi mene to jezi..jebemliga lp
Meni pa gre ?as kar hitro saj sem pred pol leta kupil novo trojko in bom to novo verjetno kar presko?il. Sem pa zelo zadovoljen z njo,pa po kritikah na novo ?e toliko bolj. Lp
?e se uklu?im v pogovor bi dodal tole,vsi imajo vi?ji prosti tek ko so hladni,ampak Mazda ima ve?ji navor in malo podalj?ano 2 prstavo zato je to tako izrazito. Je samo mali problem,?e ne odpelje? direktno naprej in da? v 3.4.5.6 ampak vozi? v drugi in to v kaki koloni,toda to je pol minute tako da to ni noben problem! Da? v 1.p
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani