Po moje med 1.8 in 2.0 rabljenimin ni toliko razlike, in bi definitivno na tvojem mestu gledal 2.0. Krava je velika in te?ka in se bo poznalo, ?e posebej ?e si family man.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
no tko...avto je pri majstru simonu iz medvod, da on use zrihta:) med drugim se omenja tudi ciscenje karterja, neke tezave z intercoolerjem, vztrajnik, itd, itd...upajmo samo da priznajo cim vec na garancijo...drugace bo tole en ogromen udarec po denarnici:/ bom pa seveda porocal o zadevi:) lp vecer vsem:)
mah zato sem ti rekel da je preverjen avto bolje - sam da ne bo kaj hudega
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
zjutraj, ko jeavto mrzel mi nihajo obrati, dokler sene zagreje...danes pa po 60km po avtocesti na130 kmh, ko sem zapeljal dol, na semafor in stisnol sklopko, ter se ustavil pa mi je tudi crknil...:/ to se je zgodil prvic....sumim IMVventil, imam prav?? p.s.kje ta ventil dobi najugodneje?? lp
ma? kar prav...ajvar mogo?e
nimam pojma kaj je tam:/ sj ves, lih kupu auto...upam da se nisem kj zaj....klima dela tko kot more...zgleda pa definitivno da je to ze neki casa tm, avto pa tut ne pusca sledi olja po tleh...pa tut da kj pije olje masina ni videt(za 1x) pa sem do zdej naredu 2k km. lp
no je pa nad njim tudi direkt pokrov?ek za dolivanje olja kajne....lahko da je ?la mimo kaka brhka v mini?i ku se je nalivalo olje, probaj obrisati in ?e tega ne bo ve? ni skrbi - vsekakor pa spremljaj teko?ine, tudi hladilno v ekspanzijski - na tej verigi jermena je tudi vodna pumpa, res se slabo vidi
Simon, odvisno kok ima? dohodka. ?e ima? npr. Netto OD samo 600, je 200 dat stran ?e kar jebada. ?e ma? npr. Jur?ka, pol ?e gre, ?e nima ?e kake najemnine 400? za pla?evat, kar spet podere matematiko.
Povzetek; pleh je SAMO pleh, ampak met ga pa mora?.
?ivi? pa od ?esa? :ne vem:
Glede bluetootha definitivno priporo?am Dension, ker se sli?i kot bi govoril preko telefona. Preverjeno.
Ampak sam bolj malo govorim v avtu.
Garancija kot vsaka. Sej te no?emo napasti tukaj, ampak xcarlink smo ?e zdavnaj ?rtali, v glavnem zaradi cene, nih?e ni rekel da ne dela. Pa? smo najdli konkuren?en in kvaliteten produkt - ki ga lahko najde? tukaj pod pravo temo
dans zamenju xenon...in noc je postala dan:)) hvala yavarye za montazo in nasvete:)) drugac sm pa razmislal mal....a ce bi jst zapeku dvd z mp3-ji, pa ga dal v dvd enoto v mazdico, mislte da bi delal?? lp
forget it....
ma nasa je itq proti motorjem tko da sm jst skos sam:)) zame je lih prou, za 2 bi pa rabu 1000 ja...pa magar kr sv1000s je tut mal bol navit strojcek:)) jures, jst bi v petek lahko ob pol 12 zakljucu na sihtu...pa m do tebe nekje 40min dobrih...bi blo to teb kul??
kul
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani