Obstajajo razli?ne 19col dimenzije ja, nevem pa kako dimenzijo 19tk ima?. (255/35/19 pride cca 104?)
Glasne pa niso, so ti?je od Toyo ki sem jih mel prej na M6. Samo pri meni ni referen?na glasnost ker imam izolirane koloteke, prtlja?nik...in je avto ti?ji.
Jaz bi vseeno raje vzel nexen fera suv 4 te dimenzije 225 45 r19. Pa ?e cenej?e so.
Danes namesto ?ez prelaz okrog Karavank do Trbi?a in do Celovca: povpre?na poraba 5,6, ampak je bila vo?nja ve?inoma med 80 im 90 km/h, de? s snegom itd. Res je bilo jajcanje za znoret. Bi pri?akoval ?e ni?jo porabo, glede na to, da je ob dinami?ni vo?nji slabih 7. Ravno to je fora sodobnih NA bencinarjev: tudi ob te?ki nogi porabijo res malo. Verjamem, da bi 1.2 turbo porabil bistveno ve?. Turbina = velika poraba.
?akam post v stilu:v?eraj sem prevozil 700 km, resda nisem divjal, okoli 130 sem vozil ali pa tudi manj in ko sem pri?el na cilj, je bil rezervoar ?e vedno na ful.?aki,?aki,saj ko sem krenil od doma je bil na tri ?etrt. Super.V bistvu sem pridelal nekaj benza. Bom naslednji? vozil 110 pa mi ne bo nikoli ve? tteba tankat.
Se pravi, niso glih nek prese?ek te savine gume.Sej tudi na testih so ponavadi bolj v pozadini, najbr? so vljudni, pa dajo drugim prednost ali pa jih sploh ni na testih.
Jaz imam tak?no mnenje, ti druga?no. Tudi nekateri menijo, da je zemlja ravna in da letala spu??ajo strup, ko vidijo bele ?rte na nebu.To naj bi bila teorija. Seveda je v tesnici druga?e Nikjer ne pi?e, da ?e neko stvar nekdo re?e in jo dva iz iste skupine na fejsbuku potrdita, da to dr?i. Tvoji argumenti in neka teorija ?e ne pomenita nujno, da to dr?i.Mislim, da niso veliko ljudi prepri?ali. Prakse je bolj malo. Ti zagovarja? eno teorijo in ima? svoje fane, jaz drugo(bolj realno) in imam svoje v?e?karje.
Vse sami grdi primerki avta oz. kupujejo jih ali tisti, ki so od vedno imeli precenjena ljudska vozila, ponavadi od golfa 3 naprej, ali pa tisti, ki jim je za obliko vseeno, pa bi radi bili "fensi" in moderni, ?eprav bodo vozili otroke z njim v vrtec z obveznim telefonom na u?esu in tudi tokrat so to taki, ki bi kupili ljudsko vozilo,pa ?eprav so jih ?e enkrat nategnili z dizel motorji.Jim ?e ni bilo dovolj.
Seveda, da je. In to kar na mestu. Benzinarje se kar lepo vrti proti rde?emu polju, da dajo kaj od sebe, zato pa ve?ino ?asa pijejo kar konktetno ve?. In s tem v praksi ve? onesna?ujejo. Razen pri hitrostih 100,110 na avtocestah.Tam benzinarji kar zmagajo,saj jih kar precej to prakticira. Tej so bolj eko osve??eni.
Samo tisto, kar je EUR 6d temp norma. Torej CD 2.2 samo s SCR. Skyactiv bencinarji ne rabijo ne scavnice, niti dpf, da dosegajo normo, vsaj dokler je ne zaostrijo ?e bolj.
Samo, recimo da gre? v hrib.Dizel gre pri 2000 obratih, benzinar v isti hrib z 3500.Kdo proizvaja ve? ?kode,saj mora? ti bolj pritiskati na plin. Benzinarji so bolj ?isti teoreti?no na valjih pri 70 km /uro v 6 brzini(s praznim tezervoarom, nabitimi gumamo na ful, 69 kg te?kim voznikom. In ?e to na ra?un la?jega avta zaradi benzinskega motorja.
Kar sem ?e sam ugotovil, da so trenutno dizli euro 6 naj?istej?a vozila. Pa ?e kdo ho?e verjeti ali ne. Drugo je ?isto lobiranje in me?anje megle ter interesi korporacij.
Najverjetneje na tistem trikotni?ku pri ogledalu nima? luknjic v njemu, da se vgradi lahko visokotonec z notranje strani.
?e jih nima?, bo? moral pa? nabaviti visokotonec za zunanjo vgradnjo, z robom, ki ima zraven tudi kretnico ali crossover. To pove?e? na zvo?nike v vratih, ki so v 5-ki nekak?ni mid-bass.Seveda povle?e? nove ?ice do visokotonca. Nato naredi? luknjo v tistem trikotniku in vanj vgradi? visokotonec.Priklopi? in to je to.
Kaj konkretno je benz dra?ji od nafte, elejlktrika tudi ne bo poceni, tako, da predlagam kot edini znosen pogon-dizel agregate. Najmanj pijejo, so naj?istej?i, imajo najve?ji navor.In, ?e po eni stvari vsi pluvajo vedite, da je to trenutno najbolj?a varianta.
Koliksna je povprecna poraba pri 2.5 motorju tretje generacije? Neka realna poraba prosim in ne tisto jajcanje 100km/h .
Ti bodo svetovali, da poglej na sprintmonitor. Itak se da tam prirejat rezultate.Pri meni je trenutna poraba tam 6,2 l/100.To naredi? tako, kot dela ve?ina. Vzame? sano del poti, recimo najbolj ugodno, kjer ti lahko pije tudi pod 5 litrov in ozna?i?, ko vpisuje?, da je bolo polno.In ti zabele?i ta podatek noter.In zato imajo nekateri 5l/100, kar pa sploh ni realno.Jaz imam trenutno realno 6,7 ?e kar nekaj ?asa.
Tako, da je po moji oceni realna poraba 2,5 benzinarke nekje od 8 - 9,5 l/100.Odvisno,kako jo vozi?. Vse, kar je manj je kot pravi? ti vo?nja "v rikverc po avtocestah" in ustvarjanje zama?ka na cesti.
Kje so tega dobil? Pocukran do kraja..... Alex in company so naredili super test in tudi bolj real in ne reklamn kot ta kekec,vsaka vam ?ast! Zoom zoom
Hvala...naj povem, da smo vabljeni na test, ko bodo dobili na avto plusu, nekje avgusta prvo 3-ko skyactiv x.Tudi takrat bomo poizkusili realno podati ob?utke in videnja.
Predzadnji tank sem za foro tankal super druper omv + nafto, da vidim, ?e tudi v tem avtu dela "?ude?e". Na ?alost ni efekta kot na prej?bji stari. Mislim celo, da ji navadna bolj pa?e, saj je poraba z navadno nekoliko ni?ja. Tako, da umikam navdu?enje nad njo in bom v bodo?e tankal le navadno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Heh, sam pol ni ve? fensi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani