Skoči na vsebino
Nova Mazda
Napisano

:bravo:

Upajmo, da res pride? na sre?anje samo kdaj bo se ?e nismo dogovorili. Januarja bo najbr? izredno prestavljen na 2. nedeljo. :P

No sej dogovorte se pa se vidmo ?e seveda nebo ni? pri?lo vmes(upam da ne).Pa lahko jo mal po?latate ampak sam mal :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

Hja...na avto.net se jih bol mal prodaja...

Mazda Tale deluje zelo lepa...Sam ni mi jasno a je res samo 170 ksit vredna?

Pozdravljen Krofl.Jaz imam Mazdo 323f 1.6 16v ?e dve leti pije mi okoli 7litrov naredil sem ?e par servisov(rednih) ima 200.000km prevo?enih in mi ni niti najmanj ?al da sem jo kupil.Vse kar sem menjal na njej so bile 4 ?arnice ki mi zelo rade "crkujejo".To Mazdico ki si si jo ogledal je zelo lepa in mislim da ti bo pisana na ko?o.Edino kar me moti na njej in moji (isto bele barve) je to da se hitro uma?e :D

Druga?e pa so Mazde itak zakon :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimska oprema
Napisano

Kakor jaz vem je lopata za dostavnike in tovornjake, da bi bila pa deka obvezna zimska oprema ne vem, dobro pa je ?e jo ima?, pa ?e kak?na malenkost ki ti olaj?a ?akanje na snegu ?e avto crkne, ker pa vozi? mazdo je to malo verjetno :P .

Ho?e? povedat da rabi? lopato ?e nima? Mazde :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogromno Policajev
Napisano

Ali slu?ajno kaj veste za ta vikend sem sli?u da bo racija?!Dons sm ?el malo na Brn?i?evo pogledat pa pol standard v siesto no eno pija?ko(PIVO).In ko sem se vra?al sem videl od sieste proti semoforju na obeh straneh kontrola potem v Trzinu na obeh straneh kontrola in ?e v Dom?alah na avtobusni kontrola.Nevem kaj jim je bilo a se jim je zme?al al pa jim je zmankal za benz k se skoz okol "gonjo" :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.