Sprobal Nexenke še v dežju in je b.p. Sem šel ene 2 ovinka namenoma mal hitreje, pa še en 90 stopinjski kjer tudi vem, da precej drsi, brez težav. Tako da zaenkrat zadovoljen.
Jaz jih dam v naslednjem tednu gor,.. morm prvo lepilo/gumo in uteži nekako dat dol,..me zanima če lahko s kako domačo žawbo al morm prav nastavek gumjasti za mašino kupit.
To si pa ziher pridelal pri vožnji po slabih cestah in v dežju.
Odločitev je tvoja ali boš menjal ali zvozil do konca, ampak v kolikor ti niha tlak ali imaš probleme z optiko pa čimprej menjaj in uporabi za prikolico ali kot rezervno
Ta oznaka "DEMO" pomeni da je guma bila uporabljena za demonstracijo in ti jo odsvetujem, ker je verjetno starejši letnik. Če gledaš goodyear je zelo dobra guma glej Asymetric 5 ali 6.
Žalostno je, da je Ferrari sploh naredil SUV-a, tako kot nekoč karavana. To so butasti načini kako lovit kupce. Ferrari je nišna znamka superšportnih avtomobilov in ne trendovskih prevoznih sredstev.
Je pa drugač iz slike lepo razvidno kako bi CX-30 lepše izgledala z nekoliko manjšimi obrobami okoli blatnikov in karoserije. Verjetno bo na enem izmed prihodnjih FL-jev to popravljeno.
Ja ko primerjaš obe sliki vidš kolk plastike ma cx-30
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa na optiko pelji pod mus.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani