Skoči na vsebino
Gume
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Je nexen, kak forumski sponzor? Vidim da 90% imate te gume:D

Smo uzeli "bundle" pa smo dobili ceneje  🤣

za tak denar in ob dobrih ocenah ni bilo kaj dosti za razmišljat

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 20 minutami je SpEkTr napisal:
  Reveal hidden contents

Sprobal Nexenke še v dežju in je b.p. Sem šel ene 2 ovinka namenoma mal hitreje, pa še en 90 stopinjski kjer tudi vem, da precej drsi, brez težav. Tako da zaenkrat zadovoljen.

Jaz jih dam v naslednjem tednu gor,.. morm prvo lepilo/gumo in uteži nekako dat dol,..me zanima če lahko s kako domačo žawbo al morm prav nastavek gumjasti za mašino kupit.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 minuto je DonFelipe napisal:

To si pa ziher pridelal pri vožnji po slabih cestah in v dežju. 

Odločitev je tvoja ali boš menjal ali zvozil do konca, ampak v kolikor ti niha tlak ali imaš probleme z optiko pa čimprej menjaj in uporabi za prikolico ali kot rezervno 

menjala *

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Ta oznaka "DEMO" pomeni da je guma bila uporabljena za demonstracijo in ti jo odsvetujem, ker je verjetno starejši letnik. Če gledaš goodyear je zelo dobra guma glej Asymetric 5 ali 6. 

Nexen priporočam izključno SU4.

Tko ja kar nexen naj uzame,.. GY je demo

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Žalostno je, da je Ferrari sploh naredil SUV-a, tako kot nekoč karavana. To so butasti načini kako lovit kupce. Ferrari je nišna znamka superšportnih avtomobilov in ne trendovskih prevoznih sredstev.

Je pa drugač iz slike lepo razvidno kako bi CX-30 lepše izgledala z nekoliko manjšimi obrobami okoli blatnikov in karoserije. Verjetno bo na enem izmed prihodnjih FL-jev to popravljeno.

Ja ko primerjaš obe sliki vidš kolk plastike ma cx-30

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.