Skoči na vsebino
i - ELOOP
Napisano

Pa akumulato mora met dost kapacitete. Dejansko ma? tri dejavnike: motor, akumulator, klimatizacija. Ko je vse troje v tipi topi stanju, bo zadeva ready.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa ja itq, da pretiravamo, tak al tak je vpra?anje, ?e je sploh do?ivel teh 800Nm kdaj, ?e je normalen voznik. Me pa zanima, ?e je s tem vozilom vsaj ?ou na Nordschleife, bi se pa ?e moglo dat pelat pod 10 minut :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tole se mi pa zdi, da jih je ve? in ve?. Ni mim jasno, zakaj mislijo, da ne rabjo preverit, ?e kdo pride. S kolesarjim je enako.

Joj pa v?eraj LJ in kolesarji, tipo se pelje med vsemi avti, vsi trobjo, vse izsiljuje, se jim me?e pred/za avto, po mojem je mogu kak hipi akcijski film snemat ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sj pi?e, da ga ma sam do decembra :D Pol pa je vrjetno treba pla?at ... al homologacijo ... al pa kaj druga xD

@323BA lahko je ?e nevarno, da ti kak bat v glavo prileti ... odpre motor, bat sko?i ven, zej pa ker si tak hitro pospe?eval ga kamot dohiti? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ja alex, tako trese, da se boji?, da ti bo avto razpadu! Najraj bi jo kr prodal, sam jo zihr noben nebo hotu, k je bencin :P

Tele treslaje ni nujno, da ?lovek opazi na testni vo?nji, kot je ?e tin?ek povedal, se najbolj opazi ko se konstantno vozi? 80 km/h ;) In v primerjavi z prej?njo CD150 to ni ni?, tam ja ?e v prostem teku tolk treslo, da si mislu da bo? poletu xD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

@Mrau?k: tole ?tudijo sem nekje ?e videl, ?e jo najdem jo linkam. ?lo se je o tem kak?na je ekolo?ka opore?nost enega in drugega. Pa se mi svita da je blo nekje govora, da pri bolj kakovostnem, se obrne pri petih letih al neki takega. Ma pa ta tip k ga je boss linkal, tudi na to temo:

Muahaa pol pa jemle povpre?je CO2 za ICE za ameriko ... ofcouse bo taka vrednost da te na rit vr?e, kake mrcine pa furajo tam xD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Hja stebri?ki so zadnje ?ase zaebana stvar v avtu, zelo hitro se zgodi kaj podobnega, meni se je to pripetilo na kro?nem, kjer mam dejansko blokiran ceu pogled na priklop na levi strani (?e je kro?no ustrezne velikosti), ampak sem ?e vseeno na koncu ustrezno odreagiral, preden sm vstopu v kro?nega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

@Nejc: a ni blo zmer pri zavijanju levo: levo-desno-levo? :)

@Boss: pol pa pipika? onim brez lu?i, pa te bulijo ... ka je to spet en mazda? zme?an .... been there done that :D Ampak resno a ma kdo idejo, kak nazorno pokazat tem ljudem, da jim falijo lu?i? Js sm okno spu??al pa jim hotu povedat, pa so se raj stran obrnali pa me ignorirali ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ja tole se dogaja tudi na drugih, moja M6 2019 ima podobno obna?anje. Zadeva je v tem, da je normalno, da se bo vse treslo, ?e ne letijo vsi bati in je motor obremenjen. Zdej, zakaj pa tak dolgo ?aka elektronika z vklopom, je pa meni tudi logi?no: Predstavljaj si pelje? se po ravnini 70-80 z konstatnim plinom. Ra?unalnik ugotovi, da za to rabi? X konjev, hkrati pa  ra?unalnik ugotovi tudi, da teh X konjev lahko izstisne samo iz dveh batov in evo ga vklopi ti samo dva bata, je sicer teh X konjev zelo na meji ampak avto gre.

Po mojem bi morali malo te pragove po?timat, ampak zaradi emisij in porabe vrjetno to nebojo delali.

Druga?e pa js se temu izognem tak, da pa? mal bolj prtisnem na gas, ?e me ?e res fejst moti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Alex: se strinjam, zato pa govoriti, da ima 2.5 AT porabo 8.5 ?e ima dizl 7, je kr neki, kot pravi? sam ;)

@Spektr: jp, morm vsaj porabo.com za?et, ?e ?e sprint monitorja ne.

@Boss: te bo pa to to, js mam ?e dost kamen?kov gor, sm ?e zihr za 5 kil la?ji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Spektr: res je, sem pa vozil obe na istih progah in CD 150 mi je kuru 6.2 z enakim slogom voznje.

@Alex: ne bos vrjel ampak ravno nekje tvoje procente delam. Doma 500 m makedama v hrib kjer se furam 5 km/h, na cilju 10 min mestne voznje, skupaj pa tale voznja zavzame 23km. pa enkrat na teden v povprecju se ac cele-lj, kjer je voznja vse prej kot sparovna. ko grem na izletnisko relacijo, se vecinoma vracam s porabo okoli 7.0.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

... in benzinarju pod 8,5,?e si seveda ne izmisli?. :)

O?itno sem fejst domi?ljav :P Lahk ti ?e sliko po?lem povpre?ne od 0 km do sedaj na 4800 km, kar zna?a domi?ljavih 7.6 l/100km ... stil vo?nje pa definitivno nimam nedeljski oz. penzionisti?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.