Kar se tice zapiranja sipe z daljincem... Js sm pa to na Alfi uporablju za obraten namen, ce sm kdaj pustu kako sipo odprto, ce se je pripravljalo na dezevje, da sm jo kr z daljincem zapru
Samo je pa dejstvo, da veliko teh kozolčarjev obvlada veliko stvari boljše kot na uradnih servisih. Dobri mehaniki hitro poberejo šila in kopita in gredo na svoje. Pod kozolec. 🤗
Zato pa js rajsi sam delam, pa tocno vem kaj sm naredu 🙂
Jest imam se zmontiran pedal box in ga imam na eco, kaj sele ce ga dam na sport ali sport +. To rajs sploh ne nastavljam, ker sploh nemors normalno vozit ker premocno vlece. Se ne zajebavam.
pohvale 👍, sem tudi sam zadevo čistil pred časom, ravno čiščenje samo je najbolj zamudno. Naslednje čiščenje po zagotovo s peskanjem, orehove lupine so že pripravljene
Naslednji projekt bo verjetno menjava verige, je kdo to že sam menjal oz. mi lahko da kakšen uporaben nasvet, navodila sicer so 😛
Uh, tole pa res Izgleda zabasano. 🤔 Res, koliko kilometrov imaš prevoženih?
Neki cez 180k 🙂
pred 2 urama je SpEkTr napisal:
Kok dela pa je to? Pa kok prevoženih maš? To bi jaz enkrat dal Pelku, če bom še imel avto nekaj časa.
Mater je kr neki razdiranja pa odklapljanja. Ker sm na tem avtu to prvic delu mi je kr vzelo celo popoldne, zacel sm ob cca. 11h zutri, koncal sm pa okrog 19h ure, s tem da sm sou umes se na kosilo 🙂
Ma smo bili bogi. Drugi po Evropi so se vozili takrat v Toyotah, Mazdah in bmw-jih, mi pa v zastavah, moskvičih, škodah in trabantih. In še prepričevali so nas, da je to najboljše. Ameri pa so se delali norce iz naših yugotov celo v filmih.😄
Je pa bila zastava zanimiv avto. Si imel vsak vikend za šraufat kaj na njej. Če nič drugega, si moral vsako leto zamenjati manšete polosovin, ki so se razpadle. Nikoli ni bilo dolgčass temi avtki. Če si naredil 120Kkm z njo, si bil že car. 🤪
Ampak je pa Tito Amerikance 2x nasral, da so uvozli konkretno število yugov takrat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zamenju sm ji bakrene podlozke na injektorjih 🙂
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani