Ta bela je iz hypo leasinga - vse kar ima ambroz je zaplenjeno od hypo leasinga, SLO in ITA
Sva mela debato ko sem sel po MX-5 - pa ne narobe razumet po?teno pove iz kje so avti in ker so zaplenjeni (niso pla?evali) je z njimi vse ok
sej ta se ze kr nekej casa prodala,prvo jo je prodajal lastnik oz. uporabnik avto,ker je hotu nekej dnarja pa prevzem lizinga,zdej pa jo prodaja ambroz..sam feltne pa ma res hude..
Danes navsezgodaj zjutraj grem tankat in me ?aka neprijetno presene?enje. Klump francoski ima uno loputo, ki jo samo odpre? od zunaj, ?ep pa odklene? s klju?em. No ?e loputa je ?la malo te?je, v klju?avnico sem ?e v soboto na?prical vse mogo?e zadeve (WD40) ampak kaj mi to pomaga, ?e se ?ep ni zavrtel, da bi pa klju? zlomil pa ni vredno. Dobro, da imam ?e za 150km (nisem eden tistih, ki ?aka na rezervo) pa sem se samo odpeljal in bom popoldne ponovil vajo tokrat s polivanjem tople vode po pokrov?ku.
ko bos polival z vodo dej mal kao ponesrec ene 2 litra vode notri pa ce bos polnega tankal se ti bo zdelo kot da si po stari ceni tankal..
In da se malo oddol?im za prej?njo izjavo, tudi brez Mazde ne gre. Hondo Jazz in sestrinega Forda Fusion smo takole zvlekli ven, nato se je sestra spomnila na kamero in je posnela, kako spravljamo "na kopno" stri?evega Unota. Vsi so bili na obisku - dru?insko slavje - in je ?e popoldan za?elo sne?iti in nato sne?ilo vse do 75 cm. Ko je prej omenjeni Volvo opravil svoje, pa smo jih takole zvlekli na plano...
V?eraj zve?er sem kot po ?ude?u bil ?isto sam na AC od cestninske postaje Log proti Vrhniki tako, da sem se odlo?il, kon?no po ve? kot dveh letih lastni?tva moje M6 sploh prvi? sprobal kolk ma ta zadeva topspeed.
Pospe?il sem iz hitrosti 60km/h in pred potokom Podlip??ica (al neki tazga - cca kilometer in pol pred izvozom Vrhnika) sem imel na ?tevcu hitrost 235km/h (GPS 221km/h). ?eprav mi ta podatek skoraj ni? ne pomeni sem bil kr (prijetno) presene?en, saj nisem pri?akoval, da tole sploh gre tolk. Pa ?e klime nisem ugasnil
Zdej pa spet po omejitvah naprej, sploh ker od danes so zimaki gor
ah boss a samo tok?js sem tok imel se pred predelavo..zdej trenutno nisem se testiral..ampak mislim da bi morala koncna bit visja..
Mi je pa smeh, kako je dodatno slikan tistle START knof, o?itno je bla to takrat za Japonce te?ka pridobitev in silni dose?ek, medtem ko imajo to ?e nekateri EU skreti, ?e kar okroglo desetletje! Aja firme ne bom izdal!
a ta knof je renoju skoz crkaval?ups sem firmo izdal..
?lovek saj bi kaj pokomentiral pa bom raje tihooo! Pa ne more? z meglenkam vozit halo!!
To po?nejo v zvezdni dr?avi fu?ine
Drga? so pa ?e same meglenke bol za ?minko kot za uporabnost v SLO. Veliko ljudi jih sploh ne uporablja ,tisti ki pa jih uporabljajo na veliko (sploh podnevi in ob jasnem vremenu)so ponavadi ?mekerji,in ostane ?e ??epec ljudi ki dejansko vejo zakaj jih imajo
pa sej js jih ne uporabljam,ko je megla sploh jih nikoli nisem vklopu k ubistvo ksenon dobr sveti za drugo jih pa ne rabim..podnevi vozim z njimi ce grem na kratke fure da sparam ksenon...pa ce se grem drzavljana "zvezdne drzave fuzina"
LED imam jaz namesto meglenk in so res za en k***c. Izgleda pa fajn, xenon, led pozicijske, led meglenke. ?e kdo rabi pa prodam LED H11 meglenke.
js sm jih glih vcerej narocu..zakaj nisi prej povedal... ..js itak ne rabim maglenke k mam ksenon,prizgem jih samo kot dnevne luci in to samo poleti...mal da smekam
Jaz bi v vsakem primeru odlopu kleme akumulatorja, potem pa enkat na 14 dni bi ga pa zalaufal, morda se kar malo popelju z njim, al pa vsaj da na mestu malo laufa!
P.S. - nekateri pravjo, da ?e dlje cajta stoji na mestu, ga je dobro vsaj mal prepeljat, ker se ti gume nekak posedejo oz. ratajo lahko "kvadratne", ?e je to kej res na tem, te?ko re?em!
moj avto je spomladi stal na mestu priblizno 3 tedne z zimskimi gumami,in ko sem kon?no z njim odpeljal na avtocesti je tko treslo pa ropotalo da sem mislu da mi bo avto razpadu in potem sem se nekje med celjem pa konjicam ustavu pri vulkanizerju in sem dal nove letne gume gor,zimske sem mogu pa stran dat..res da so ble 3 leta star,ampak mislim da so kvadratne ratale..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
¸lahko nekdo napise ker aditiv uporablja proti zmrzavanju nafte?
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani