Ja zdaj je najbolj zoprno obdobje, ker je treba tud večkrat tedensko zamenjat gume. Recimo zjutri imaš 4-5 stopinj, popoldne pa tud 20. Jaz vozim dvigalko in komplet koles s sabo in popoldne, ko se vračam s šihta samo na hitro zamenjam gume pa pol doma še 1x nazaj, da je avto za zjutraj pripravljen. Pač zjutraj se mi mudi in nimam časa, razmišljam pa da bi si kupil in postavil na dvorišču kar avtodvigalo, da bo bolj priročno za menjavo.
A si v hitrosti pri menjavi gum podobni hiter kot v F1 boksih? Včeraj pri Red Bullu 1,8 sekunde
Kadar ga vozim na obratih, je radio oz. CD, redko vklopljen
Drugače pa ja, neka cinšpula me občasno heca da takrat teče le po 5-ih valjih, in imam v ta namen pa BMW mojstra v moji bližini, ki bo zamenjal zadevo. Jaz pa v kratkem tudi verjetno zamenjam ta avto.
Pelka moram pohvaliti, ki mi je zavorne cilindre na karavanu podmazal in sem po službi že urezal 300km, na LPG in ob poslušanju Šestaka, brez radia, itaaak
Sej v tem je največji problem pri nas-dogovarjanje. Kot včasih Union-Laško. In niso pustili konkurence iz tujine zraven. Posledično ni prave konkurence pri nas.
IN tukaj najkrajši konec potegnemo ravno POTROŠNIKI
Hoci, dobro napisano besedilo. Me sicer zanima kakšen pospešek si kaj izvlekel iz 175KS in koliko iz 165KS, verjetno oboje okrog 8 sekund ali nekaj hitreje?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A si v hitrosti pri menjavi gum podobni hiter kot v F1 boksih? Včeraj pri Red Bullu 1,8 sekunde
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani