Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 36 minutami je Boss napisal:

Ja zdaj je najbolj zoprno obdobje, ker je treba tud večkrat tedensko zamenjat gume. Recimo zjutri imaš 4-5 stopinj, popoldne pa tud 20. Jaz vozim dvigalko in komplet koles s sabo in popoldne, ko se vračam s šihta samo na hitro zamenjam gume pa pol doma še 1x nazaj, da je avto za zjutraj pripravljen. Pač zjutraj se mi mudi in nimam časa, razmišljam pa da bi si kupil in postavil na dvorišču kar avtodvigalo, da bo bolj priročno za menjavo.

A si v hitrosti pri menjavi gum podobni hiter kot v F1 boksih? Včeraj pri Red Bullu 1,8 sekunde :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano
pred 45 minutami je Boss napisal:

A radio ti je tud crknil? Ehh ti bemeveji.

Kadar ga vozim na obratih, je radio oz. CD, redko vklopljen :)

Drugače pa ja, neka cinšpula me občasno heca da takrat teče le po 5-ih valjih, in imam v ta namen pa BMW mojstra v moji bližini, ki bo zamenjal zadevo. Jaz pa v kratkem tudi verjetno zamenjam ta avto. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
dne 8. 10. 2020 ob 10:11 je Z M A J napisal:

Živjo kolegi!

Imam vprašanje, če ima kdo v glavi kakšnega dobrega ponudnika za nakup gum in sicer;

Michelin letne gume 225/50/17 98.

Kakšna bi bila cena in kje kupit?

Pele je javil ceno in sicer kar ugodnih 122€ na komad. Če bo koga zanimalo ima on zmeraj ugodno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Živjo kolegi!

Imam vprašanje, če ima kdo v glavi kakšnega dobrega ponudnika za nakup gum in sicer;

Michelin letne gume 225/50/17 98.

Kakšna bi bila cena in kje kupit?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 23 minutami je Alex napisal:

Sej v tem je največji problem pri nas-dogovarjanje. Kot včasih Union-Laško. In niso pustili konkurence iz tujine zraven. Posledično ni prave konkurence pri nas. 

IN tukaj najkrajši konec potegnemo ravno POTROŠNIKI :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 10 urami je Bini napisal:

Dobra makina. 

Za moj okus optimalna zadeva kar se tiče zadnje generacije 6-ke (črna, sedanka, bencin), manjka le še 6valjev ali kakšna turbinca, wruuuuuuuum :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.