Skoči na vsebino
Policaji me imajo radi?
Napisano

uf,..pol mam pa sre?o,..1x na dve leti :) pa ?e to me vedno u doma?em okolju najdejo :hohoho:

me majo pa precej raj na meji,..tm me pa vedno oblajajo,..sploh ?e sm sama u avtu ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TUNING scena vabi k sodelovanju
Napisano

e tako mislim da ne bodo oni tisti ki nas bodo prosil da kaj objavijo ampak mi !! :hohoho:

nekdo naj neki napise jz bi pa mam sam 3 leta male sole zaklucene pa ne znam lih spisov skup packat!!!

se mi zdi da so ble v tej stvari pripadnice neznejsega spola boljse!!! :ne vem:

tak da dekleta v akcijo!!!! :hohoho::hohoho:

erm,..ka pa ?e bi kej skupi spravl u soboto na fe?ti?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 sklopka
Napisano

hojla,...

no ja,..od mene ne mor? pr?akvat k?nga pametnga nasveta (no nej se hitr kdo oglasi da je to res :P ) se mi pa zdi da se mor? res sam navadt,..k sm se js en let nazaj usedla u M6 sm bla zihr da jo bom kr nazaj pelala tok mi je bla ?udna sklopka pa use po spisku,..sam se pa navad? pol je pa zakon,..tko da moj nasvet,..hitr km nabirat :bravo:

hm,..unga predala pa sploh nikol ne odpiram,..morm pogledat ?e sm kdaj k?n dnar pozabla slu?ajn not,..da se ni za?el kj razmno?vat :hohoho::ouje:

Lp

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Kabura
Napisano

Mogo?e za kake ?enske predstavnice....... :P Za nas pa definitivno premalo,samo pol pa tudi cene ne bojo ve? privla?ne,z mo?nej?imi motorji! :D

khm,...ne izivat :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Kabura
Napisano

v enem hrvaskem cajtngu sm prebral da redna produkcija se ni potrjena. v primeru ce bi bila, so napovedali cene med 17k in 22.000 evrov!!!! ce bo res tako, ga takoj kupim. za ceno boljsega cliota mam spaceship!!!

?zmeden??zmeden? a si ti narobe napisu al sm js narobe prebrala?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.