Ok zadnji post mi je ?e bolj u?e?-..... sej se strinjam s tabo... ne me narobe razumet...sam iz tvojega "pisanja" sem potegnil ?rto in naredil o?itno prehitre "zaklju?ke"........ MY BAD!!!
Kakorkoli.... upam da bo? zadevo re?il ?im prej in da ti bo aftek super slu?il pol...seveda brez nepotrebnih popravil...
Do takrrat pa u?ivaj na max in cool down.... sej ve? kako pravijo.... po vsakem de?ju posije sonce.... in zaenkrat to dr?i..
LP daVid
P.S. Za tega "fosila" pa vem na koga misli?.... ah....
Morem priznat da sem se resni?no nasmejal ob branju zgornjih postov.....
Sem eden tistih ki z vsem spo?tovanjem hvalim Gamo center..... Avta sicer nisem kupil pri njih ampak pri A Cosmosu.... in seveda prvi servis naredil pri njih..... priznam da sem bil precej razo?aran... pol sem sli?al za gamo.... in naslednji servis sem se odpravil h njim.... Mogo?e je res zaradi tega ker je avto nov, in moja obleka dejansko ni igrala bistvene vloge...
Problem pri tebi vidim mogo?e , predpostavljam iz zgoraj prebranih postov , v arogantnem odnostu do "mehankarjev" in "fosilov" ki kot zgleda si superioren nad njimi..... ?e? kaj se bom pogovarjal s tabo.... DELAJ!!!
Verjemi da s "prijateljskim" odnosom do njih se lahko marsikaj dogovori?, navsezadnje te bodo pa tudi bolj resno jemali, pa ne re?em da ni treba kdaj po mizi udarit da spremeni? kako zadevo......
Tudi sam sem dal ?e nakaj avtov skozi, posledi?no zaradi tega tudi kar nekaj servisov.... in morem re?t da na NOBENEM servisu nisem naletel na nobeden problem v komunikaciji in izvedbi mehani?nih del.... skratka... ?e enkrat imam ob?utek da je kaj narobe s tvojo komunikacijo, gestikulacijo, mimiko........
Ena stvar me edino zanima..... kako to da si ?el stran od audija?????
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
cajo cajo.... NULAAA!!!
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani