Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

A Vrhnike - Ljubljana 9km zastoja pa nisi opazil? Novo delovisce....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Pa vpra?anbje ?e ne bo selektivnba dobava - v tem primeru je Slo premajhen trg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

En novinar je v ?enevi bezal, a ni dobil ni?...

Unfortunately, none of the Mazda representatives were willing to offer an updated schedule for the rollout of the SkyActiv-X, nor any solid details about the state of the technology today, but they did tease that we?d be hearing more about their upcoming diesel engine ?soon.?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Mazda je malo zasla.....najprej so ukinili sportni del, nato druzinskega, zdaj pa plavajo z veliko zamudo v trendovske vode in ob tem pozabljajo svoje pompozne in revolucionarne napovedi.

Naslednji korak? Elektricen SUV....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mislim, da je stvar enostavna.Imel sem za pobarvati sprednji odbija? na stari 6-ki.

Peljal sem jo k priznanemu pitorju.Vpra?al me je:"Kdo je pla?nik, ti ali zavarovalnica"?Vpra?al sem ga, v ?em je razlika."?e pla?a? ti bo cena nekje 200?-250 vse skupaj". "Ne pla?am jaz"...Ra?un je pri?el 780?,(bale tipo-odbija? dol, kitanje, ?pric kit... bla, bla, bla...barvanje,poliranje... skupaj=780?. Sitnica...

Ve? da.?e bi bil jaz cenilec bi bile cene krepko ni?je, verjemite. Pa cena njihove neverjetne roke?

Zlatarska.

Razlika je tudi v tem da je ra?un pri?el, ?e bi pla?al ti ne bi pri?el.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Perla barva od sikkens stane liter 70?,pa dejmo re? lak 2k je liter 50 ?pa trdilec in razre?ilo vse skupaj je recimo 150?."Drugo je nabijanje cene za zavarovalnice. In ne rabi? litra barve za cel bok. :)

No no kar po?asi. Zavarovalnica je tista, ki v naprej na cenitvi dolo?i kvadraturo (povr?ino barvanja), ?as dela in ceno materiala. Verjemi, li?arji so stisnjeni v kot. Vsaka sprememba ali delo izven tega okvirja, ali naknadno ugotovljena ?koda mora biti opravljena z dodatno cenitvijo ali pa ni ni?.

?e je pa cena barve toliko, potem nabijajo izdelovalci barve, vseeno cena ne more biti vi?ja od tiste ki je na uradnem servisu. Zvarovalnice terjajo cenike, ali pa oni postavijo ceno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

>Seveda sem, to naredil samo za to, ker sem ?el v slu?bo in nimam pojma kako bi se tisto polnilo obneslo po ve?ih urah mirovanja avta. Ma kdo kak?ne izku?nje s tem? Se lahko vozi? cel dan, ko napolni? gumo s tistim polnilom oz,kitom?

Mulc je na mali zebelj nabil nogometno zogo, luknjica res majhna zato sem probal s tekocino iz francoza. V prazno zogo dodal tekocino, nato pocasi pumpal s prilozenim kompresorckom po navodilih, z luknjo v zgornjem delu. Ob vecjem pritisku je tekocina zacela reci ven kmalu celo brizgati, vse dokler ni cela iztekla, zoga pa spet spustila....

Od pripetljajev itak vedno vozim rezervo s seboj.

Drugace pa imam v avtu po izkusnjah z motorja 'crve' za punktiranje. Ti pa res delujejo, preverjeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Meni radarski tempomat sploh ne rabi. V bistvu ?e navadnega uporabljam samo, ko se vozim po Italiji. Pri nas je itak gu?va ppo avtocesti.

80% v uporabi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Vse vec asistence vse manj prostora na volanu

Ampak to se potem vracajo nazaj na klasiko, se hitro navadis. Nenazadnje je pri radarskem + avtomatik zelo zelo malo dela s tempomatom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ocitno se nisi probal dsg....tudi v zadnjem grand tour je clarkson pustil na papirju mnogo hitrejsega za sabo in so zakljucili vsi da je to zaradi DSG .......(vsaj 0'3s na shift)

Se v moji gajbi se lepo pozna kako avto zvezno vlece z avtomatskim. Vsak pritisk sklopke je cista izguba. Poleg tega pol elektronike ima smisel zgolj z avtomatikom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Verjetno z m3 120 nimate vecjih druzinskih prevozov, zato je cx5...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Mazda res brca v temo s tako svoh motorjem v trojki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

?e zmeri dra?je kot v Rusiji... jebe? Maroko. :jezicek:

Za Rusijo ni pocen trajekta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Maroko benz 0,97?, dizl 0,89?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

jaz bom takole rekel, v mestu in podobno kjer se sedaj najve? kupuje teh avtov (?e po sebi nesmisel) je to nepotrebna ?minka. Za nekoga ki pa je na blatu in gnojnici - kot sem jaz pa tole prav pride. Velikokrat moram zasu?en blat in gnoj mo?no in dolgo prati z wapom...verjetno gre s plastike la?je.

Ampak spet namen nakupa, ne ?minkerija.

P.S. Pa ?e malo ?rnega humorja in zbadanja mazda?ev. Mogo?e so pa re?ili rjavenje pragov :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ja kaj pa naj bi bilo podnevi po soncu? Enim bo vsec, drugim ne... tako kot z vsako stvarjo... Je ni zadeve, ki bi bila vsec prav vsem ... ;)

Denar?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

NA tej sliki siva tla skrivajo obrobe :). Te obrobe vizuelno povi?ajo avte v ?e bolj 'terenski' look. To je znano.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Zakaj potem ne blokirajo se prikaz navigacije in ukaze le te na ekranu in podajo samo glasovne ukaze? Saj ja lahko pogledas med voznjo kam je treba zaviti.....(osnovna funkcija navigacije, a ocitno smrtno nevarna...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Tole pa se Aircrossa premaga :) oz navadnega C3 od starsev kinima tudi plasticne obrobe

Ampak ce povzamem starsa (70 let) ko sta videla plastiko. Super to je pa fajn ko podrajsas :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

V vsakem primeru buljis v ekran, saj mozgani morajo vedeti kje je kurzor da ga upravjas potem s ??egijem.

?e posebej pri navigaciji in vnasanju crk / cifer

To je tako kot prej na blackberryju s kolesckom in potem na touch....trajanje dejanja vsekakor v prid toucha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jures... a ni ?el c5 iz prodaje in ga nadomesca c5 aircross? C4 coupe?? Ja,v prvi generaciji. Druga generacija , ki je tudi out (nadomestil ga je / naj bi ga c4 cactus), je bila na voljo samo v 5vratni razlicici.

Od xsare break naprej nima vec karavana v spodnjem srednjem razredu.

Citroen bi za moje pojme moral narediti low budget c-elyseeja v karavanski razlicici za rajo. C4 gp (po novem spacetourer) in berlingo sta za moje pojme edina sodobna citroena , ki sta kul. Vse ostalo je ali pozensceno ali pa krpar nekaj...

Ne prihaja posodobljen C5 drugo leto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.