Skoči na vsebino
Pozna kdo tole MX5
Napisano

Qwerty ti pa si kaliber. Pozablja?, da gleda? ve? kot 10 let star avto, ki je vrhu vsega cabrio. Kar pomeni, da se je ?koljka 10 let zvijala, platno ni ve?no... Zdaj bo? pa namesto 13 let starega avta gledal 17 let starega, ker se ti ne da ubadati z obnavljanjem potro?nega materiala? :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo tole MX5
Napisano

Tale se je prodajala ?e cca kake pol leta nazaj? Vem ker je imela napisano, da nima airbagov, verjetno posledica nesre?e in dejstva, da niso (bili) poceni. ?e je tako kot pri Hondah itak pa?e volan od vsake Mazde iz tistega obdobja in posledi?no vsak airbag. Ponavadi dajo ljudje ?e lu?ko ven, da ne sveti, pokli?i pa vpra?aj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

evo eno zlo ql risanko
Napisano

Seveda da se je cutilo .. lej sorry sam jst na moji nubirci sm cutil cisto vsako malenkost .. nwm s kaksnega testa ste vi :ne vem:

Kwa pa vem. jszt tko ?utim ?e je iz avtom kj narobe pa ?e kej zajebava kaj sam tolk ne da bi ?utu razliko zarat bencina. poznau sem pa enga k je tko nastavljal predv?ig, enga skadil, ?e en krog, nastavu predv?ig pa to?n ?utu razliko. je pokadil enega pa dodal oil canister pa je ?util razliko. pokadil enega zamenjal sve?ke pa je avto bolj ?el. tko dost izostrene ?ute je mel ko je kadil zeleno. a o takem testu si govori? :rolleyes:

Mi smo klele bolj hribovci in hostarji pa kej dost ne porajtamo - recimo un na? Cigi je zadnji? bivalno prikolco zgubil pa do morja sploh ni porajtal, da je nima ve?. Potem je pa bil prisiljen it v apartma dopustovat ampak to je pol ?e druga zgodba.

Ja ta je majster, pust ti njega :huh:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Spet AHV Vrhnika! O?itno je bil tale oglas spodaj fejk od enega k pozna avto. Pa spet AHV kot takrat, ko so E60 prodajali z istimi slikami kot na autoscout le, da so imeli bistveno manj kilometrov. Pa, da so seveda rekli, da so slike simboli?ne in poiskali drug avto.

Tle je njihov oglas

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Project Miata
Napisano

Ja glede na to da bo turbina je res vseeno ?e da? dalj?i diff, itak bo? rabil kupiti ?pero. ?eprav bo pa dovolj navora, jaz osebno bi ?el vsaj probati na RL. ?e ne drugega je dovolj tehni?en in rabi? za optimalen ?as biti res natan?en z gasom in volanom. Grobnik je pa supadupa hiter je skoraj vseeno a gre? nekje mal bolj po levi, desni, vseeno gre? 100 ali ve?. Edino ovinek pred rije?kim je bil meni vedno malo scary (ko gre? cca 140 ?e se prav spomnim) visi na not in ?uti? da si na meji ampak ko te tam katapultira te fajn. Dva meseca nazaj sem bil ko je ?el en na streho. Ko smo pri tem, predvidevam da bo? dal kletko, pa ne uno style bar ampak rollbar, z oja?itvami zadaj.

Tole mapirati mimo turbine se jaz ne bi ?el. Priznam, da prvi? sli?im. Itak nima smisla, ?e ima? enkrat pod haubo turbino je konec debate na tem podro?ju. Potem samo prijateljski namig, da podvozje, feltne, kak avspuh in mogo?e celo kak ?portni filter homologira?. ?E te ustavijo, da za vse kar je bolj opazno ima? vpisano, potem pa samo lepo kima? in ?im manj prca?. Nisem pa nikoli se ?el teh predelav, edinkrat ko sem mel turbo avto je bil raje ?e serijsko, potem je ?lo pa od tam naprej

MCM sta pa faci ja. :lol: Sicer ne spremljam ?isto skoz ampak vsake toliko ?asa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Project Miata
Napisano

No me veseli, da se je nekdo opogumil in spoznal potencial Miate. Nisi omenil katero generacijo miate in motorno izvedbo bo? vzel? Glede na to na koliko konjev cilja? ugibam da 1.6? Ti motorji itak zdr?ijo 180-200hp kar brez te?av, ?e je kvalitetno sestavljeno in zmapirano (in motor v dobri kondiciji). To bo? dal T25, T28 in dobre pol bara boosta? Megasquirt bo? verjetno mapiral sam glede na to, da je to njegov plus, doda? wideband o2 in gasa.

Pod dirkali??a smatra? raceland ali Grobnik, RBR itd? Jaz ?e skozi govorim, da bi bila miata na kakem RLju s pravim podvozjem ena bolj okretnih avtov.

Mogo?e bo? kak nasvet na?el tudi tule. ?al so fotke/scani in shrani.si izginili, k sre?i je mazdaman vrgel tudi v PDF.

PS: Sam bi dal temo pod predstavitev, ali pa pod tuning.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

V mokrem so se dr?ale super, pomojee isto kot PE2. Ni neke razlike blo ?utit. Bolj je kurc k zavije? pa je filing k da se bo?nica zvija, ful po?asnej?i turn in je kot pri PE2. Se pa vseen dr?i tko da zgre?il ne bo? ni? z njo ker je druga?e dobra guma.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jst bom pa za 17" sprobal michelin pilot sport 3 no so malo bol drage kot une ka sm imel na prejsnem avtu 15" michelin pilot exalto 2 ... cene pa seveda plan B kumho le sport ;-) :punk:

Moj naswet (ker sem ?el isto iz PE2 na PS3): razo?aran bo?. bo?nica je bila (ob isti dimenziji!) mehkej?a, v mokrem isto faj, v suhem je bil pa volan bistveno manj odziven, po?asna guma je v primerjavi z PE2 k je bla za clia RS razvita sicer. U glavnem, ?e bi se dobile PE2 ?e bi vzel raje te, PS3 pa zih nikol ve?. Pa so super gume sam u primerjavi s PE2 so pa slab?e.

Pa nisem edini k mu PS3 niso ugajale, ?e za ene dva wem. Potem raje nowe bridgestone adrenalinke re002, ene par prijateljev jo kar pohval. Verjetn michelin super sport da tut nimajo ?e super spredaj za bv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prometna 2
Napisano

Ja to je ful kurc tkole k prehteva? pa pol ?e en prehteva pa ma? ?voh auto al pa pretih in pol k po?as cjaz? mim te folk niti ne opaz. al pa da je pretih k ?e je glasn avto te itak sli?. jzst mam take izku?ne da tko k prehitevam de sm ?e zmer vidu da un tut dela manever pa sm se zmer re?u sam to ni blo velikkrat tko k sem sko?u vn pa je ?e un. u?tric da bi biu pa ?e ne zato k sem zmeri dost pametn prehtevu zaenkrat.

ma lej stari fajn zrihti pa ne sekiri se ?e je ve? laka, sj ve? zakwa je tko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sej pravim da SS navadnih nebi ker majo slabe rewiev-e... medtem ko evo-te majo na imprezah in evolution-ih...

In ne nimam za kave in cike ker ne posedam in ne kadim ;) Ampak glede na to da sem student sprejemam kompromis med ceno in kvaliteto... pac nimam 600? za dat za gume... glede na to da so se slabse ki jih majo npr nase provide...

Ima kdo kaksen konkreten predlog?? Predvsem SS-595 EVO ali kaksna druga guma...

Kak je pa kej s Kumho-tom?

1. ?e nima? za dobre gume v tej dimenziji, potem je bolje imeti avto, ki ga la?je vzdr?uje?. Kupiti ga je najla?je.

2. Trenutno je bila najlep?a 6ka po mnenju kar ve?ine forumu, namesto 440? za feltne (ali katerikoli dodaten "styling" dodatek) daj ve? za kvalitetne gume.

3. V tem primeru (pri?para? denar) ima? izbiro med dosti bolj?imi gumami.

4. V tej izbiri so le RS-R dobre, bo ?lo pa hitro po njih pa v de?ju bo malo ve? ?vicanja, na stoje?i vodi bo? mogel fajn prijeti volan in upati na najbolj?e (govorim iz izku?nje). Glede na to, da ne bo? vozil na progah ti jih odsvetujem. Skratka, vseeno glej kake kvalitetne Bridgestone, Michelin (tudi Kumho je klikor vem res dobra guma)... Bridgestone Adrenalin so baje kar dobre, Pilot Sport 3 so bile na Cliu zadovoljive (sploh v de?ju), edino bo?nico imajo mehko. Kumho na linku tudi ljudje kar pohvalijo.

?e bi pa seveda rad dobil vrhunske gume, take da jih uporablja celo policija pa saj ve?, goodride. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

kaj si ti ja nor, kam smo pr?l s cenam :o nazadne ko sm bencinca tanku poln kesl je bil benz 100-ka po 1.33? <_<

Pol ni problem v cenah ampak, da si za predolgo ?asa parkiral bencinarja. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Ma ne s2000 ?e bi ?e o neki hondi bi vzel civic-a samo to je druga tema spet :) Kaj pa cene a so realne to kaj je po avtonetu al ne?

Realne, druga?e se sploh ne prodajo. Kdo bo pa dal 8000? za 10 let star avto, ki pije 13l+, zavarovanje je v najvi?jem razredu, motor je pa v dosti primerih samo vpra?anje ?asa.

Vsekakor pa kupi mo?nej?o verzijo, zavarovanje je isto, poraba ista, menjalnik je 6 stopenjski pa vsaj nekam se premakne avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.