Stare preizku?ene motorje od Micke so rinli v Protona...tako da motor je top, kot vem, jih je matrala elektronika (ampak ne vse povprek). Obstaja tudi verzija Proton Lotus....sem ga videl ?e tudi pri nas....mo?nej?i motor+spojlerji ipd., lu?tn avto.
Model ra?una probno vo?njo ....ja folk v vrsti stoji za tole ki?to vozit ...mislm ?e ?e ra?una pol lepo naredi? tolk kilometrov da zapravi? 10 eur...lih ene 60-70km
Bo? videl...?akaj malo. V mojem primeru je bila tudi telefonija...pa? 10let nazaj...?e s temi paketi z zakupljenimi minutami...evo zdej pri nas ?e nekaj let...takrat je bilo lepo re?eno, da je bila ideja preve? zrela za SLO trg, in folk tega ni sprejel, kao zakaj bi nekaj pla?al v naprej v paketu, ?e ne vem ?e bom vse porabil...lej zdej. No mal sem mogu tudi podra?it.
Iphone pride zelo v po?tev da bi bil povsod free WIFI..oz. zelo poceni in hiter prenos podatkov, in se ti aplikacije vedno osve?ujejo sproti za vsako sranje...pa? ?e pri tamalih vidm da ho?jo bit all the time on line pa kjerkoli ?e so. Za LJ center vem da se je govorilo da bo free WIFI povsod, ampak ne vem ?e se je projekt izpeljal.
Bom eno aplikacijo za iphone doma dol snel pa bova probala....upam da je ena brezpla?na, ker za eno ho?ejo 40 dolarjev za drugo ho?ejo 50 dolarjev Mogo?e najdem kaj shekanga
Sej veliko je odvisno tudi od cenilca ipd. Jest bom vsako ?kodo preko agenta rihtal, je ?e sam rekel, predno karkoli naredi?, kli?i mene in potem bo ?lo naprej...
A ti to tkole malo na pamet... pri 50% bonifikaciji Tilija ni najbolj ugodna so pa polni sladkih obljub tako, da se jih kar malo bojim - sicer je pa vseeno ?e nima? kaskega.
Je tale agent ra?unal (mu je vseeno pri kateri vzame?, ker imajo pokrit celotni finan?ni trg, provizije dobijo od njih, ne glede na znesek zavarovanja), tako da ker so zelo mo?ni, se da tudi dosti spustiti....in od ene 15 strank katere sem posredoval, ni niti eden pri Triglavu podalj?al, pa ve? ali manj so prej vsi imeli tam. Zadnja verzija je bila prej?nji teden, ko kolegu nikakor ni moral naresti veliko cenej?e zavarovanje kot lani.
Druga?e je meni vseeno kje ima kdo, mi pa za Trgilav po?eruhe dol visi....jest grem tja kjer je ceneje, simpl k pasulj, sploh ker sem v zadnjih treh letih uveljavljal samo 1x ?kodo (vedno polni kasko do sedaj), bom videl kaj bo letos, tako da meni razlika cca 150eur med eno in drugo veliko pomeni.
Ja sej to mi je pri njemu tudi velik plus, profesionalnost,strokovnost ter da so karte na mizi. Predstavi produkte, ti naredi vse mo?nosti, ti priporo?a kar on misli da je najbolje....odlo?i? se sam, brez vsiljevanja.
Vse moje kolege,znance ipd. spravi na Tilijo...ker ko poka?e ponudbe so najugodnej?i. Ne vem koliko so ostali cene dvignili, ampak Triglav jih je kar moral letos. Mislim da on ne dela z Zavarovalnico Maribor, tam je enemu kolegu pri?lo cca. 5eur ceneje, pri popolnoma osnovnem zavarovanju - tovorno vozilo (?koda).
?e ste 180konjskega vozili se strinjam....sam sem imel v rokah 225konjskega cabria quattro, in me je presenetil takrat (7-8let nazaj). Tudi kon?na je bila lu?tna preko 260 km/h.
oz. je bil best buy kot sam avto....vozne lastnosti so super, je pa? dirkalnik....?e bi bil cabrio bi bilo pa ?e bolj?....vse babe so tvoje...haha, so se limale gor kot mu?ice na avtocesti.
Zelo dober avto, ?e je ?e ta 4x4 pogon ok potem je best buy. Leti ko sneta skira, ampak to veste kaj zraven spada ...smo pa ?e po tastaremu Toma?evskem rondoju delali kroge ene 150-160 km/h mladi pa neumni.
?e ?e? ti dam na PM kontakt od agentke/agenta......kot sem dobil feedbacka jih ve?ina drugje ni dobila ugodneje, imajo pa ?ez ve? zavarovalnic tako da samo izbere? potem....sam sem ?el na Tilio kot ?e zgoraj pi?e.
Ciljam na mazdo 6 bencin 88 kw ali diesel 95 ali 103 kw, rabljeno vozilo, prosim za dobre oziroma slabe lastnosti,
Moje mnenje....88kw bencin je 100% pre?voh, ?e trojka je tako tako, sicer ima nekaj manj konjev, potem raje 95kw dizel da si v ni?jem razred. 103kw mislim da ima Boss? Al sm kiksnu...
Druga?e pa dizla, 120kw..da si vsaj bli?je meji 130kw, glede na to da si ?e v tem zavarovalnem razredu, tista dizla 103kw je mal grda glede registracije, si spet v tem vi?jem razredu....mogo?e tista 95kw ?e ti je to dost.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Stare preizku?ene motorje od Micke so rinli v Protona...tako da motor je top, kot vem, jih je matrala elektronika (ampak ne vse povprek). Obstaja tudi verzija Proton Lotus....sem ga videl ?e tudi pri nas....mo?nej?i motor+spojlerji ipd., lu?tn avto.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani