Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Stare preizku?ene motorje od Micke so rinli v Protona...tako da motor je top, kot vem, jih je matrala elektronika (ampak ne vse povprek). Obstaja tudi verzija Proton Lotus....sem ga videl ?e tudi pri nas....mo?nej?i motor+spojlerji ipd., lu?tn avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Model ra?una probno vo?njo :hohoho: ....ja folk v vrsti stoji za tole ki?to vozit :vskalo: ...mislm ?e ?e ra?una pol lepo naredi? tolk kilometrov da zapravi? 10 eur...lih ene 60-70km :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Bo? videl...?akaj malo. V mojem primeru je bila tudi telefonija...pa? 10let nazaj...?e s temi paketi z zakupljenimi minutami...evo zdej pri nas ?e nekaj let...takrat je bilo lepo re?eno, da je bila ideja preve? zrela za SLO trg, in folk tega ni sprejel, kao zakaj bi nekaj pla?al v naprej v paketu, ?e ne vem ?e bom vse porabil...lej zdej. :) No mal sem mogu tudi podra?it.

Iphone pride zelo v po?tev da bi bil povsod free WIFI..oz. zelo poceni in hiter prenos podatkov, in se ti aplikacije vedno osve?ujejo sproti za vsako sranje...pa? ?e pri tamalih vidm da ho?jo bit all the time on line :) pa kjerkoli ?e so. Za LJ center vem da se je govorilo da bo free WIFI povsod, ampak ne vem ?e se je projekt izpeljal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

?e en dokaz da je iphone en navaden SHIT

Hud je, ni pa popoln :) ?eprav sam ga ne izkori??am niti 1/4....ampak ker je bil đabe se nimam kej prito?evat :)

Nima? kej, Amerika je neki ?asa pred nami, pa ne dela vse kot mora...sem to ?e do?ivel 1x v life-u, ?al je firma propadla zarad tega :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

OBD2 prek iphona in Bluetootha ne bo delalo , ker jabuk ima zakljenen bluetooth za take stvari.. dela edino ce je OBD2 prek Wi-Fi..

Aha bo pa prek laptopa ?pilal :) oz. mam ?e eno Nokio X6 doma na lagerju katera le?i v predalu pa bo.

Druga?e tudi ?e imam jailbrakeanega ipd., ne dela? ?e vedno zaklenjeno vse skupaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Bom eno aplikacijo za iphone doma dol snel pa bova probala....upam da je ena brezpla?na, ker za eno ho?ejo 40 dolarjev za drugo ho?ejo 50 dolarjev :zvizga: Mogo?e najdem kaj shekanga :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Tole je tudi zanimivo ja....sploh ?e mi kdo aplikacijo za iphone najde :)

opa sem videl v linku aplikacijo...bo potrebno probati ?e dela :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

1.) Simon, 1 komad

2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad

3.) Boss - 2x

4.) uklopko 2x

5.) Deeyan 1x

6.) Alex 1x

7.) Andriy 2x

8.) Grega 1x

Skupaj: 11 komadov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kera zavarovalnica je po va?e najbolj?a?
Napisano

A ti to tkole malo na pamet... pri 50% bonifikaciji Tilija ni najbolj ugodna so pa polni sladkih obljub tako, da se jih kar malo bojim - sicer je pa vseeno ?e nima? kaskega.

Je tale agent ra?unal (mu je vseeno pri kateri vzame?, ker imajo pokrit celotni finan?ni trg, provizije dobijo od njih, ne glede na znesek zavarovanja), tako da ker so zelo mo?ni, se da tudi dosti spustiti....in od ene 15 strank katere sem posredoval, ni niti eden pri Triglavu podalj?al, pa ve? ali manj so prej vsi imeli tam. Zadnja verzija je bila prej?nji teden, ko kolegu nikakor ni moral naresti veliko cenej?e zavarovanje kot lani.

Druga?e je meni vseeno kje ima kdo, mi pa za Trgilav po?eruhe dol visi....jest grem tja kjer je ceneje, simpl k pasulj, sploh ker sem v zadnjih treh letih uveljavljal samo 1x ?kodo (vedno polni kasko do sedaj), bom videl kaj bo letos, tako da meni razlika cca 150eur med eno in drugo veliko pomeni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kera zavarovalnica je po va?e najbolj?a?
Napisano

Vse moje kolege,znance ipd. spravi na Tilijo...ker ko poka?e ponudbe so najugodnej?i. Ne vem koliko so ostali cene dvignili, ampak Triglav jih je kar moral letos. Mislim da on ne dela z Zavarovalnico Maribor, tam je enemu kolegu pri?lo cca. 5eur ceneje, pri popolnoma osnovnem zavarovanju - tovorno vozilo (?koda).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e ste 180konjskega vozili se strinjam....sam sem imel v rokah 225konjskega cabria quattro, in me je presenetil takrat (7-8let nazaj). Tudi kon?na je bila lu?tna preko 260 km/h.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ah dej 12 let star avto pa best buy...pa se audi

oz. je bil best buy kot sam avto....vozne lastnosti so super, je pa? dirkalnik....?e bi bil cabrio bi bilo pa ?e bolj?....vse babe so tvoje...haha, so se limale gor kot mu?ice na avtocesti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e ?e kupuje naj kupi slovensko in ne iz tujine pripeljano z magi?nimi kilometri....spet okoli 130tiso?.

Sploh pa avto je verjetno z razlogom 10t eur po 4letih....koliko je blo to novo?30t?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Ciljam na mazdo 6 bencin 88 kw ali diesel 95 ali 103 kw, rabljeno vozilo, prosim za dobre oziroma slabe lastnosti,

Moje mnenje....88kw bencin je 100% pre?voh, ?e trojka je tako tako, sicer ima nekaj manj konjev, potem raje 95kw dizel da si v ni?jem razred. 103kw mislim da ima Boss? Al sm kiksnu... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.