Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 27 minutami je mazdaman napisal:

Si sam delal ali peljal tja?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peljal k tri krone. Rezerviral termin oktobra, peljali smo pa mazdo in mercedesa. Marca ko pride yaris gremo spet z yarisom in fičkoto.

Moram jih pohvalit in priporocat vsem ki se tehtajo ali bi ali nebi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Adijo pamet, kaj jim te je. Meni zgleda obupno. Čakam nadomestek 6ke, da vidim če se da kaj rešit ali presedlamo na drugo znamko ob menjavi čez xx let

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 minutami je GregorK napisal:

Menjalniku so pri 130.000 na garancijo menjali 3 prestavo. Zobnike požrlo. Bojda prvič, da se jim je to zgodlo. Pa pri 160.000 sem moral baterijo menjat. i-stop in kolone na Šentilju niso ravno najboljša kombinacija.

Motorj je X 186

Uhhh zanimivo glede menjalnika. Važno da zdaj dela kot mora 🙂 .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Odlično, sem zasledil v drugi temi da imaš na 6ki 180000km, lepa cifra :) si imel kakšne težave do sedaj?

Mene bo tudi križ počasi prisilil k SUV-ju ampak zaenkrat še kljubujem.

Si pa me ti pred 4leti prepričal za mazdo 6 in imel si prav avto je top :)

Popravljeno od scania
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 uro je GregorK napisal:

Servus,

evo, v 3 mesecih sem s CX-30 naredo 12.000 km. Motor je e-skyactiv-x, potrošnja za preživet... 6.3 l/100. Sem pa med hitrejšimi vozniki.

Do sedaj ni težav, moti pa me, da pri vzvratni vožnji ni dodatnih linij, ki se krivijo glede na zasuk volana (safety paketa s kamerami žal v beli barvni niso imeli).

Muciko pa sem malo "popopral", da ne bodo vse enake.

IMG_6610.jpg

Zdravo, zgubleni. lepa cx30. A 6ko še imaš?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dečki včasih so se družine vozile z 40KM in bistvo je bilo da se je lahko kam šlo. Nema veze kdo ima koliko konjev ali je dizel bencinar kerozin hybrid jedrski pogon, vse ima svoje prednosti in slabosti vazno je da v voznji uzivamo in da nam avti služijo pa seveda da nekam gremo 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 41 minutami je Janez007 napisal:

Na začetku in na koncu 1 km cca 45 km/h, vmes pa 18 km avtoceste cca 110 km/h. 

V službo cca 19 km, od tega 15 km avtoceste, in nazaj  6,0 - 6,3 l/100 km, če gre promet kolikor toliko tekoče in počasi po avtocesti med 80 in 100 km/h. CD175 je pila po števcu pri podobni vožnji cca. 4,5 l/100 km, če se ni vklopila regeneracija. I-stop izklopim takoj, ali najkasneje ko prvič ugasne.

Počakaj, še premagal te bom ... nekoč 😁

Pri trenutnih cenah goriva, ko je nafta 8% dražja od bencina, je strošek goriva CD175 in G165 podoben. 

Me veseli da uzivas v g165. Ne premagal, to je navdih 🙂 in dokaz da se da, saj se da se nižje ampak tisto pa je oviranje prometa. Moj minimum je 4,6 ampak res kot pp jajcih 🙃🙃🙃🙃, 5,5 pa cist realno brez oviranja. Super, cestitam 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Je bilo preverjeno pes in stima. Vmes je bila tudi voznja po avtocesti. Pac malo razmisljas predvidevas ni skoz gas, bremza ampak cimbolj tekoca enakomerna voznja, po bregu navzdol motor hladis. Z obcutkom se da, brez oviranja prometa in cijazenja, po omejitvah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kaj pa na tehničnem al pa policija? Obstaja kalšna meja v starosti? Ker potem policaj neve da si zacel gumo uporabljat po 2 letih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 43 minutami je Janez007 napisal:

No, pa ne pozabi poročati. Tiste Mazde, ki imajo deaktivacijo, jim prikazuje to funkcijo tudi na zaslonu. Zadnja M6 G165 tega prikaza nima.

A closer look at the 2.0 Skyactiv-G in the All-New Mazda3 | Inside Mazda

Sicer pa čutim, da se bo naložba v CX-3 pri tebi doma hitro povrnila. 😁

Ne skrbi, vendar je fino vedeti-razčistiti, kaj se dogaja pod pokrovom. 

Sem malo brskal in zgleda res da imajo samo 2,5 motorji. Bom jutri vprasal pri selmarju za ziher.

Ma glede cx3 bomo vidli, jutri na vožnjo pa da vidimo kako in kaj.

Popravljeno od scania
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

Po mojih zadnjih informacijah G120, G145 in G165 nimajo deaktivacije cilindrov, ampak samo Mazde z 2.5 motorji. Tako, da sem kar zadovoljen, da moja nova M6 te pogrutavščine ne bo imela. 😊

S strani Ferka je bilo rečeno da imajo vse nove serije. Bom preveril jutri še pri selamrju v celju (gremo na testno vozmjo cx3🙃🙃🙃)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.