Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

kaj lepo po?teno je povedal !

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Gotovo so to ?isti posli ja. :blush:

oooooo poglej poglej moj ukraden BMW se prodaja :harhar:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Tudi s plinskimi napeljavami imajo nekateri z m3 izku?nje in ne morejo prehvalit(obrni se na uporabnika Lesko ima 1.6 motor predelan na plin pa ?e bol umirjen je-vsaj zgleda :P )

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Ravno zato sem v taki dliemi, da nevem....novega ali rabljenga:).

Seveda se bolj nagibam rabljeni mazdi, ampak se res zelo bojim kaj bom dobil. Druga? se pa bolj nagibam bencinarju, ?eprou se tudi dizla ne bi branil, predvsem zaradi nizke porabe.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4350590&show=1

tukaj imam ?e en link od mazde ki ima samo 7000km...sem mal skepti?en, da so realni...

Kak?na pa je kaj vo?nja iz mazdo3...sli?al sem da je pri veliki hitrosti kar hrupna. To si ?e najmanj ?elim, ker trenutno imam golfa 4 1.8 bencinarja in vem kaj je hrup ?e pri 120Km/h... res pa je da ima pri 130km/h ?e krepko ?ez 3000rpm oz. ?e 4000...

Koliko pa naredi? kilometrov iz enim tankom?

Stil moje vo?nje je pa bolj nedeljski, tako ne nisem neki hiter voznik.

meni se zdi vo?nja do 4000rpm to je ukol 140km/h ?ist ok kar je pa ?ez je pa potem ?e bol glasno (manka 6 prestava) samo vedi nekaj(sam imam drug izpuh in pa ?portni filter kar poja?a ropot v kabini)Je pa ta ?rna active fullll lepa mislim da se jo spla?a pogledat!Tako masko bi imel tudi sam ki jo ima. Ra?unaj za 1.6 motor bo? imel porabo med 7in 8.5 litrov ampak ?e si lep voznik potem ne bo? pri?el ?ez 8 litrov.Je nekaj uporabnikov s takim motorjem tu na forumu in noben se ne prito?uje nad hrupom(vsaj mislim da ne)Se pa bojo ziher javili in ti povedali ob?utke!

Jaz imam porabo med 8.5 in 9.5 zdaj pozimi(jbg 2.0 moped)kilometri pa so od 480-580 km

1.6 pa mislim da tja do 650 :ne vem: ugibam

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

a se ne rece dve kolesi? :P

dve kolesa :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Uf gledam sem novo(?udno da nima avtomatske klime) Odlo?itev glede goriva je tvoja(sam bi vzel bencinarja,ampak se tudi traktor lepo pelje)Pretehtaj kaj se ti spla?a,koliko km-jev naredi?,ka?en je tvoj stil vo?nje,oz.+ in- Pri nakupu rabljenega je dvorezen me? dobi?, ful uredu ali pa se enostavno nategne?.(je seveda cenovno ugodneje in kot pri vsakem avtu je dobro poznati zgodovino) Pri novem ima? garancijo in si ziher da ni avto zgonen,kar pa ne pomeni da bo delal dobro!

Je pa res nova m3 popolnoma prenovljena(mere so enake) notranjost in zunanjost pa je kot dan in no? proti staremu modelu.Sam sem zadovoljen z mojo m3 na cesti me po ve? kot 2h letih ni nikoli pustila in nisem imel za 1x huj?ih problemov!

Kupil sem pa rabljeno 4 leta in hvala mazda?em ki so mi prav tako pomagali (saj so jo poznali)tako sem naletel na odli?en avto!!

V tvojem primeru pa bi se odlo?il za stari model mazde 3 ZAKAJ:

Stari model je v izdelavi od 2004 in v 4h letih so po?timal in odpravili nekaj serijskih napak Skratka je preverjena in ima nekaj ve? opreme!

Novi model pa je 1leto in mo?nost napak je ve?ja-razen ?e gre res verjet ri?otkarjem da je dobro narejena!

Je pa fajn vsak avto pregledat vsaj tiste osnovne zadeve!

Ti pa ?elim ?imbol?i nakup da ti lahko uradno izre?emo dobrodo?lico ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Adijo mazda :(
Napisano

da je le z vsemi osebami OK

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

No, dobil sem en info o tisti mazdi 6 2.3

Avto naj bi bil dve leti nazaj rumen, potem pa barvan v ?rno :glare: Tako da ga tudi gledat ne grem...

potem pa je bila tista mazda morda celo od uporabnika tukaj gor(komar) njegova je bila rumena!! :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzdr?evanje vozila pozimi
Napisano

to ziher zato ker je narejeno ?elebajzarsko in iz varnosti dodal hlajenje :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Predvidevam da mazda 3 GTA presega moj budget (6k?), pa ?e nobene ne najdem pri nas na a.netu...

Druga?e se pa strinjam da tista 6-ka 2.3 rabi druge feltne, men niso v?e? in mogo?e bi se celo z prodajalcem dalo zmenit da jih obdr?i, seveda za primerno ni?jo nakupno ceno...

V glavnem, fora je v tem, da januarja za?enm z svojo prvo redno slu?bo in bi se rad kulturno vozil z ne preve? podhranjenim avtomobilom. Trenutno imam staro toyoto celico l.92 z 105HP, katerih mi je pa v?asih premalo. Novi avtomobili pa so vsi ?e te?ji, tako da zato i??em malo ve? HP... No celica bo do?akala zaslu?en pokoj, jaz pa i??em en kulturen voz in mi je ta 6-ka 2.3 ?e najbolj padla v o?i :D

sam ne bom dosti komentiral ampak svetujem ti da sproba? oba avta za la?jo odlo?itev,seveda kari ti je bol u?e?. Meni sta oba cool ampak ?e bi ?e 1x kupoval bi se enako odlo?il za m3 GTA

Sam ti lahko povem da oba motorja 2.0,in 2.3 delata dobro in nikakor nista podhranjena,prav velika ?parov?ka pa tudi ne (preverjeno) edino kar manka je 6.prestava!!! Bo pa preskok iz 105hp na min.150hp velika razlika :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik
Napisano

kul

Objavljena slika

not kul

Objavljena slika

labi bol se nebi mogu strinjat

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ni? se zdj zgovarjat! Lojz bi ti povedal da si divjak pa ?e lublan?an :hudicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Tudi jest ne vozim lih na 2000-3000rpm, ampak sej moj avto?ek ni narejen za tak?no vo?njo ampak vseeno,hehe.

hehe pol pa kupi avto od takega divjaka :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

uuuuuuuu dobr da si me spomnu ,v hladilniku mam doma?o slivovko-takoj ga grem cuknit :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jebo vas mazde............to ni edini avto :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

mater povsod sm tazadn,js bom tud kupu avto k mi bo 20 litrov ?ru bom vsaj nekje najja?i :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

nism napisal da ga mam v gara?i pod strehoooo!!!

drga? pa trenutno res bol na roke drgnem .............. :hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

mah kaj nej tako porabo mam jaz skozi naj bo zima ali pa poletje :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
:bravo::bravo: stari ko sem pri?el iz operacije upo?tevam tvoj dani nasvet in dolivanje antifreeza v telo(sj ve? jeger kmalu ni? ve? na leger) :huh:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

na pumpah prodajajo gumiflege - jelenova mast - ampak ne kupit sprej, kupi labelo varianta pa na toplem je treba namazat, da se stopi gor

oki doki bom pofirbcal

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ta je res huda-karton ampak jbg ?e se pa dobro obnese :P

Mam pa ?e sam eno pitanje. Kot veste pozimi primrzne tudi guma(tesnilo) na vratih in se v?asih fino zalepi tako da te kar malo zaboli ko potegne? oz.odpre? vrata. S ?im bi namazal gumo da prepre?i? to zalimanje in mo?nost da pretrga? gumo!(sam sem premazal 1x z glicerinom pa ni bilo kaj prida bolje.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.