To je pomoje bol prodaja za tiste, ki vidijo samo cifro in mislijo uau tole more pa pol res letet in bit vredno ?e in ?e ??.. (da ne bo pomote, tudi sam sem mnenja, da je stroj, so pa res mal vpra?ljive cifre glede predelave)
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
?mego, sli? se super na prvi pogled, ampak finan?no pa zate to ne bo preve? ugodno. Ho?em povedat neki v smislu, da je isto kot ?e bi ti ta moment dal tvoj avto na net za 3.700 ali pa ?e manj, s tem da bo? povpre?nemu kupcu la?je prodal dizla 2006 letnik z 80KW kakor pa benz 2002 letnik s 122KW. Ok, prodal bi jo lahko naprej Viperju, ampak on je pa Lisac, pa ti bo ponudil samo ?e 3200? recimo. In ?e se zmenita za teh 3200, pri tem pa ima? ?e nekaj stro?kov, ?e bo? ?elel rumenko ob menjavi najprej nase prepisat, pa vo?nja gor in dol, skratka v tem primeru si na istem kot ?e tvojo 3-ko ta moment proda? za okrogle 3 Jur?ke ? in ni? kaj ve?. Slaba matematika za zaposlenega v trgovskem poslu.
Tok fer smo pa ?e, da bi dr?ala trenutno objavlena cena. Bi blo pa definitivno treba iti skupaj na ogled..pa seveda je tud vpra?anje, ?e prodajalcu menjave sploh odgovarjajo, lahko da ma ?e ogledan naslednji voz in ga sam ?e ?? matrajo.
Se bo naprej po pmjih menilo, da ne bo tuki vse zasmeten s prera?unavanjem
Ga?per glede velikosti ni problema, ker je to od ?ene avto pa ni bilo te?av. Je pa vidljivost ven verjetno bolj?a kakor iz megana. ?e te kaj zanima ?e lahko vpra?a?, druga?e je cena za mazda?e seveda ni?ja.
Bom javil dalje, mogo?e bo pa ?e res pride v o?ji izbor.
je pa res, da je letnik 2003 ampak vseeno preve? ugodno -.-
Po eni strani se tudi meni zdi, da preve? padajo in ?ist razumem vse, ki prodajajo zaradi finan?ne krize, pa ne dobijo toliko kolikor bi ?eleli, po drugi sem pa ravno jaz med potencialnimi kupci v kratkem in je malo voda na mlin, tko da se ?e taktizira kaj bi bilo bolj ugodno; kupit ?imbolje ohranjen avto za cca 3-3,5k in potem v kratkem predelat na plin, ali pa ?e kupit predelanega za nekje 4 tavelke.. (trenutni budget)
Vsekakor pa se bo ?e malo po?akalo in prera?unalo situacijo na trgu
Osebno bi tam nekje do 4000 ponudil (in se tudi zna zgoditi da bom )?e seveda res vse ?tima in da se kej ne poka?e..?e tko te pol kr mal udari registracija in zavarovanje, ?e si z drugim avtom ?e v 14. razredu.
Je pa definitivno denarnica kasnej hvale?na za lpg
Da se ne bo preve? zavilo v politi?no smer in ?e se ?e toliko govori o vi?ini vozil...bi js darsu predlagal, da pocenijo vinjeto za vozila, ki 1,3m niti ne dosegajo
U ta taprva je mogla met kake ?iroke feltne z nizkim offsetom gor, lej kako so po?irjeni zadnji blatniki No so pa vsaj odbija?i ?e za ponucat + povno ostalih delov ki grejo lahko v prodajo al pa rezervo..
Pri tadrugi mi pa izgleda auspuh spet neki aftermarket, za katerga se bo rablo iskat papirje po vsej verjetnosti?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res vse pohvale za ta komad..ko sm ?e mislu da ve?ja gluparija od gangnam styla ni mo?na..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani