Skoči na vsebino
Parrot Mazda 5 2008
Napisano

No ja, ravno sem nabavil Mazdo 6 letnik 2010 in nima prostoro?nega telefoniranja...

Hmh, sem mislil da je to standard, jst mam 2008letnik in ima prostoro?no telefoniranje.

Pravtako je imel prej?nji Accord letnik 2008.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH oprema
Napisano

Nee, ideja je ga malo odebeljit in spodaj raven, ter ob tej priliki ?e pobarvat srebrne plastike na volanu v piano ?rno.

Saj drug volan ?e mam en cajt doma samo se ga ne uspem spravit preoblikovat, z tapetnikom sem se ?e menil, ga preoble?e to ni problem, preoblikovanja pa ne dela.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH oprema
Napisano

Kot re?eno ni problem v volanu, problem je v kontaktnem obro?u (clockspring) ki skrbi za vso elektriko ki gre od volana, airbaga, volanskih stikal do varovalk, ra?unalnikov...

Tudi ?e menja? volan, clockspring pa ni namenjen temu volanu ti ni? ne pomaga ker ti stikala na volanu ve? nebodo delovala, v najslab?em primeru pa bo kaj skurilo.

Potrebna bi bila menjava clockspringa ki bi recimo imel dodatni kontakt za gretje volana, problem je ker M6 GH tega nikoli ni imela zato ustreznega clockspringa ni za dobit. Od novej?ih Mazd ki so imele opcijo gretja pa ne pa?e ker pol spet ne delajo ostale funkcije na volanu. Tak da verjetno ne bom upgradal gretja volana, bo pa en drug projekt z volanom.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH oprema
Napisano

Hmh, ?koda sem upal da je mogo?e vsaj za kak drug trg bila opcija.

K mam en projekt glede volana, pa sem mislil ?e dat gretje not, samo brez kontaktnega obro?a ki je narejeno za gretje volana, je te?ko izvedljivo.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje novih (novejsih) mazd
Napisano

Noja za sebe bi rekel da nadpovpre?no skrbim za svoje avte, pa so mi na 1.gen M3 BK po 5letih za?eli rjaveti spodnji robovi vrat! To so mi pol popravljali na servisu pod garancijo ampak dokler nisem menjal vseh vrat z novej?im letnikom ni blo mira.

Pri M6 GH zaenkrat moram potrkat na les, ?e ni nikjer videt rje.

Bi pa pri?akoval od novih letnikov Mazd da ni rje sploh pa pri 2let starem avtu.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Fantje, kdaj boste ?e enkrat ugotovili, da je vse samo v denarju. Ne govorim na pamet, moj dober kolega je avto-novinar in vem, kako potekajo testi.

Ve? bombon?kov in darilc kot dobijo, bolj?i so rezultati testov. Plus tega imajo nekateri novinarji preference na nekatere znamke in tudi, ?e te znamke naredijo skropucalo, dobijo dobre ocene.To je enako, kot da bi jaz delal teste... le katera znamka bi imela najbolj?e avte? :)

Ja saj to je bilo splo?no znano da so nemci na testih o?itno preferiral nem?ke avte, ?eprav se mi zdi da zadnje cajte ljudsko vozilo zgublja teste (mogo?e je vw zaprl denarnico, heheh).

?e bi ti delal teste bi verjetno vsepovsod zmagala Mazda a? :D :D :D :D

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.