Z ali brez Bose sistema vse dela bp, bose je ZA radijem, ta usb mp3 pa je dejansko priklopljen na sam radio na vhod za veksler.
Sem 1X montiral v mazdo 5 z MEDIA PLEJERJEM-Diskom kamor lahko radio shrani komade z cd-jev in VSE dela Bp.
YavarYe X6V6 a lahko da? kak link do tega kar montira?, ker bi res rad imel USB vmesnik....da kon?no neham med potjo domov poslu?at bani?ko pa dam raje kake queene
upam da sem naredil link ?e ne se pa ?e vnaprej opravi?ujem
hvala
Sam sem bil prepri?an, da bom vzel tako, ki ima pod 100k km. Potem pa sem kupil tako z 140k km
Ne vem ?e lahko komu res zaupa?. Pa tudi ?e kermu zaupa? ni nujno, da on ve kaj je z avtom. Sam sem se zana?al na osebni ob?utek, ko sem prodajalca spoznal.
Hehe sam imam isto hyundai-a z 290k km in potem sem ?el na isto mazdo (6, letnik 2009).
?e prav vem ima dizel 140 konjski jermen.
Servisi so na 20k km, veliki servis je na 120k km. Mali servisi so okoli 300 EUR, veliki je nekaj ?ez 1000 EUR (?e prav vem okoli 1200 EUR). To je uradni servis, na neuradnem (recimo pri Pelkotu) je pomoje kar precej ceneje.
Napake katere so meni znanje (iz branja in ne iz izku?enj - upam da tako tudi ostane). DPF filter zna hecat, ?e dela? kratke vo?nje. Diski pri zaviranju znajo trest.
Jaz sem trenutno z avtom zelo zadovoljen. Kupil sem ga pri 140k km, sedaj jih ima dobrih 150k km. Vmes naredil servis (na 140k km) za cca. 250 EUR.
Za podvozje en vem, vem pa da je starej?im rjavel blatnik, ki so v garanciji odpravili. ?e prav vem novej?e teh te?av nimajo.
Tale mazda pa ?eprav pi?e da je oglas vpisan 26.9.2012 se spomnim, da je bila na avto.net-u ?e ko sem sam iskal (4 mesece nazaj).
Zdaj kot so ?e povedali. Vzemi VIN in pojdi preverit. Ostalim papirjem in nakladanjem ne verjemi (izgovori v smislu: ima vse papirje po?templane samo v ra?unalnik pa ni vpisan).
pa se da na Petrolu kombinirat en avto z plinom in bencinom?
kje pa je ta petrolova poraba?
na ?alost se isto ne dal :|
petrolova poraba ni nikjer, je samo petrolova aplikacija, ki bele?i podatke na mojem portalu. Link-a do aplikacije (iOS in android) ima? na prvi strani porabe
hehe... avto mi pije 6,5l, tako po pe? izra?unu, kot po bc-ju (ca.1dcl razlike), avta ne ?param sploh in delam kratke ture... ve? kot 6,8l mi tale avto ?e ni pil.
Kar se avta ti?e... super lega na cesti, ogromno serijske opreme, motor je soliden, ni pa nek prese?ek, menjalnik in prestavo razmerje je meni bomba... notranjost je ql, ponekod zmoti cheap plastika, ki pa tut ni za umret slaba..
kot slabost bi morda ?tel pleh in pa lakiranje... me prau zanima kako bo z rjo ko bo star tam 7-8 let
Kot slabost bi mu jest dal ?e tist mini display?ek. En kup tipkanja da pride? do BC, ima? 6 mp3 cdjev pa 1 vrsti?ni prikazovalnik. Saj res da veliko ne tipka? toda ni mi jasno da v ?asu, ko ma vsak v ?epu 4+" nek hud display, je v avtu ?e neki iz leta 70
Sam delam relacijo ?iri->LJ (vev?e)->?iri, po avtocesti do Vrhnike in nato ?ez Smre?je. Na AC je 6 prestava in tempomat nastavljen na cca. 125 - 135 km/h, ?ez gri? pa tudi lepo zmerno.
Ok, vzamem vse nazaj. Krasen, super avto. 4 litre ti bo pil pri 180 km/h v ?etrti prestavi, v ?esti pa ene 3,3 litre. Razen moj. Moj pa itak ni naprodaj tako da ni skrbi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo danes DPD pripeljal, v ponedljek grejo na stroj (kot zanimivost, datum izdelave je 1713....kar pomen prej?nji teden )
Povezava za deljenje
Deli na druge strani