Skoči na vsebino
avtoradio
Napisano

Z ali brez Bose sistema vse dela bp, bose je ZA radijem, ta usb mp3 pa je dejansko priklopljen na sam radio na vhod za veksler.

Sem 1X montiral v mazdo 5 z MEDIA PLEJERJEM-Diskom kamor lahko radio shrani komade z cd-jev in VSE dela Bp.

YavarYe X6V6 a lahko da? kak link do tega kar montira?, ker bi res rad imel USB vmesnik....da kon?no neham med potjo domov poslu?at bani?ko pa dam raje kake queene :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoradio
Napisano

vem ja kaj je xcarlink zanimalo me je ?e bo "YavarYe X6V6" ponuja za teh 70 EUR to ali kaj drugega in ali tudi za M6 z Bose.

Nekako zelo pogre?am usb vhod in ?e nekaj ?asa razmi?ljam, da bi dal to vgradit.

Gledal sem tole: http://www.mp3avto.si/shop/xcarlink-usbsd-mazda-novejsi/

tuki tudi pi?e, da na ekran?ku izpisuje ime izvajalca in pa naslov, je to kdo preveril? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Nekaj ?asa je minilo od zadnjega posta:

pa me zanima ali obstaja kak prodajalec rabljenih mazd ki bi mu lahko zaupal?pa? tak da ni preve? pokvarjen...

koliko km pa vi mislite da se ?e spla?a vzeti za rabljeno mazdo?

gledal sem nekaj takega(uvo?ena) http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6726818&show=1

upam da sem naredil link ?e ne se pa ?e vnaprej opravi?ujem

hvala

Sam sem bil prepri?an, da bom vzel tako, ki ima pod 100k km. Potem pa sem kupil tako z 140k km :D

Ne vem ?e lahko komu res zaupa?. Pa tudi ?e kermu zaupa? ni nujno, da on ve kaj je z avtom. Sam sem se zana?al na osebni ob?utek, ko sem prodajalca spoznal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

potem takem naj bi bile mazde zedlo vredu vozila.

veliki servis imam mazda letnik 2009 pri kokih km?korozijo podvozja pa so menda ja popravili?

koliko pa kej ?re 2.0 dizel 140km??

beri moj post in glej moj podpis
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Hehe sam imam isto hyundai-a z 290k km in potem sem ?el na isto mazdo (6, letnik 2009).

?e prav vem ima dizel 140 konjski jermen.

Servisi so na 20k km, veliki servis je na 120k km. Mali servisi so okoli 300 EUR, veliki je nekaj ?ez 1000 EUR (?e prav vem okoli 1200 EUR). To je uradni servis, na neuradnem (recimo pri Pelkotu) je pomoje kar precej ceneje.

Napake katere so meni znanje (iz branja in ne iz izku?enj - upam da tako tudi ostane). DPF filter zna hecat, ?e dela? kratke vo?nje. Diski pri zaviranju znajo trest.

Jaz sem trenutno z avtom zelo zadovoljen. Kupil sem ga pri 140k km, sedaj jih ima dobrih 150k km. Vmes naredil servis (na 140k km) za cca. 250 EUR.

Za podvozje en vem, vem pa da je starej?im rjavel blatnik, ki so v garanciji odpravili. ?e prav vem novej?e teh te?av nimajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

sam sem imel isto foro. Sem pa prodajalca, ki je znal italjansko na?timal da je spremenil jezik v angle??ino :D

Mam pa druga?e ?isto drug display kot je na sliki: zunanja temperatura je med ?tevci. Od nastavitev klime ni ni? ve? levo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

je vredna tega ? mazda 6
Napisano

Dejan a pol si se le odlo?il za prodajo? :)

Tale mazda pa ?eprav pi?e da je oglas vpisan 26.9.2012 se spomnim, da je bila na avto.net-u ?e ko sem sam iskal (4 mesece nazaj).

Zdaj kot so ?e povedali. Vzemi VIN in pojdi preverit. Ostalim papirjem in nakladanjem ne verjemi (izgovori v smislu: ima vse papirje po?templane samo v ra?unalnik pa ni vpisan).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba.com
Napisano

pa se da na Petrolu kombinirat en avto z plinom in bencinom?

kje pa je ta petrolova poraba?

na ?alost se isto ne dal :|

petrolova poraba ni nikjer, je samo petrolova aplikacija, ki bele?i podatke na mojem portalu. Link-a do aplikacije (iOS in android) ima? na prvi strani porabe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba.com
Napisano

?estitke Bossek - razvijate za Petrol sedaj?

Ampak je kr neki bugov, no?e mi preklaplat med motorjem in mazdo :lol:

Ja so imeli ?eljo sodelovati, pa sem rekel zakaj pa ne :)

Se pa buge odpravlja. Me pa jezi ker ne najdem ?asa, da se lotim izdelat komplet novo. :vskalo:

Plan imam, da prvo prenovim en portal od ?ene (sem re?mo na 25%), potem pa z novo porabo na polno ?tartam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup MAZDA 6 2008 dizel 140KM
Napisano

hehe... avto mi pije 6,5l, tako po pe? izra?unu, kot po bc-ju (ca.1dcl razlike), avta ne ?param sploh in delam kratke ture... ve? kot 6,8l mi tale avto ?e ni pil.

Kar se avta ti?e... super lega na cesti, ogromno serijske opreme, motor je soliden, ni pa nek prese?ek, menjalnik in prestavo razmerje je meni bomba... notranjost je ql, ponekod zmoti cheap plastika, ki pa tut ni za umret slaba..

kot slabost bi morda ?tel pleh in pa lakiranje... me prau zanima kako bo z rjo ko bo star tam 7-8 let

Kot slabost bi mu jest dal ?e tist mini display?ek. En kup tipkanja da pride? do BC, ima? 6 mp3 cdjev pa 1 vrsti?ni prikazovalnik. Saj res da veliko ne tipka? toda ni mi jasno da v ?asu, ko ma vsak v ?epu 4+" nek hud display, je v avtu ?e neki iz leta 70 :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne saj je ql, vsak pove kok njemu porab in je.

Sam delam relacijo ?iri->LJ (vev?e)->?iri, po avtocesti do Vrhnike in nato ?ez Smre?je. Na AC je 6 prestava in tempomat nastavljen na cca. 125 - 135 km/h, ?ez gri? pa tudi lepo zmerno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Trenutno naredil 5k km z njo in nimam ve?jih pripomb (no saj v 2 mesecih resno ne bi smelo it kaj narobe).

Naredil redni servis na 140k km (250 eur).

Glede porabe pa ne bom u luft sko?il, tukaj je link pa poglej: http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=15230. Vozim pa ?isto normalno.

Kak?ne bolj realne ocene o samem avtu pa bom lahko podal ?ele ?ez kake 3 leta in po ene 10* ve? prevo?enih kilometrih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.