Skoči na vsebino
Pa je kr??ena
Napisano

Nekdo mi je danes na parkiri??u malo podrsal avto :vskalo::wacko::whatever: . Zgledalo je zelo grdo, ker je bilo na dol?ino cca. 30 cm vse belo/?rne barve. Potem pa sem z mokro cunjo ves made? spucal dol.

Kot zgleda pa je samo lak pobralo dol. Barva je na sre?o ostala.

Se da to kaj popraviti oz. spulirati? Kak?en nasvet bi prosil. Kaska po mojem se ne spla?a uveljaviti za te praske.

Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izotov Blog - Mazda CX-5
Napisano

?e bo pre?altal iz foresterja na cx-5 bo po snegu 100% razo?aran....tast ga ima in prev neverjetno je po kak?nem snegu smo se vozili.

Meni to zimo tudi z gumami Geolander (mislim, da so letne) je kar lepo ?lo po 20 cm visokem snegu. Pa tudi ve?je klan?ine je brez problema premagovala :prstgor: . Seveda se je vklapljal tudi 4x4.

Ja, pri ju?nem (mokrem) snegu s temi gumami pa res ni najbolj?e. Takrat pa sem moral izklopiti TCS, da sem se izkopal ven. Na suhem terenu in suhi travi pa pleza bp.

Drugo sezono pa bom vseeno nabavil zimske, da se prepustim zimskim u?itkom :punk: .

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem ?el v?eraj pogledat do ene na?e parcele v gozdu, ki nam nekdo krade drva :angry: .

Ojojoj dostop, ?ivo blato od vleke drv tako, da 4x4 je prav pri?el :punk:. Brez njega mi me morali z traktorjem vle?i :harhar:

Potem pa sem doma posral celo dvori??e, saj na notranjost blatnikov in na robove ter na podvozje se je nabralo ogromno blata. Spredaj z wapom kar lepo gre, zadaj pa je nek filc in na to se blato fanj prilima. To ni najbolj pogruntana zadeva.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Dana?nja AC tura: 430km, nekaj malega mestne vo?nje po Mariboru in Ljubljani, tempomat 130 km/h, povpre?na hitrost 101km/h.

BC: 7.2L/100km :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove Mazde 6
Napisano

Meni se zdi, da ta super kondenzator je malo sumljiv :blink: Jaz sploh ne vidim prave fore oz. pomena.

?e ve?krat sem do?ivel, kako "ve?je" kondenzatorje v energetiki odpre (booom). Tukaj pa si ne predstavljam, kaj se zgodi, ?e ga "odpre"? Top je bomba v avtu :ninja:

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda CX-7
Napisano

?io!

Jaz ti bom samo za muziko odgovoril.

Kar se ti?e ozvo?enja sem kar zahteven in v prej?njem avtu sem imel Pioneer ozvo?enje, ki je lepo delovalo.

V cx5 pa je Bose ozvo?enje (9 zvo?nikov + oja?evalec) in ni primerjave s prej?njim ozvo?enjem (mislim v +) :punk: . Zvok je kristalen, mo?i je ?isto dovolj, basi so spredaj odli?ni, zadaj pa mogo?e za pikolin zmanjka (vsaj zame).

Mp3 deluje super. Glasnost pa mi ni ?e uspelo dati do konca.... Posebno pa ne kak?en rave..., ker se bojim, da kaj razpade :o

Skratka jaz sem zelo zadovoljen :prstgor: . Sem mislil, da cx7 ima zadaj ?e wofer pa zgleda, da nima. klik

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moja nova mrcina je porabila 8.5/100km. Sicer to je po ?tevcu prevo?enih prvih 500 km. Ni bilo pretirano dolgih relacij, je pa bilo kar veliko vo?nje po snegu (min. +15cm) in testiranja 4x4.

Mislim, da bo kar uredu :prstgor:

Drugi tank: 7,7l/100km 70%AC, 30% do 100km/h

Tretji tank: 7,4l/100km 50%AC, 10% jeba po Trstu, 40% do 100km/h

Po?asi pada...

Sem kar zadovoljen :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GPS
Napisano

?ivjo!

Nekaj sem se igral na GPS-u in po nesre?i sem doma izbral stacionarni radar :(. In zdaj vsaki?, ko pridem z cx-5 domov mi zapiska, da je radar :hudicek:

Je kak?na varianta to nazaj izbrisati?

lp

Sem resetiral nastavitve in se re?il stacionarnega radarja :policaj: v moji ulici....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzglavnik
Napisano

?io!

Pri cx5 se lahko vzglavnik premika samo gor/dol. Naprej/nazaj pa se ga ne da premakniti :glare: . ?ena mi je za?ela te?iti, da je nagnjen malo preve? naprej. Mogo?e ji dam prav :rozico: . Zanima me, ?e je mo?no zamenjati z takim, ki bi se dalo premakniti naprej/nazaj? A Mazda ima to pri drugih modelih (npr. nova M6)?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GPS
Napisano

?ivjo!

Nekaj sem se igral na GPS-u in po nesre?i sem doma izbral stacionarni radar :(. In zdaj vsaki?, ko pridem z cx-5 domov mi zapiska, da je radar :hudicek:

Je kak?na varianta to nazaj izbrisati?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moja nova mrcina je porabila 8.5/100km. Sicer to je po ?tevcu prevo?enih prvih 500 km. Ni bilo pretirano dolgih relacij, je pa bilo kar veliko vo?nje po snegu (min. +15cm) in testiranja 4x4.

Mislim, da bo kar uredu :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje novih (novejsih) mazd
Napisano

Ma kaj norite, saj pa samo Opli rjavijo.

A to pa ne bo dr?alo :angry:

Prej?nji teden sem prodal 11 letno mojo Astro in na nji ni bilo videti pikice rje!

Pa doma imamo ?e corso in ravno tako ni opaziti rje.

Prej?nji starej?i modeli pod L.98 pa so imeli probleme.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Pred leti sem se slu?beno peljal na rtv oddajnik Nanos z mini ratrakom. Prostora je dva z spredaj in ene ?tiri zadaj. Nora zadeva in to je ?lo ?ez ve? kot meter visoke zamete. :punk:

Po poti pa smo sre?ali dva voja?ka Puha, ki sta ?akala pomlad...

To je varianta, ma kje to dobiti pa je vpra?anje.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Ojoj, tle pa je snega. Ne vem, bi se morali nekako vsi tam gor zdru?it in fanj pritiskat na krajevno skupnost, civilno za??ito, gasilce... ob?ino,..., da bi nabavli kaj takega

.

ja niso lepe ne, naj se nekaj zgodi, edino helikopter te re?i...

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.