@Bosskdo je kaj govoril o gumah , gume itak moraš vedno kupovat govora je samo o nakupu 2 seta fel ob nakupu novega avta. Za tak set daš sigurno 500€ pa je to zelo nizka cena sploh če imaš TPMS .
Marsikaj se ne izplača, pa se dela. Če nimaš prostora, je druga zgodba. Kupil avto 8 gum leto starih na platiščih in leto star priklop za prikolico. Samo dodatki bili več kot pol avta...
Sam se odloči. Forum te ne bo. Tu ti vsak poda svoje mnenje. Kratke vožnje do 20 km v eno stran so smrt za diesela. Ne samo mazdo, ampak vse, ki imajo DPF. Imam tri šestice, ena je diesel. Ko se dela regeneracija, je 20 km premalo, da se zaključi. Če se parkrat prekine, so lahko že problemi. 13 letnik bencinar 165 konjev je čist ok zame. Z vožnjo po predpisih imam 6,2 porabo.
No no...tudi zimske imajo vzdolzen profil. DUNLOP ga ima, GY enake dimenzije pa ne. Imam obe gume doma. Zato sam kupim zimsko gumo, ki ima tudi vzdolzen profil. Nekatere kitajske ga imajo tudi...
Ponudba nove gume bila dosti višja od mojega dobavitelja, posiljevanje novih dveh gum in zastraševanje velikosti poškodbe gume, da bi kupil nove. Postopek popravila ni bil pravi. Imam v mojem kraju človeka, ki že 25 let montira gume in je profesor za marsikaterega pri furlanu. Tudi izobraževanja novitet je obiskoval.
MOJE mišljenje je, da so dobri vulkanizerji tisti, ki delajo sami in zase, ne pa za šefa in plačo.
Kot vulkanizer ja, kot prodajalec gum pa ne več. Dobim ceneje zmontirane gume, kot je pri njem prodajna cena. Bil tam in vem. Mi je rihtal zadnjo nevšečnost.
Smo kar nekaj let nazaj bili večkrat pod vodo na določenem odseku ceste, pa se normalno POČASI vozili tudi po 15 cm visoki vodi in to par 100 metrov, pa je šlo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sigurno nekaj narobe... 😁😇
Povezava za deljenje
Deli na druge strani