enim je prekipelo, samo mislim da kar pretiravajo, ne more? se kar z terencem v motorista zaletet
Men se pa zdi ta sistem kokr tok ql. Itak bo? za nesre?o sam kriv ker nisi upo?teval predpisov, tko da si bo vsak posameznik sam nakopal sranje. ?ist jim vrjamem da majo pouhn usega. ?e mi dajo terenca se jim prec pridru?im.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Jst bi ?e fajn prage pogledu, robove vrat ?e ?e kj rjavijo, zadnje blatnike, pa mal tesnla odmakn pa poglej ?e se kje k?na rja dela, ?ipe poglej ?e so vse iste (?e je kao nekaramboleran), izpu?ni sistem dobr poglej, drga? pa osnovne stvari.
POZOR!
Ta mislm da se je ?e ene parkrat prodajala pa mislm da se ?e ene parkrat bo. Ne more ga prodat torej je zih neki narobe z njemu oz. ho?e ve? kokr je avto dejansko vredn. N? naj se ti ne mudi, bo ?e pr?la taprava mx-3 zate.
POZOR!
Matr kje so cajti k si meu enga zgonjenga yugota, s power tape-om u nulo zatemnjena zadnja stekla (tok da se n? vn ne vid), porezane fedre pa Dolni?ar 13 gor pa si biu glavni na vasi
Zdj pa usi ene 17,18,19 da se sploh porajta da so ALU feltne
Sicer lepo zgleda sam ni pocen.
POZOR!
Ja zdj lah je senzor gibanja al pa ultra zvok. Ultra zvok vem da napolne kabino z zvokom dolo?ene frekvence, ?e se pa le ta spremeni (?e kdo razbije ?ipo, karkol...) se pa spro?i alarm. No va?no da smo ugotovil da ni mikrofon.
POZOR!
vse lepo in prav, mazda 3 MPS ima samo eno ve?jo napako, in sicer ta, da je po onezna?enosti za svoj razred tudi na zelo visokem tretjem mestu
Kar zelooooo skrbi recimo mercedes in bmw ko delajo 500+ konjske avte. Al pa Bugati vejron k v eni minuti teranja po?re tolk zraka k ?lovk v ?tirih dneh. Jebe se jim za okolje.
POZOR!
Me ?udi da ti na podlagi tega "spisa" ki ga odda? z opisom dogodkov ne dolo?ajo vi?ino od?kodnine ki ti ji bodo izpla?ali. Npr: ?e si "spis" pisu ?ut, ne dobi? ni?, ?e si pisu 5+, dobi? 2x vrednost od?kodnine
POZOR!
Jsti bi reku da bo prbli?n 90K biv?ih sit za pla?at. Se spomnim ko mi je en razlagal da so mu v roku enga leta iz 30K nabil na 90K. Prosi jo ?e ti da na obroke, pla?i in to je to. K drga? bo sam ?e slab?.
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moj zadn tank 8.7L/100. Gume so ble 205/50-15. Bomo vidl kak?na bo zdj z 13 colskimi valarji poraba.
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani