Ja ja..tudi jaz komaj ?akam to novo mazdo3 da pride v na?e salone..pa da vidimo in stestiramo po mojih inf..pride nova mazda3 z starim motorjem skayactive.. marec 2019 potem konec poleti 2019 pridejo nove mazde3 z novim motorje skayactive x..v EU.pa ne moreje nas zajeb....lp
Lp...dobil inf..novi model mazde3 z skayactive motor stari pride k nam Marec 2019 .pol juni 2019 pride Nova Mazda 3 skayavtive X motor novi.bo treba malo po?akat na test ...lp
Danes je dobila nove prve brisalce Boshc twin.razlika je o?itna..zdaj je super.za menjavo zimskih gum bo treba ?e malo po?akat vsaj pri nas na obali..he he ...danes 20C..lp
Ja Alex..pri nas na obali res me ve? to vreme lahko preseneti he he ...jaz imam tudi pripravljene zimske gume na drugih feltnah..ko bo cajt..akcija ..lp
Ja...registracija je tam tam..malenk.razlika.servisi so enaki seveda na mazda servis.gume so dra?je ker so zdaj 17 col prej so bile 16.col.na splo?no se spla?a..cx5 je dober avto..moje mnenje..lp
Ej..enako tudi jaz prj imel mazdo5 benz 2.0.TX PLUS. res dober dru?inski avto .zdaj pa imam mazdo cx5 2.0 benz.super avtu tudi...zoom zoom dobro zrihtaj...lp
Ej..JEST meno so klicali iz Mazda servis Avto plus kp da so dobili ta modul za Android sistem vgradit..cena z monta?o 200 ?...?e ho?em da mi vrgadijo popust..kako se to obnese pri tebi...se spla?a..je ok..lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja ja..tudi jaz komaj ?akam to novo mazdo3 da pride v na?e salone..pa da vidimo in stestiramo po mojih inf..pride nova mazda3 z starim motorjem skayactive.. marec 2019 potem konec poleti 2019 pridejo nove mazde3 z novim motorje skayactive x..v EU.pa ne moreje nas zajeb....lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani