Haha, joj slivka. Vrjetno tudi nebo s temu avtom prikolice vlekel. Ta avto po vsej vrjetnosti sploh snega ne vidi. Sicer pa 80% ljudi sploh verig nikoli ne rabi in so zimske gume dovolj. So doloceni ekstremi k zivijo nevem kje, ampak si taksen fant vrjetno nebo kupil taksnega avta za v rovte. Sicer pa kam gre ta svet in zima bomo sneg lahko videli samo se na internetu.
K clovek bere te vase poste misli da peljete formulo 1 ne pa penzionersko do stacune in nazaj 50km/h . 250 nm navora je vec kot dovolj za normalno voznjo, Tudi sportno se ze lahko vozi in hvala bogu da je treba saltat ksno brzino dol. Imas vsaj filing ne pa samo gas bremza in to je to. In ne mi prosim z avtocestam ker cist lepo suvereno pospesuje ze z 6. prestavo in dalec od tega da si "nepremicnina" pa je lahko nevem kaksen klanec. Kar bi se res poznalo je ce bi vlekel pocitnisko prikolico, tuki pa nimam kaj rect. Ta nova 2.5 194hp veeec kot dovolj za vse sportne in ne sportne podvige.
Zarnice se ponavadi vedno menja v parih. Zarnica ima zivljensko dobo xy ur in ker obe zarnice gorita vedno istocasno je velika vrjetnost, da bo se druga hitro crknila. Ni pa nujno.
Ce bi za prvo generacijo dobil tak vpoklic bi se sel tako pa sem ga dobil za drugo generacijo in ni sans da ga peljem. Pri prvi generaciji se samo sovoznikov predal odstrani in pride do sprozilca. Pri drugi generaciji ti mora pa celo armaturko z radijem vred podreti da pride do njega. Glede na to kako so (ne) sposobni sem samo rekel hvala lepa.
Top. Fant je imel ze pri prejsni mazdi 2.5 motor . Takega bi pa se jaz imel pa kljub temu, da je karavan. Mogoce bom pa cez par let imel predkupno pravico
Samo druga generacija FL ima tudi direktni vbrizg. Vem da je audi recimo imel probleme zaradi tega in so se ventili zapacali. Ce se ne motim ima labi 155 konjsko razlicico.
Tako. Samo vecina kamer nima te skatlice in pride samo usb kabel ali direkt power kabel za v 12v. Ce tega odscipnes in plus zvezes na varovalke, maso pa na vijak bi isto pomoje moralo delati.
Predvidevam si pretvornik iz 12v-5v oscipnil stran in plus zicko zvezal s temu bypassom oz. Odcepom, negativno oz. Maso pa na en vijak in zadeva spila?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tocno tako. Kadjar se kamot primerja s cx5, medtem ko se lahko tudi dva krizanca captur in cx3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani