Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Haha, joj slivka. Vrjetno tudi nebo s temu avtom prikolice vlekel. Ta avto po vsej vrjetnosti sploh snega ne vidi. Sicer pa 80% ljudi sploh verig nikoli ne rabi in so zimske gume dovolj. So doloceni ekstremi k zivijo nevem kje, ampak si taksen fant vrjetno nebo kupil taksnega avta za v rovte. Sicer pa kam gre ta svet in zima bomo sneg lahko videli samo se na internetu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 vs Mazda 6 - kateri je varnejši
Napisano

K clovek bere te vase poste misli da peljete formulo 1 ne pa penzionersko do stacune in nazaj 50km/h . 250 nm navora je vec kot dovolj za normalno voznjo, Tudi sportno se ze lahko vozi in hvala bogu da je treba saltat ksno brzino dol. Imas vsaj filing ne pa samo gas bremza in to je to.  In ne mi prosim z avtocestam ker cist lepo suvereno pospesuje ze z 6. prestavo in dalec od tega da si "nepremicnina" pa je lahko nevem kaksen klanec. Kar bi se res poznalo je ce bi vlekel pocitnisko prikolico, tuki pa nimam kaj rect. Ta nova 2.5 194hp veeec kot dovolj za vse sportne in ne sportne podvige.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ce bi za prvo generacijo dobil tak vpoklic bi se sel tako pa sem ga dobil za drugo generacijo in ni sans da ga peljem. Pri prvi generaciji se samo sovoznikov predal odstrani in pride do sprozilca. Pri drugi generaciji ti mora pa celo armaturko z radijem vred podreti da pride do njega. Glede na to kako so (ne) sposobni sem samo rekel hvala lepa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sem se jaz ?e v?eraj vpisal na seznam

Malo sale, ker sem ze drugo generacijo kupil od njega. Naslednji avto vprasanje, ce bo mazda. Je pa recimo 2.5 limuzina kar lepa petarda :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Samo druga generacija FL ima tudi direktni vbrizg. Vem da je audi recimo imel probleme zaradi tega in so se ventili zapacali. Ce se ne motim ima labi 155 konjsko razlicico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.