Uuuu hvala vama ...ro?na je bila zategnjena ja...jo vedno zategnem...ufff sem se ?e bal da je kaj narobe...za vozit je pa res super...skos bi jo vozil ...
Hvala vama . Ma jaz sem bolj za bencinarje , ?e bi se veliko vozil po AC bi vzel 165 km bencinarja tako pa mi ve? pomeni malo manj?a poraba, pa ?e ta 120 konjski lepo leti . Morem pa ?e malo na?tudirat dolo?ene stvari...ni mi jasno zakaj zdajle ko sem ga parkiral v gara?o niso svetile dnevne LED lu?i? Nekaj mi je zapiskalo, ko sem ?el iz avta gara?o odpret (verjetno kao da ne zazna klju?a, ker sem ga imel v ?epu) in videl da mi lu?i ne svetijo, so se pa pri?gale ko sem zapeljal v gara?o, ker se ?e mra?i...slika jutri
Evo od v?eraj ponosni lastnik nove M3 G120 revolution v eternal BLUE mica barvi. Ta barva ji pa?e, tak strupen zgleda, tako da mi ni ?al, ?eprav ga prej ?e nisem nikoli videl v tej barvi (bi dal kak?no fotko pa je avto ?e umazan ) Prej sem imel Peugeot 508 sw 1.6.THP...Mazda mi je zaenkrat res super...zdi se mi bolj udobna od Peugeota (oba sta iimela 18 colske gume) in tudi v ovinke se mazda pelje res fenomenalno. Menjalnik je bolj?i, lepo se pretika pa ?e kraj?i hodi so in to se mi res dopade. Prav tako se mi vsi ti pripomo?ki, ki jih ima dopadejo...od teh prepoznavanj znakov do blind spot asistenta, pa da se avtomatsko zaklene, ko gre? od avta, itd...super...lu?i ?e nisem imel prilo?nost sprobati, peljal pa sem se danes ?e po avtocesti. Prvi ob?utki so super, avto se mi zdi zadosti mo?an, brez problemov do 140km/h, pa sem ga vozil do 3ooo obratov, kar bom vztrajal nekje do 500 km potem bom ?el proti 4000 in nekje pri 1500 km ga bom za?el normalno voziti oz. ga bom stisnil v prestavah...porabo mi zaenkrat ka?e pri 6.8 l kar je super . Tankam in bom tankal OMV 100 plus. Tudi ozvo?enje je ?isto solidno (BOSE), moram priznati da se mi dopade malo ve? basa (?eprav pri doma?em HI-FI ju ga imam raj?i manj). Pesmi prepoznava BP in hitro (ne delujejo pa FLAC datoteke, na ?alost). Ali je mo?no kak?ne dodatne aplikacije instalirati ali samo tisto kar je trenutno gor? Kako pa porabo gleda?, a samo na tisti aplikaciji? Nisem ?e uspel vsega pregledat, nekaj si moram ?e nastaviti...Zaenkrat res nimam pripomb, super zadovoljen, in ?e mi bo slu?il bom naslednja faceliftana spet moja ...prav tako mi ni ?al da sem vzel 2.0 bencinarja, res je super enostavno ga vozi? skoraj kot dizla (z lahkoto pod 2000 obratov pa te?e kot namazan in potegne brez problema), res je veliko bolj?i kot ti turbo kavni mlin?ki ...toliko zaenkrat
Meni pa moj pije po BC 7,8 (povpre?je na 10.000km) se pravi realno okoli 8 l/100km, ?e bi imel pa ve?ino mestne vo?nje bi bilo pa okol 10 l/100km. Se mi ne zdi tako slabo za turbo s skoraj 160km, ker mi je Megane karavan 1.6 16v prej pil zelo podobno mogo?e 0,5 l manj s tem da je Peugeot bistveno bolj posko?en pa ?e te?ji je...Upam, da bom z novo mazdo 3 g120 pri?el na okoli 7 pa bi bil zadovoljen
Fantje zdj bote ?e mene zapalili, da bom svojo mazdo (ki jo dobim kmalu ) vozil v LJ (A-cosmos) na servis...ker bi res rad da nekdo, ki se spozna dobro servisira moj avto. Me pa zanima, ?e pustijo, da pripelje? svoje olje, seveda tak?no, ki mora biti? In pa ali servise na bencinerjih delate na 20.000km ali prej? Hvala za odgovore, komaj ?akam da dobim ?e jaz svojo novo mazdo 3
Aha bom jaz tudi tako naredil, jaz sem tudi tako razmi?ljal (niti se ne spomnim ali sem na temu ki ga imam sedaj menjal prej ali ?ele pri 15.000km) bom pa menjal par tiso? km prej...na cca. 18.000
Imam eno vpra?anje, ga je ?e nekdo nekaj postov nazaj postavil sedaj pa sem ?e jaz za?el razmi?ljati...namre? nulti servis...razmi?ljam da bi pustil v avtomobilu olje, ki pride iz tovarne za prvih 1000-1500 km potem bi pa ?ou da mi naredijo nulti servis...se to spla?a ali je brezveze? Jaz bom delal cca 20.000 km na leto se pravi da bom imel servise enkrat letno, mogo?e ga bom naredil na 18.000 tu nekje....
ma ja sam ko to ni neka raketna znanost, ?e tastov scenic ko ma navadne halogenke preklaplja med dolgimi pa kratkimi avtomatsko, ?koda, to bom res pogre?al, pa osvetlitev ovinka, druga?e pa ma ta revolution res ogromno opreme...
super, hvala za info...va?no je da fajn svetijo je pa ?koda, da nima vsaj avtomatskega preklopa med dolgimi in kratkimi lu?mi, ?e ?e ima spredaj kamero...komaj ?akam, da jo dobim, ?e cca. 2 meseca
?estitam in sre?no vo?njo . Lepa je. Moja pa pride ?ele konec aprila...barva bo pa eternal blue...upam da bo v redu, ker te barve ?e nisem videl v ?ivo
Super, hvala. ?e ena stvar me zanima...tisti ki imate avtomatsko ro?no...ali se avtomatsko sama zategne, ko ugasne? avtomobil? Vem, da se avtomatsko sprosti, ko speljuje?, ampak ali se tudi zategne...ker pri oplih je to smotano narejeno, da jo more? sam zategnat...pri peugeotu je to vse avtomatsko in dela fenomenalno
Bah ta rja...pa to ni normalno da samo po treh letih se ti to nardi pa to pri Mazdi vejo in ni? ne nardijo al kaj?...omg..zdj pa se pa ?e bojim da bo pri moji (ki je ?e v tovarni) verjetno isto...mogo?e pa so le kaj naredili glede tega?...a ni bil to en vpoklic zaradi rje na vratih prtlja?nika?
REVOLUTION ima tudi SCBS v vzvratni smeri...?koda da ne preklaplja med dolgimi in kratkimi...to bom pogre?al in pa osvetlitev v ovinek (pri xenonu kot imam sedaj)
?e se ne motim ima ravno g120 dalj?a prestavna razmerja...jaz tudi delam okoli 20.000 km na leto in sem se odlo?il za bencinerja...odlo?itev ni bila te?ka ker dizlov ne maram ...
Aja imam ?e eno vpra?anje za tiste, ki imate REVOLUTION opremo..ali se avtomatsko preklapljajo lu?i med dolgimi in zasen?enimi?
Jp jaz ti tudi priporo?am REVOLUTION, je kar nekaj pribolj?kov ve? ...jaz sem samo bil v dilemi ali g165 ali g120 a sem na koncu za jurja manj vzel g120 ker itak se ne vozim veliko po avtocesti (do enih 160 km/h pa gre tudi g120 super) pa mi pride bolj prav malo ve?ja ekonomi?nost g120-ke...nestrpno ?akam na konec aprila, se vle?e ko hudi?...
Ali kdo ve, kak?na je razlika med navadno metallic barvo in pa tistima dvema posebnima? Ali je v nanosu barve, ker gledam nekaj po spletu pa imajo nekateri probleme z barvo (hitre praske, rjavenje)...sej mogo?e mal kompliciram sam zdj ko jo ?akam gledam vse sorte pa zaenkrat lahko ?e spremenim barvo...zaenkrat imam naro?eno eternal blue mica in zdej, ?e je posebna bolj?a potem bi vzel machine gray...
?e eno vpra?anje glede senzorjev za nadzor tlaka, ki jih do sedaj nisem imel...jaz imam namen kupiti zimske gume 18 col in jih namestiti na ista plati??a kot letne. Ali to pomeni, da ne potrebujem novega seta ventil?kov, lahko ostanejo isti?
Ne vem baje okol 250-300 eur navadni servis? To mi je drago, ker zdj za P508 1.6T sem dal svoje olje (30 eur) in pa cca. 120 eur...sam sem se s prodajalcem pogovarjal pa lahko svoje olje tudi za mazdo prinesem (36 eur 5L mazda olj na spletu) tako da pomoje potem niti ne bo velike razlike?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem malo prebral navodila in v njih pi?e,da se dnevne lu?i ugasnejo,ko zategne? ro?no...?udno res ja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani