Skoči na vsebino
Menjava olja
Napisano

Moja je flexible. Je pa res da ce preracunam na priblizno, bo po njegovi oceni olje zdrzalo 20k

V navodilih za M3 2.0 je takole, mesec dni prej te obvesti prvi? in pri 19k. Zato da pravi ?as opravi? servis, ki je vedno vsakih 20k in 12 mes.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

@alex

Sem jaz tud gledov ceeda, pa bi na koncu prevec prsu, pol rajs se mal doplacam pa kej bolsga vzamem, da ne govorim o razliki v voznji

Kolk pa kj kur kolegu? Sem zasledil nekje da niso glih nakboljsi glede porabe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Tole jest od tm ne bi su dokler mi ne bi zamenjali vinjete. Oni so lepil, oni naj zrihtajo. Glede teh stvari pa znam bit kr fejst tecn, in tud generalno je tko, k en tkole zajebe mors bit kr tezk, drugac ne bos nc dosegu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G165
Napisano

Glih dons planiram narocit, tako da ce je se aktiven link, in da tebi dela, pol bi pri istem narocu.

Kon?no dobil tudi svojo Mazdo, zadnjo G165 Revolution v Sloveniji. Zaenkrat zelo zadovoljen!

Kartico z navigacijo sem naro?il na Ebayu in deluje brez problema-lahko posredujem link ?e bo kdo kupoval. 

?e koga zanima sem pri Withcar predhodno nabavil korito prtlja?nika, ki mi je odve?, ker sem zraven dobil original korito.

Cena je ugodnih 35 ?.

Sedaj pa zoom zoom!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No, to se mi zdi realna poraba za tak avto.

Ravno v nedeljo sem bil v Celju, pa se je en model z mazdo 3 vozil po avtocesti 120 ali ?e manj.In potem tak napi?e, da mu pije 6 l/100 ali ?e manj. Seveda, ?e ga pa ?e kamioni prehitevajo in vozijo pol v zavetrju kamionov.

Z mojo mam zj 5800km, 90% po avtocesti, vecinoma nastavim tempomat na 130, in je poraba po racunalniku 6.6, po izracunih pa skorj 6.7, ksn stamprle mnj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ceno ni?ajo mo?no v primeru njihovega financiranja, ki je drago napram Mazdinemu EOM 0,0%

Jest nimam EOM 0,0%, pa ne preplacam tolk velik lizinga, na koncu mal mnj kt 2000 vse skup z odobritvijo in podobnim traparijam. Pri ostalih se teli dnarji vrtijo od 3 do 4000. Plus, tukaj mi je vsec da mesecno placam kar placam, in zadnji obrok je enak prvem, ne pa neke traparije da zadnji je pa 2000+ kt ma skoda naprimer

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jest sm jih ET50 najdu jeklene.

En hiter odgovor bi potreboval. Za Mazdo 3 je ET50. Nekje mi ponujajo ET51. To je 1mm razlike in pravijo, da ni problema. Kaj menite ostali? Pasejo? Problem v primeru nesre?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jest tega problema nimam, vsaj ne s tretjo. Edino problem je vcasih v rikverc dat, samo pol pa spustim sklopko pritisnem in gre. To se mi je dogajal na prejsnjih avtomobilih in me niti ne mot tolik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.