Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Dela vedno u nulo.Jaz ji zaupam,in ona mi dobro slu?i. Navodila so pa za prebrat,da ve? kaj po?et,da jo sam!!!ne pokvari? z neznanjem in jo pravilno vzdr?uje?.zoom zoom Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mazda se ne kvari!Do takrat pa kolikor gledam forum ga ve?ina sploh ne odpre,?e ve?ino osnovnih podatkov ne poznajo! Eni ste pa pravi maherji"vsaka vam ?ast! Mogo?e vas bom kdaj potreboval,ko se mi M3 "pokvari"hahaha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Eni kupijo avto pa ne vejo kaj kupijo, ?e navodil ne preberejo tako da sploh ne vedo kako kaj deluje, potem jim je pa vse brezveze in brez potrebe vse ima kak smisel a ne! Ni vse denar pa ga kupi?(avto) in potem.... Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Glej takole je,?e je zategnjena in si pripet potem se sama sprosti ko spelje?,?e pa nisi pripet potem jo ro?no sprosti? kot bi jo ?e bi imel klasi?no ro?no.Logi?no? Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Prvi? sem jo peljal na malo dalj?i sprehod,in sicer krog 350km in imel zelo zadovoljivo porabo ki je bila 6.2 lit/100km.Avtocesta 60 km,ostalo obi?ajne ceste na obmo?ju Kozjanskega in bele krajine. Vozil po AC okoli140po ?tevcu in po drugih malo nad omejivami.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kot se enkrat ?e napisal,jaz sem jo vzel pri Selmar Celje(M3 G120Revolution)kot je na profilu. S prodajo v salonu bil zelo zadovoljen in tudi z ceno. Polna cena je bila 20,390+barva 600+prevoz 120=21,110.Zdilal sem se na19,500in gratis servis na 20000km(1 leto)Sedaj po 5 mesecih in koncu te serije trojke bi mogo?e ?lo ?e ni?je!Nikjer drugje jo nisem dobil za tak denar,sploh pa ne v BCTju,Mariboru in drugje.Servisa ?e nisem opravil,ampak pri trojki dve generacije nazaj sem bil zelo zadovoljen.Jaz bi tudi vzel Takumi ?e bi bila limuzina.Veliko za ta denar! Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

?e eno vpra?anje imam,od katerega datuma je pa je nazadnje posodobljena? Nekje sem zasledil da od leta 2011. ?e je tako, potem je brezveze ker je ful sprememb.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Kaj pa karta je nova ali kaka stara verzija? Ti jo uporablja?? In kako kaj deluje ali jolj?e imeti kar gogl map na mobilniku?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.