Skoči na vsebino
RX-8
Napisano

jaz mam jajca sam nimam dnarja :hohoho:

Torej - zdej je treba sam ?e ugotovit kako ta jajca pretopit v gotovino - jaz bi kmetice na tr?nc vpra?u! :danzoman::D:hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 7 (dizl) vs. BMW X3 2.0 d
Napisano

@glinik - osebno ful ne prena?am folka (posledi?no mi je ?edalje manj simpati?na ta fabrika), ki zanje obstaja samo takozvani Bavarc, vse ostalo pa je jajc od avta! :whatever::vesel:

Iz tega vidika mi je mazda nekak?en optimum (sam sem sicer imel v lasti starej?e serije), ker ni neka vzvi?ena, nastopa?ka firma, a hkrati hudi?evo kvalitetna roba - zame je to dobitna kombinacija! :danzoman::bravo:

Tiste, katere smo pa celo osnovno ?olo vsi pretepal in ustrahoval, pa na?eloma dans vozjo Bavario in so s tem postali glavni na selu ter v svojih glavah! :hudicek::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Mal me je zmedlo, ker vem da je obstaju 300ZX ampak to je 15 in ve? let stara makina! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Bodi pozoren; ko enkrat pele? RX8, drugih avtov niti gledal ne bo? ve? za nakup! 350z je pa isto nor - nism ga pa ?e pelju! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 7 (dizl) vs. BMW X3 2.0 d
Napisano

Tudi jaz nekaj cincam med drugimi SUV-i tudi na bmw X3 2.0d. Tudi testiral sem ga, ma po mojih ob?utkih sta skoraj enaka. Mogo?e x3 sem la?je parkiral (bolj?a preglednost) v box kot cx7. Toda, ko se enkrat navadi? na cx7 mislim, da nebi smelo biti problemov. Samo pri videzu se pri meni vse kon?a. CX-7 je zame nekaj posebnega in ?portno-eleganten-atraktiven videz preka?a vse bmw-je in veliko drugih podobnih 4x4. Jaz sem se zaljubu… :ljubezen: Junija mi prete?e registracija pri moji Astri G in to takrat (upam), da bo moja…

Kar se dizajna ti?e, se strinjam, da tukaj ni dileme kateri od teh dveh je lep?i! :danzoman::ljubezen:

Sicer je pa meni od SUV najlep?i X6, ampak ta je pa ?isto v drugem rangu! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

lol :) sej ni zame...tako da me estetika sploh ne zanima, samo mehanika. :) Tako da, please please ce kdo ve..

druga stvar, a mi lahko kdo razlozi zakaj so RX8ke na Mobile.de v povprecju 2x bolse za isti denar kot na Autoscout?!

Skavti niso tok za avtomobile, se bol po hosti podijo in ravsajo! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sem se odlo?il v trenutku ki je nastala slika ki sem jo pripopal na prej?nji strani da v Fko ne dam ve? niti centa :hudicek:

Tako se dela, upam da ?imprej dose?e? cilj, ki se vrti do 9.500 rpm! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.