@glinik - osebno ful ne prena?am folka (posledi?no mi je ?edalje manj simpati?na ta fabrika), ki zanje obstaja samo takozvani Bavarc, vse ostalo pa je jajc od avta!
Iz tega vidika mi je mazda nekak?en optimum (sam sem sicer imel v lasti starej?e serije), ker ni neka vzvi?ena, nastopa?ka firma, a hkrati hudi?evo kvalitetna roba - zame je to dobitna kombinacija!
Tiste, katere smo pa celo osnovno ?olo vsi pretepal in ustrahoval, pa na?eloma dans vozjo Bavario in so s tem postali glavni na selu ter v svojih glavah!
@Glinik, sicer smo na mazda forumu, tako da mal smo pristranski, ampak konec koncev si pra?al za mnanja, kon?na odlo?itev je tvoja in samo tvoja, tako da - veliko sre?e in potrpljena ob nakupu!
Tudi jaz nekaj cincam med drugimi SUV-i tudi na bmw X3 2.0d. Tudi testiral sem ga, ma po mojih ob?utkih sta skoraj enaka. Mogo?e x3 sem la?je parkiral (bolj?a preglednost) v box kot cx7. Toda, ko se enkrat navadi? na cx7 mislim, da nebi smelo biti problemov. Samo pri videzu se pri meni vse kon?a. CX-7 je zame nekaj posebnega in ?portno-eleganten-atraktiven videz preka?a vse bmw-je in veliko drugih podobnih 4x4. Jaz sem se zaljubu… Junija mi prete?e registracija pri moji Astri G in to takrat (upam), da bo moja…
Kar se dizajna ti?e, se strinjam, da tukaj ni dileme kateri od teh dveh je lep?i!
Sicer je pa meni od SUV najlep?i X6, ampak ta je pa ?isto v drugem rangu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
S temu grdmu Fordovmu znakom!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani