Skoči na vsebino
NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

huhuu:)) res je uzitek iz 90 konjskega golfa 4 tdi motorja na 136 konjsko mazdico 6 :)) ceprou mam doma se enga japonca in sicer suzukija sv650, ampak tole je res zanimivo...za 1x mi ni nic zal da sem uzel mazdo 6 namesto passata, bomo pa vidl kako bo, ko bo glavni servis:))

Imel 2x to ma?ino....Hyosung Comet 650 in V-Strom DL650 in spet sanjam o stromarju 650........... :notworth: za moje pojme dale? najbolj?i potovalni enduro motor. Verjetno je DL1000 ?e bolj?i :blush:, a ?e rajda? sam je 650 ?ist cool

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

okrogle ma ja:/ pa se dvd z navigacijo mam, ce bi kj motilo?? a bo useeno slo??

Vedno gre, sam pri temu je treba pol radio ven pa lotat...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

... ... so to bili. Res so bili neuni?ljivi.

Me pa ?udi, da je Fiat tako nizko na lestvici. No, tudi jaz imam izku?nje le s starimi Fiati (Compagnola, Panda, Uno, Regata, Tempra,... vse pred letnikom 2000) , lahko da so novi slab?i.

Jawol ?e ve?krat omenjeni ?inkve enostavno no?e crknt, ?e veliko bolje jo je odnesel ko ga je nabila nova picasso xsara, samo levi blatnik in vrata smo zamenjal, Xsara nevozna...ta avto bo vedno v?gal in pripeljal te bo kamorkoli, na?a2 ga imata za v hribe med drugim. Zgolj zajla za prvo in rikverc se je strgala, to sem na ebayu nabavil novo za 12? in zamenjal :)

Kot odgovor na 2. vpra?anje pa mogo?e res - njun 'prvi' avto punto grande bo letos dopolnil 6 let in sem ?e ve?krat tu pisal in spra?eval nasvete, zadnji? je plesal po cesti, ker se je podvozje dobesedno razmajalo in odtegnilo, smo ga samo na novo s pnevmatsko pi?tolo sestavili... :blush:

imel pa je ?e prebliske z nev?iganjem - starter, to sem re?il, da sem preguncal releje in aktivne (tiste ki delajo takoj na kontakt) pome?al med seboj in sedaj dela ?e 6 mesecev...je pa tudi ohi?je menjalnika mastno...

AMPAK v vseh letih ni crknil...razen da smo ga na roke v?gal ko je starter nagajal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

hmmm...lahko bi se zmenila a:) ce dela, pa ce prodas kupim:) pa lahko bi se se za vgradnjo zmenila??

komot - ta teden pride zadeva, instalacija je 5 min....AMPAK ali ima? mazdo z radijem ki ima okrogle gumbe za postaje ali kvadratne? Pri okroglih je potrebna predelava, to je bolj zamudno....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

hmm...zanimivo....sj ta cd verjetno lahko kupim v kaksnem big bangu a??

Radio CD crknjen jasen odgovor....

jaooo laser a:/ kok pa to kj pride?? tale zadeva je drugace zelo zanimiva iz ebaya...pa kam se pa to priklop?? tko cr bi mi potem se vedno delal bose sistem...ker res dobr buta...hmm, nevem jst sm bol laik za te zadeve:// bi mogu enga dobit da bi mi to zrihtu:) ker forumas je kj strucko...sj bi posteno placal:)) ampak samo ce bo bose sistem delal:)

Moj bo v kratkem vi?ka, ker sem naro?il DVD GPS zadevco za 6ko :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

no tako...pa sm jo kupu...mal smo sicer cenkal, ker ni hotu spustit cene ampak na koncu, smo prsli do skupnega jezika:) mi je dal se leto garancije zravn:) zdj me pa zanima, kdo tuki je strucko, ker bi rabu par stvari zamenjat...najbol me moti ker xenon slabo svetjo in joh ne morem zamenjat, pa me zanima katere sploh ima...katera oznaka pa ce bi kdo to naredu...ker mam na zalost preveliko roko:)) pa se mal mi je cudno, ko preverjam nivo olja se sploh ne vidi do kam je...vidi se da je med min in max ampak ne pa tocno kje....naslednja zadeva je pa navigacija...a to dela pri nas al ne al kako je...avto bom v kratkem seveda tudi predstavil ampak zdj je prevelika evforija z voznjo tele mazde:)) aja pa kluc bi dal delat un ta lep, da nimas delinca in kljuca posebi:) ce kdo ve kam bi dal to delat...seveda se za odgovore zahvaljujem:) lp

Kero si zdaj ubodu? za navigacijo obstajajo karte a so vecinoma samo glavne ceste gor za slo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

zdravo...sem nov na forumu in tudi nov pri poznavanju mazdic...ze neki casa se odlocujem ali bi vzel mazdo ali ne...pa sem sel danes gledat eno modro v ljubljano v eno avtohiso in sem se posteno povedano kar mal zaljubil vanjo:) zdaj me pa zanima ce jo kdo pozna...ceno ima na avtometu 5700eur, je limuzina, modre barve, dizel motor, 136 konjev ima pa xenon, usnje, gretje sedezev, sibedah, navigacijo...ugl dosti opreme...mal me edino skrbi za km...namrec ima jih 202.000 mar je kar nekaj...pa me zanimajo se vase izkusnje z vzdrzevanjem ipd...pa a ma ta motor ketno ali jermene...na kaj moram paziti...uglavnem pa ce je avto komu poznan?? da mi pa za doplacilo 150eur 1leto garancije na motor in menjalnil...vasa mnenja so zelo dobrodosla...hvala lepa...lp

kaj pa preverjena 'na?a'?

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=9139

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice v stropu
Napisano

Jest sm pa ugotovil, da mi ne brli stikalo za regulacijo snopa na levi spodaj... A je to zafukano za menjat, oz. ne me stra?it, da treba celo tipko razdret, po mo?nosti ?aruljo odlotat...

samo stikalo ven, in na levi strani stikala je zarulja, ko bo? kupoval povej kje si jo dubu :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

a senzor za regen pa svetlobo je pa TE+?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

?e dodamo ?e pod katero vlado so bili avti najdostopnej?i smo pa zmagal......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Mogo?e je mel pa ve? sre?e, pa je podedoval ?ist novo stanovanje, ne pa kot ti ki si ga moral obnoviti :danzoman:

Kaj hudi?a so pa ?upavci :blush:

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://...wBQ&dur=303

si 3 dni prepozen za 3D predstavitev - a ve? da sva offtopic?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

To je pa prva da vem :hudicek:

Moja zmer stoka. ?e pa jaz to delam sem pa preve? povr?en al pa predolg traja in preve? picajzlam...

Res jo moram pohvalit, se dr?imo vsak dan da jemo kot dru?ina 1x, te dni je ?e naredila poleg kosil vsak dan:

2 x pijana nevesta

?upavci

3 x pi?koti

jabol?na pita

Moram jo res pohvalit - to so pa? njene korenine iz Vara?dinskega zagorja....pijana nevesta je nekaj kar bi ?e v ameri?ki piti.....

No pa za te dni, ko sem bolan pa ma ona ?urke en velik lonec hudo dobrega pasulja :bravo:

Pa to ne pomeni da fotr kdaj ne vsko?i in nekaj scmari

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

No saj sem ti napisal, da mam en privat avtek, vreden treh mojih plac in en motorcek vreden trenutno tam tudi cca. tri moje place.

Tisto o slovenceljnu pa zadrzi zase...sem prevec v tujini,da bi bil zaplankan Slovenc.

Ja tako si napisal v smislu firma me ?ivi....brez zamere, pa se vidiva kaj v tujini :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Boss, zakaj bi ti bil nevo??ljiv? Zaradi nekaj sto ? vi?jega regresa pri vas, mogo?e zato, ker vozi? nov avto, ali zato ker precej izgublja? na vrednosti novega avta? To o regresu je bilo bolj kot ne za foro.

Da bi se zdaj zaradi vo?nje v novem namesto rabljenem avtu vsemu odpovedal recimo motorju, smu?anju, novim rolerjem, enemu pivu na avstrijskem smu?i??u, Xboxu, + ?e kak?nemu hobiju, no way. Da se odpoveduje? stvarem, ki so ti v veselje, samo zato da se lahko vozi? v novem avtu - tipi?no slovensko. Pa da ne bo? narobe razumel, tudi sam se ne preseravam z nekimi dragimi po?itnicami in ne hodim kaj dosti po gostilnah in lokalih.

Nobene ne jamra, samo svoj pogled na vse skupaj sem napisal. Tudi sam ob vseh izdatkih dam na stran cca. 200? mese?no, pa? da bo za naslednji avto nekaj ?e na kupu, ?e Xedos nepri?akovano rikne, samo ne zaslu?im minimalca in vem da je s srednje polno ritjo la?je srati kot s prazno. Za moje pojme si skoraj ?arovnik, ?e si (poleg tega, da var?uje? 300? mese?no za avto) teh 20k ?, katere si vlo?il v hi?o, stresel iz rokava, torej brez kredita.

O kak?nem dodatnem zaslu?ku poleg slu?be ti to? Delo na ?rno mogo?e? Ker to da sam kaj namesto majstrov naredi?, to so le ekstra stro?ki, ker material in orodje je pa ?e vseeno potrebno kupit... X-)

A lahko vi tele (osebne) dvoboje nadaljujete v aktualnih? :whatever:

Ja valda da ma...ampak mene stane moj avto samo ta znesek. Privatnega avta zase ne rabim. Vd zena pa valda ma svoj privatni avtek, vreden treh mojih plac.

Od letos prevozenih nekaj cez 26.000 km jih je za potrebe sluzbe padlo samo cca. 6000 km. Vse ostalo je blo privat :)

Je pa res,da sem vec na letalu kot v avtu.

Exactly my point - nima veze s temo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

ne ni lizing :)

moj sluzbeni avto...all inclusive = nafta, servisi, gume, zavarovanje,vse vinjete....,itd.

Edino kazni moram sam placat :hudicek:

ja halo....to je boniteta - firma ma pa all inclusive lizing a ne....pa sedaj si popolnoma zavil iz teme, govorimo o tem kdaj in za koliko SI SAM privo??i? avtomobil - tvoja zgodba je pa tipi?na slovencln story....furat vse na firmo in boli me k....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Za Svico si malo mimo falil;tam majo sicer lepe place in luksuzne zadeve so v primerjavi z Slovenijo poceni, stanovanja in hise so pe presneto draga, prav tako zivljenje. Sem lani prezivel skoraj 4 mesece zgoraj.

on topic - mene moj avto stane tocno 260,55 EUR na mesec, all inclusive.

lizing :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Kar se ti?e nakupa novega avtomobila, sem nekje zasledil, da naj bi bila vrednost avtomobila nekje znesku tvoje letne pla?e. Meni se zdi to precej smiselno razmeje in se na?eloma kr dr?im tega.

Ja samo po?asi se ?e KIA oddaljuje od te tematike :) - ?e misli? nov kot nov iz salona

Samo ker ?lovek lahko 100% pla?o mese?no v enem letu da na stran....

To je vse lepo in prav.Jaz sem moral kupiti stanovanje sam (in ve? dobro,kak?ne so cene tukaj na obali),ga renovirat,ker je ?e kar staro in ga v kompletu opremit. Vse (razen zidarije) sem delal sam. Verjetno ni potrebno nobenemu razlagati, da brez kredita bi bilo to -no way. ?e bi samo ta denar, ki gre za obroke, pri?paral vsak mesec po tvojih izra?unih , bi se vozil po petih letih v vi?jem "premium"razredu avtov.

Samo to sem hotel povedati, da je razlika, kako ?tarta? na za?etku v stvar. ;)

Bingo - pa sem ponosen da mam flat in hi?o danes, moja star?a sta odkrito rekla meni in sestri, da ?elita pomagat pa ne moreta, zato jaz njima.

Nisem ponosen pa na kredit, casha na enkrat pa? ne more? imeti razen ?e nisi............ampak za nepremi?nino je to nujno zlo. Lizing pa zame ni kredit, ker ni vezan ?asovno, vezan je na uporabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

FU? NE SME TRPET!

Kar se ti?e gospodinje, moja ni take narave (rada kuha pospravlja...) sam da pa je doma samo zato se ji zme?a (ma prav)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na vozila kupujemo
Napisano

Boss,ta matematika o 300?/mesec pri?paranih so za ve?ino samo lepe sanje.To bi ?e ?lo, ?e ima? sre?o, da podeduje? stanovanje od star?ev, ki so se preselili v hi?o in ti se lepo "vgnezdi?" noter in kupi? samo kak?no malenkost.Druga?e je ni ra?unice,da gre? skozi mesec li?o skozi in pri?para? ta denar,?e ima? ?oloobvezne otroke.

Jap.Spet smo tam.Zakaj hodimo na dopuste, zakaj hobiji... :P

brez tega bi verjel v matrico.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.