Sej so original od M6(ki jih mimogrede dela za mazdo thule) 85?,vse skupaj.Kak?ne ta?ke in pre?ke posebej??to pride vse skupaj v kompletu.
Sem zamesal... pri prejsnjem avtu so bile tacke posebej, precke pa posebej... Tukaj, kjer so sanke, je vse v kompletu... in je bilo pomoje okoli 14.000 SIT... Vsaj toliko so se vedno na spletni strani, ki ocitno ze celo vecnost ni bila posodobbljena, ker so cene se v SIT ... >> http://www.rdo.si/slo/rdo_shop/ponudba_fapa.htm
Je pa tako, da Fapa je ena cena, Thule je ponavadi skoraj se enkrat visja, Mazda (ki so v bistvu Thule z mazdino znacko) pa so se ene 20% drazje od Thule brez mazdine znacke ...
toliko imam v spominu, da je bilo... bi pa mroal pogledat po dokumentaciji...
Bo pa, kot ze omenjeno, naprodaj enkrat jeseni... ... Odlocitev za novo je ze padla... spet bo mazda6 ... edino se barvo si moram izbrat... ... Jih se ni prav veliko razlicnih... iz kataloga pa si je tezko predstavljat, kako dejansko barva potem izgleda na avtu...
Ravno kupujem Mazdo 6 letnik 04/05, 2.0 diesel 100kW in imam nekaj vpra?anj:
1. Prvo me zanima kolik?no imate lastniki tega modela realno porabo?
2. Original avtoradio s CD, ali predvaja tudi MP3?
3. Original navigacija, ali je to samo navi. sistem, ali je tudi kaj ve? - predvajanje MP3, DVD filmov, ...?
4. Reliabilnost avta (okvare) in cene rednih servisov?
Vsem se lepo zahvaljujem za posredovane odgovore!
LP,
bodo?i novi lastnik 6ke
1. okoli 7 l/100 km
2. originalni zna predvajati samo glasbene CDje, sam imam takega ki predvaja tudi MP3
3. Baje samo navigacija (se nisem videl, le bral)...
4. Imam letnik 2003, prevozenih okoli 155.000 km in poleg rednih servisov ni bilo nekih velikih dodatnih stroskov oz. okvar... Edino nekaj pri sklopki so mi enkrat menjali... Cene rednih servisov... odvisno od tega, pri koliko km... in kaj se naredi... jaz sem placeval nekej od 100? do 300? vsakih 20.000 km, edino na 120.000 je bil tavelik servis, kar me je kostalo se mi zdi, da okoli 500? ...
3. ker original radia ne mores nadgradit
Lahko... original modul ven, in modul z MP3 not ... ni pa poceni...
Hmmm... meni je cisto vseeno,kaksen je kljuc... nisem tak tip, da bi v lokalu, ko pridem na kavo, na mizo vrgel vse, kar imam v zepih (kljuce od avta, mobilnik, denarnico,... )
Moj ?op klju?ev izgleda nekako takole
in je ponavadi v ?epu ali pa v klju?avnici volana
Vmes so nekatere bolje opremljene razli?ice imele tudi klju? s kartico
Se mi zdi dokaj neprakticno za valjat po ?epih ...
Mogo?e so ravno zato ukinili tak klju? in je sedaj ostal samo ?e zlo?ljivi...
Tale na sliki je sicer od Mazde3, samo se mi zdi, da ima sestica tudi taksnega:
Ne bo? verjel ampak je res. Vsak normalen avto te velikosti ima klju?, ki nekako zgleda primerno avtomobilu. ?e novi grande punto ima zlo?ljiv klju?.
?e kdo najde kak?no KVALITETNO!! nachbau robo se priporo?am.
Novi Punto Grande ima res mogoce tak kljuc... tudi nova Mazda ima takega ...
Tastare pa imajo se navadnega s chipom (kodirano) in obesek z gumbi za odklep/zaklep ... najbolj opremljeni pa so imeli tudi moznost kartice in gumba START ... vendar se to izgleda ni obneslo, ker tanova sesitaca ima spet "samo" zlozljiv kljuc...
Novi Punto Grande ima res mogoce tak kljuc... tudi nova Mazda ima takega ...
Tastare pa imajo se navadnega s chipom (kodirano) in obesek z gumbi za odklep/zaklep ... najbolj opremljeni pa so imeli tudi moznost kartice in gumba START ... vendar se to izgleda ni obneslo, ker tanova sesitaca ima spet "samo" zlozljiv kljuc...
Jest mam v svoji tole drugo varianto... Je pa navadna mazda6 SPC CD120 ... Je pa to blago in kar v redu za sedet... in tudi za cistit ni prevec komplicirano... Jaz sem dosedaj samo s sesalcem pucal...
To je modul, ki se ga lahko vgradi naknadno in stane tam nekje 100 jurjev (pri nas). Ker je sredinska armaturka prirejena samo tem modulom se kaj dosti ne more? zafrkavat z "univerzalnimi " MP3 playerji.
Je pa ta CD/MP3 player precej draga zadeva sploh glede na to kak?ne mo?nosti ponuja - med drugim na ekran?ku ne sporo?a ni? drugega kot zgolj zaporedno ?tevilko komada in ?e to samo do ?tevilke 99 od tam naprej imajo vsi zaporedno ?tevilko 99 (pol pa najdi ?eleni komad, ?e more?).
No ja je pa vsaj MP3 player, ki ga pri Pugiju recimo sploh ne more? naro?iti...
To pa ni res... Meni lepo izpisuje ime komada (ime datoteke s koncnico MP3) in ID3 tag (ime pesmi, izvajalec, ime albuma,...)... Do teh informacij pa prides, ce desni vecsmerni okrogli gumb pritiskas navzdol... Ce pa ni ID3 taga posnetga zraven v datoteki mp3, pa prikazuje samo ime datoteke ali dolzino pesmi...
Nasel problem... Ti imas sliko shranjeno z CMYK barvno paleto, ki pa jo vecina browserjev ne zna prikazati.... Sedaj sem jo prekonvertiral v RGB barvno paleto in bi jo morali videti vsi...
u ti mater... tak dale? pa ?e nisn not pado, jaz uporabljam Opero, pa dela skoraj vse
druga?e pa, zdaj sn enga posodoblenga naredu...
Sem probal in res Opera prikaze tudi to... IE, Mozilla in Firebird pa ne...
Vazno da vsi vidimo sedaj...
Se vprasanje. Kaksne bodo te tablice? Je to obesek za kljuce, za na verizico, kar tako,... ?
Nasel problem... Ti imas sliko shranjeno z CMYK barvno paleto, ki pa jo vecina browserjev ne zna prikazati.... Sedaj sem jo prekonvertiral v RGB barvno paleto in bi jo morali videti vsi...
men je zdej mau nerodn ne, ker jaz pa slikco vidm in doma in v slu?bi in pri kolegu, in to v obeh postih v prvem sem dal link do nje, v drugem pa sem pripel datoteko...
Samo so pa deli za japonce ubitacno dragi da ti za eno ogledalo (kup plastike en spegu pa en motorcek) racunajo 53000 je pa visek. Proizvodna cena take zadeve ne more biti visja kot ene 5000. Se dobr da ni v dobrih 4. letih nc crknilo.
Pa mislis, da je to samo pri japoncih tako drago?
Mogoce je edino za Golfa lazje dobiti neoriginalne rezervne dele... drugace pa so originalni kar povsod s precej zasoljenimi cenami... sploh kar se plastike in dodatkov tice...
?iv. A ma kdo mp3 v mazdi 6. Sem ga v?eri nabavu pa ne dela. Za?ne ?tet sekunde, ko dam disk not sli? se pa n?. Normalen CD dela ok. Sem se za?el spra?evat ?e mi niso montiral not navaden CD namesto MP3. A se kje vid kak?en napis, da gre za MP3?
LP, Sebastian
Ocitno nekaj ni prav zvezano ali pa MP3 modul ne deluje...
Meni deluje b.p. ... bil pa je ze vgrajen, ko sem avto kupil...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem zamesal... pri prejsnjem avtu so bile tacke posebej, precke pa posebej... Tukaj, kjer so sanke, je vse v kompletu... in je bilo pomoje okoli 14.000 SIT... Vsaj toliko so se vedno na spletni strani, ki ocitno ze celo vecnost ni bila posodobbljena, ker so cene se v SIT ... >> http://www.rdo.si/slo/rdo_shop/ponudba_fapa.htm
Je pa tako, da Fapa je ena cena, Thule je ponavadi skoraj se enkrat visja, Mazda (ki so v bistvu Thule z mazdino znacko) pa so se ene 20% drazje od Thule brez mazdine znacke ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani