Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

Da se pridru?im,iz denarja vinjet se delajo ceste,zato je za vse dobro,da jo kupi? in potem bo za vse super. Kaj boste ko bo na prevo?en kilometer? V vsakem primeru se za ve?ino izpla?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ob kupovanju sedanje 3-jke mi je

prodajalec pravil o ceni cca 20.000? za osnovno novo l. 2019.

Meni pa to kar sem ?e napisal...potem pa vedi? Zanima me res koliko bo. Jaz jo bom verjetno presko?o,ker delam malo kilometrov in bom sedanjo imel kakih 7 let....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Glede ?ibedaha misim,da jih v Ameriki veliko prodajo zato ogla?ujejo tak?no,tudi pri prej?nji je bilo isto. Je lepo ampak danes ko te to?a dobi in ti jo zdrobi(okno ali panoramo)si ga nasanko,ker ima? ?e zraven vse v vodi,potem pa probleme z zavarovalnico itd. Kak?ne so pa kaj dimenzije in drugi podatki,se ?e kaj ve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Meni je ?e sedanja sedanka bolj v?e?, ta pa ?e bolj! Z 5.vrati je kot bi na hitro pogledal seat Leon-prej?ne generacije samo zadnji del! Druga?e pa bomba.Ker imam novo bom ta model verjetno presko?il in ga samo ob?udoval.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mislim da ima kar vredu porabo,prej sem imel cruza 1.6-91kw in mi je pil 7.5-8.0 na istih relacijah.?e pred njim pa m3 ki je pila 7.5,in to 1.6-76kw okoli 100konjev je imela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Dela vedno u nulo.Jaz ji zaupam,in ona mi dobro slu?i. Navodila so pa za prebrat,da ve? kaj po?et,da jo sam!!!ne pokvari? z neznanjem in jo pravilno vzdr?uje?.zoom zoom Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mazda se ne kvari!Do takrat pa kolikor gledam forum ga ve?ina sploh ne odpre,?e ve?ino osnovnih podatkov ne poznajo! Eni ste pa pravi maherji"vsaka vam ?ast! Mogo?e vas bom kdaj potreboval,ko se mi M3 "pokvari"hahaha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Eni kupijo avto pa ne vejo kaj kupijo, ?e navodil ne preberejo tako da sploh ne vedo kako kaj deluje, potem jim je pa vse brezveze in brez potrebe vse ima kak smisel a ne! Ni vse denar pa ga kupi?(avto) in potem.... Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.