Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

Eno vprasanje; na regionalni cesti je bila danes policijska patrulja , ki je merila hitrost. Pri nas je to normalno. Vse kar stoji na avtobusni ali ob cesti je nevarno za prehitre voznike, kar je pa skrito pa usodno! Lp

Policijsko octavio (torej ne provida) so imeli postavljeno na bus postajaliscu obrnjeno v kontra smer voznje. Voznik je z laserjem meril proti meni, zraven njega je sedel sopotnik...

Predvidevam, da zadeva nikakor ne more slikati in bi me (vkolikor bi imeli namen) ustavili na licu mesta?

Sprasujem zato, ker takega nacina merjenja ?e nisem videl. Ali so bili postavljeni izven vozila, ali je bil stacionarni radar, ali so bili postavljeni v smeri voznje (da so potem lazje sledili prekrskarju), ali pa so imeli cez par 100metrov ?e eno patruljo , ki je ustavila pekrskarja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Ja saj se strinjam s tabo,preprosto so taki ?asi. Jaz ki sem pri materialnih stvareh izrazit racionalnost, imam na vsakem koraku take te?ave.

?elel telefon na tipke in da ima spodobmo navigacijo...

?elel stoparico ,ki ka?e zgolj pulz , ne pa tudi ?tetja korakov,kalorij, klincevega BT , da mi piska vsaki?,ko dobim sms (si kar predstavljam kako bi me to razveselilo nekje v 3pm na bajku ko dobim neumen sms).

?elel novo ban?no kartico... Dobil bresticno... Za trote,ki si ne znajo zapomniti 4mestne ?tevilke (po mo?nosti po lastni izbiri).

Zelim poceni avto,ki bo trpe?en , Poceni za vzdr?evanje, z velikim prtlja?nikom, bencinar brez turbine...

Jebemu, da o kolesu ne za?nem....

Ja... Svet potro?ni?tva... Ni druge kot da se sprijaznemo... Saj lahko scijem proti vetru... Ampak bom poscan...

Aja...ssangyong je korejec.

Pa rumen tudi.... Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Spet bojo odvetniki slu?li,ti pa ne pri?akuj kaj dosti ker je odgovornost tako ali tako krita preko zavarovalnice,razen da je bil pijan,hitrosti pa tako ne morejo dolo?it,tak da..... Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Po mojih informacijah bodo opremski paketi enaki kakor pri mazdi 3 + 2300? na ceno mazde 3. Mo?nost bo tudi kombinacije SkyA G in 4x4. Bo pa potrebno po?akati da avti pridejo ker medosno in skupno dol?ino ima kraj?o kakor Mazda 3. Lahko pa da je kabina malo naprej potegnjena in bo zato noter ve? prostora. Dimenzijsko bi naj bila to?no tako kakor ka?kaj.

Ampak dra?ja, pa vendar bolj?a in lep?a! Zoom zoom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Evo mazda je doma. Top.

Slikice.. Morm se ksno naredit. Barva je matrix Grey, je pa nakama intense oprema.

Danes sem takoj vso razsvetljavo menjal za led. Pri zadnji tablici pa ne znam dol vzet tiste plastike. Anybody?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mislim da se odpre z notranje strani kot pri moji M3 lim. Dobro vozi! Zoom zoom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

In kaj pravite na te rezultate testa? Glede na star model trojke je tu tu, ampak po ?estih letih bi lahko naredili korak naprej, tako da po stabilnosti so jo prehiteli po levi,?eprav ima sloviti G ve.... Lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Malo razo?aran nad testom M3!

Oglejte si ?Mazda 3 2019 - Mv YouTubuaniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com?

Kaj mislite,kako se je odrezala? Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pozdravljeni,

Sem lastnik mazde 3 SP G120 Takumi (L:01.2019)

Moti me, da avto nima rezervne pnevmatike, ampak ima le kompresor?ek in polnilo.

Glede na to, da se velikokrat odpravim v hribe bi mi bolj pri?la prav rezervna guma.

Jo mogo?e kdo od vas prodaja oz. kje bi se dalo to najceneje dobiti?

Pa tudi, ?e ustreza za vse Mazde 3 od letnika 2013 naprej?

Lepo pozdravljen na MAZDA forumu,sii pa verjetno ujel zadnjo trojko tretje generacije? Zaenkrat ti ne morem pomagat glede rezerve,lahko jo kupi? kot obi?ajno,kjer prodajajo felge in pnevmatike. Jaz je tudi nimam in jo tudi ne rabim ?eprav tudi jaz hodim v hribe. Do tam kamor gre tak avto ne bo? imel gumidefekta,da bi toliko presekal gumo,da nebi mogel uporabiti kompleta! Jaz ga nisem imel najmanj 25-30let. No pa vseeno sre?o vo?no z Mazdico,kak?o sliko prilepi.... Zoom zoom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Podatki iz BC so skoraj to?ni od 0.1do 0.3 je razlike kar mislim da ne igra nobene vloge pri porabi 7.0 litra na 100km ,ker je pri dizlu enako tako da ra?unaj pri dizlu isto. Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Divjak

?imprej okrevaj,in mimogrede jaz sem imel pred leti podoben primer in sicer se peljem z mojo M3 proti mostu na katerem je ovinek in ne boste verjeli,naproti pripelje M6 katerega zaradi prevelike hitrosti in mokre cesre odnese direktno v mene in to se zgodi sredi mosta zato se tudi nisem mogel nikamor umaknit. Odneslo mu je zadek kot v tvojem primeru le da je budala potem kontra namotal in tr?il ?elno v mene in tako se je kon?alo ?ivljenje moji tri lete stari M3. Na sre?o nisem bil po?kodovan razen ?ena je imela nekaj malega od var.pasu.Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.