Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Simon, tole je pol res zanimivo ?e se sre?a? s takim strojem s Porschem npr. (nimam v mislih Boxterja) :hudicek:

Pa ga zakadi? zadaj, s tem da ima? avto ki je tko ene 10krat manj vreden, a vendar dobi manjvrednostni kompleks tisti v drugem vozilu! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Najprej pohvala, da ne gleda? dizla, ker s temi kilometri letno, bi bila zadeva vse prej kot smiselna! :P

Tale avto izgleda odli?no, cena je tudi ok, tako da se ti spla?a iti na ogled in poskusno vo?njo. ?e ima res te kilometre je verjetno dober nakup! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Politika itak prehitro skrega ljudi.

Glede olja pa nisi prvi, ki je imel tak?no idejo. Je ?e nekdo omenjal nekaj tak?nega, ?e je pa realiziral pa ne vem. Madmax?? :P

Z Reno 5 dizl je testiru, ?e se ne motim, ampak z uporabljenim oljem! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Sa?o, pohvala za objektivni post! Jaz sem tisto ?elel samo napisat kot zanimivost, ne direktno primerjavo, ker to jasno ne gre, sploh brez konkretnih podatkov! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Boss, men pa veliko pove (pred kratkim sem ravno debatiral z enim stricem, ki je na stara leta pristal pri Sintalu kot receptor), no v?asih je ta ista oseba (Brane) delal kot in?enir v Kanadi. In je dejal, da ko je tja pri?el, je imel pla?e 21 ali pa 26 dolarjev (ne spomnim se to?no) na uro, potem je zadevo prera?unal v litre goriva, ki ga dobi, pazi to - na uro!!! Cifra je bila npr., da skoraj vsako uro lahko natanka polhn kestl nekega manj?ega vozila (moramo vedet da je tudi liter goriva tam pa? cenej?i kot pri nas). No potem pa sva se spravila prera?unavat zadevo, kolko litrov dobi za trenutno pla?o, pri jasno vi?jih cenah goriv, cifra je bila sme?na! <_<

Hotel sem povedat, da tudi ko ima? cene bistveno vi?je, pa ?e zaslu?i? znatno ve?, te omenjene cene niti malo oz. ne preve? - prizadenejo! Bistven je namre? podatek koliko ti konec meseca ostane, torej razlika med prihodki in odhodki. :danzoman:

Ok - verjetno sem pome?u hru?ke in jabuka, ampak povedu sem kar sem hotel, je pa Kanada pa? pojem marsi?esa! :ljubezen::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

@Boss - politiko oz. dobesedno tebi ljub?o (vladajo?o) politi?no opcijo sem omenil izklju?no zato, ker jih zelo izrazito zagovorja?, medtem ko bo (spet) kak?en Janez po naslednjih volitvah na oblasti, me zanima koliko bo? na?el pozitivnih besed in ali bi se takole zanj in njegove zavzemal! <_<

Kar si napisal glede ?ivljenja preko svojih zmo?nosti (Jugoslavija sistem zlasti), se strinjam, da na dolgi rok se matematka pa? ne izide! :blush:

Mam pa ?e vpra?anje, ko si lih iz ban?ne sfere; ali misli?, da bo NLB (po dokapitalizacije) zmo?na konkurirat tujim bankam, na mednarodnem trgu, npr. znotraj EU? To predvidevanje me res zanima! :danzoman:

Na?i dr?avici pa nekako najbolj pristaja izraz: Evro - Balkan (remix evropskih cen in pla? z vzhoda) :ne vem: :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Boss, sicer nisem mislu komentirat, pa vendar; tele cifre - gostilne, picerije, pivnice polne, trgovine polne, ceste proti Morju zabasane, to je zdej nekak?no posplo?evanje (oz. kakor tebi ljub?a politi?na opcija rada nekaj o sadju govori - da se ne sme me?at ene vrste z drugim itd.). Namre? ob tem da so gostilne in picerije polne, tle zdej ne operiramo z nekimi dolo?enimi ciframi. Obstaja folk, ki bo hodu po gostilnah (obstajajo va?ka ?ejna grla), ki bi za kaj spustit po grlu, prodali du?o Satanu, ?e bi bilo treba itd., tko da tle ne vem kaj to ka?e o kakovosti ?ivljenja popre?nega Janeza! <_<:harhar:

Zdej ?e smo kot narod, ubrisani na Plehovje, tut ne vem ?e je to realni pokazatelj kvalitete ?ivljenja slehernega povpre?ne?a. Poznam kar nekaj primerkov, ki so zapufani do amena, a vseeno je treba imet bolj?i oz. presti?nej?i avto od soseda, pa magari cela familija potem total skrahira na ta ra?un! <_<

No naj ?e kdo drug kaj pove, pa lep pozdrav iz okolce Kamnika! :jupiii::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

@Boss, upam da se oglasi ?e moj kolega Rok, Angle? takozvani, pa ti malo servira cene iz Londona (sva 2 dni nazaj ravno debatirala o prihodkih in cenah ?ivljenjskih potreb??in), bo hitro jasno zakaj smo nezadovoljni! :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.