Skoči na vsebino
Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Sam men se zdi tale kvaliteta precej porazna :ne vem: a ?e? en video narest na najbolj?i?

?lovek, kaj bi rad, to je avto kamera :)

si videl od mare- sliko?

no res pa da mojvideo.com ni ravno referenca in ?e na srednji kvaliteti imam, na pcju in VLcju je mnogo bolje...

avto bo 4 dni v Benetkah zamrznjen, drugi?...

PS - za 40? je tole blueray.....

http://www.ebay.de/itm/260801723730?ssPage...984.m1439.l2649

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kolk pa ?e ma DPF? Oziroma kaj je druga? pri jermenu al je z DPF al brez :ne vem:

napenjalc je isto - ampak ne verjamem v zgornjo cifro ravno, ker samo napenjalec MIKRO jermena z jermenom je skoraj 300e, kje je ?e glavni jermen, ?ponar zanj, olje......

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Obljubljeni videji - za 40? preklemansko dobra zadeva, le zvok moram ubit...pa mogo?e lahko dam ?e na manj?o kvaliteto, trenutno na srednji.

http://www.mojvideo.com/uporabnik/mazda5gta/video - zadnji video je z Webastom :)

pa ?e to - snema tudi serviserje - njihov uvoz v delavnico, izvoz, na parkiri??u, vidijo se radarske kontrole, semaforji itd - cela zmaga, kvaliteta je res dobra.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Bila je sprva cena 9.999?, zdej pa ne vem kako je pri?el na tole cifro! :ne vem:

mogo?e je enko pozabu, ali pa 10.000 polog plus prevzem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 323f
Napisano

ammm, si ?e drugi ki spra?uje za ta avto, tukaj, torej gas!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jures, ne bi se strinjal s teboj, ta majstr je imel ?e od nekdaj OGROMNO dela (poznam ga cca. 3 leta), tako da ni fora samo v mazdah, pa? pa se ga je enostavno (upravi?eno) prijelo dobro ime in folk ko ima enkrat njega za serviserja, dejansko nima razloga za menjavo! :jupiii::danzoman:

Vem...predvsem renoje... :P

P.S., to je bil sarkazem, zdej in prej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lahka ti ?e mojga serviserja priporo?am... Olje, filter, sve?ke, mikrojermena, zobati jermen, vodna pumpa, ?panerji, diski spredaj,... Je bilo 320? material...

govori? ti o bencinarju slu?ajno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Po moje majo ketno z motorja direkt na kolesa :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja tak avto te dobesedno vle?e v te evente, ?e ima? vsaj nekaj ?ilice, ?e nisi nek pozer... :P

?estitke? Ford? Renault? Porsche? ?koda? Kia? Ali kak skuter s to oznako? :D

na osebni mu pi?e RS (Republika Srpska)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Dobila je lepotno operacijo, rit ma spet popolno :bravo: . poleg tega sem ji apdejtu navigacijo, dolil pol 'Siriusa' in vitrex, zjutri pa v Budimpe?to

Obenem sem sklenil, da bom 1x na mesec vzel puntota, da jo bom ?e bolj cenil..... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

11.600 iozvozna cena - torej se vsaj 2 jur?ka plusa....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi sam se zanimam za predelavo na plin.Vsi so svetovali, da ?e ne potrebuje? je lahko ?kodljivo mazanja.Ne vem zakaj, ampak verjetno ?e vedo zakaj.Nekateri novej?i modeli npr.?koda ima hlajenje ventilov z bencinom in tam ni mogo?a predelava samo na plin, ampak se vedno me?a.Pa pustimo ?kodo.

Sam imam drugo vpra?anje.Zanimam se za CNG-zemeljski plin in ne LPG-autoplin.

Je ve? prednosti.Edina ovira je tankanje(in malo ve?ja cena vgradnje zaradi ve?jega tlaka rezervoarja).Edina ?rpalka v Sloveniji je v Ljubljani.

Na internetu sem na?el zadevo za doma?e polnenje.Izdelujejo v Italiji.

http://www.brcfuelmaker.it/casa/phill.asp?click=no

Ne znam Italjansko in popolnoma nikjer ne pridem do cene.Tudi v Nem?iji prodajajo, vendar je cena zopet na voljo samo za firme.Mi lahko kdo kaj pomaga z informacijami....

V zda je cena nekje 4500-5000 USD.

Na?el sem tudi na kitajskem, a je cena z prevozom in carino zelo zasoljena, pa ?e navsezadnje je kitajska roba.Pa ?e v EU ne bodo spustili zaradi homologacij itd...

Zemelski plin je ?e najbolj?a varijanta, ?e bi imel lastno polnilno postajo.Najcenej?i prevoz in odvisen od gospodinjske cene plina.

Erdgas imajo po celi avstriji - je cenej?i a ti iz prve roke povem da avto NE GRE NIKAMOR! to je zgolj za mestne avte in ekologijo...

Pa sam sem imel izku?njo, da sem hotel v italiji dati plin, a so slovenski zlatarji vele za??iteni - ne more? homologirati zadeve brez lokalnega poro?ila o vgradnji, izjave o tesnenju...itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz bom vzel to cenej?o, ker imam namen jo dati nekje v sredino nad glavo, da snema tudi moj kokpit - hitrost, ?migovce....GPSa ne rabim, navigacija bele?i vse poti in hitrosti (igo Primo dodatna funkcija :D )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

kartico od firme ane

nisi napisal a ne, do sedaj sem imel samo osebne, zdaj moram pa 8 kartic s sabo nosit... :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

ne vem meni ne moti, karkoli je na firmo gre vedno na kartico

ne da te ne moti - po zakonu ne sme iti ni? kar je ve? kot 50? na privat kartico, ra?un pa na podjetje - dav?ni prekr?ek....oz vr?ejo ven iz stro?kov. Tudi ra?unovodski servisi to ven me?ejo ker so oni v prekr?ku ?e ti to delajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Vem, da je idiotski... in upam, da ga kmalu ukinejo... in da tisti, ki ga je predlagal odleti s stolcka ... Sem ravno pred nekaj dnevi gledal en prispevek, kjer so primerjali to situacijo drugod po Evropi... in imamo najnizjo omejitev glede tega... Ponekod spolh ni omejitve (Avstrija, Nemcija,...)... najnizja drugje pa se mi zdi, da je bila okoli 1.000? ...

Sedaj je omiljen - tako da ?e si v tujini velja zakon dr?ave, ?e pa pla?uje? iz SLO v tujino pa na? :vskalo::vskalo:

Primer: s svojo kartico na privat ime lahko pla?am hotel v Franciji na licu mesta, ne smem pa iz Slovenije preko neta pla?ati karte na Air France....ta mora biti od podjetja

Tako da sedaj hodim naokolil oboro?en s plastiko.... :huh:

V bistvu se borimo sami s seboj z nekimi pravili, pri S.P. je pa to ?e duplo butasto....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Jaz sem jo hotel kupit 27. decembra... pa mi je niso hoteli nikjer prodati... ker so ravno tisti dan uvedli tisti novi zakon, da ce zelis imeti racun na podjetje (da mi v sluzbi povrnejo strosek), je omejitev za placilo 50?... kar je vec pa samo s poslovno kartico ali preko racuna... In ker sem potem cakal, da mi v firmi povedo, na kaksen nacin jo lahko kupim, sem jo sele potem po novem letu :glare:

Ta zakon je idiotski....si delam sedaj kartice...na pa so banke spet malo pridobile

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.