Skoči na vsebino

Vidi? Labi gre? po Borutovi poti... kr naenkrat so mu renoji v?e?, pa ?e karavani povrh prej se je pa samo z u?iva?kimi avti naokrog vozu.

Najhuj ob tem, ?e gre po moji poti je pa to, da dejansko nisem nek Reno fen, sam je bil Reno najpametnej kar sem za rev?no od dnarja lohk dubu! Tko da upam da gre Labimen ?e naprej po svoji poti! <_<:harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Una ta?rna se je pa prodajala z LPG predelavo, pa za Jur?ka manj, torej katero bi raj?i vzel, halo! <_<:P

Pa ?e tale rumen volan je obupen! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Drikali??e
Napisano

Jst pa predlagam ime: Dirkali??e Zorana Jankovića, internacionalo: Serbian cowboy Racetrack

Da bojo ?abarji, k majo tko radi srbskega vladarja, raj?i hodili dirkat k jim bo bolj doma?e. Pa mrbit jim ?e đamijo zram postavjo...

Hud ime, hehe :danzoman::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

@Ploki, mam isti te?avi kokr ti; (olje mi ?re samo kadar na LPG furam, kadar izklju?no na benz, mi ne) in pa zjutraj mi tako hitro ?eli sam preklopit, da dejansko ?e ni "sposoben" na LPG furat, tako da ga kar sam pokomandiram, ne me hecat, ?katla butasta! :P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Drikali??e
Napisano

?e ?e pride do realizacije, predlagam da se poimenuje po najslavnej?em Janezu vseh ?asov in sicer bi jaz imenoval dirkali??e; GG, Zares :danzoman::bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Meni tudi izgleda vse na?rtno, izpeljano do potankosti; najprej potro?nike na limance peljat, pol pa opla - zdej ste pe?eni (npr. investiral LPG sistem), pla?ajte! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jz pa odkar sem nazaj dubu Galuno, mam porabo 7,1 (BC itak na Renojih ne la?e, vsaj men ne), tko da zdej ne vem kdo ma dizla! :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.