Menjam podlo?ke injektorjev, vse je ?lo lepo samo sedaj fotra ?akam ker nujno navaden klju? 19 za matice commonraila gadore in natikalen odpade..., to je ?e zadnje dejanje
Bom slikal primerjavo po 190.000km, pa tudi nekaj injektorjev bom zamenjal, ker sem jih dobil nehote gratis za Rf7 ma?ino, tako da bodo moji ostali - jih bom dal Jelenu na test pol pa ?e bo ok, bodo v oglasu za pameten denar - pa?ejo v Mazdo 3,5,6 RF7 motor (CD140, CD143)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pred jutrisnjo novo sluzbeno potjo sem jo hotel spucati, ko sem umaknil stolcka zadaj sem hitro obupal, se vec sel sem po gadore 12 in odsravfal zadnjo klop in sel v avtopralnico. Tam sem prosil da spucajo na in pod klopjo.
Ni problem gospod, samo tole bo pa extra za doplacat, ker moramo kemicno scistiti....(Kinder, palcke, cips, marmeladni krof, kruh....)
Naj omenim mivko z elbe?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa dobro si oglej ali ima? + na levi ali desni strani, da ti ne poturijo ravno napa?nega (ja sej vem - Japonski avti pa to - ga imajo itak vedno na istem mestu, na?eloma, razen ?e se je kdo kaj ?pilal ter improviziral s kabli)!
jo?a.....samo za 180 ga obrni....
Ta nov Kia RIO mi je noro dober in je resen naslednik Swiftu ?ez nekaj let, ni mi pa logi?na politika KIA, ker sem kot interesent v salonu bil totalno zmeden okoli 10k? so se gibali Ceed, Ria, Picanto, Venga skorajda ?e soul...kje je logika?
Se pravi isto kot Renault,Citroen...PSA grupa skratka...to je men ?ist bolano, in pol se folk hval okol kolk je popusta dobu in poceni avto...to mor? bit res kekec da ne dojame? teh for.
for je drugje, ?e da? cash popust - ampak fora je pa v tem da se jemlje avte na lizing po ceniku (firme itd)....bogatija + prepla?ilo nekaj na lizingu
Evo nabavil omenjeno Dexelio 5W-30 za motorje z DPF filtrom za 9? / liter. Edino kar me bega je to, da nikjer na embala?i ne pi?e, da gre za standard C1. Pi?e le JAS0 DL-1, a je to to? Ker zasledil sem, da naj bi bilo to enako kot ACEA C1, nisem pa siguren.
Dajte mi znalci ?e povedat, ali je za vse mazdine dizel motorje z DPF-jem (se pravi od prvih primerkov v stari faceliftani M6 in do najnovej?ih z 2.2 motorjem) eno samo olje od Dexelie ali so razli?na? Upam, da ne vpra?am preve?...
eno je ja in je pravo (mislim da ti na pokrovu motorja piseta oba standarda - vsaj na stari je)
so pa ?e motul c1 (uporabljam jaz) za 11?
in pa ne vem fucsh al ker ze tudi c1
pa na omv pumpah OMV c1 za 28?/L :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani