Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Mah, jaz sem dobil tudi stare eno leto Good Year in so bili vrhunske oz. enake kot nove. Sej, ?e so prav skladi??ene in imajo nov profil, kaj je lahko narobe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

pa tudi oni so 5008 enoprostorca pretopili v 5008SW, ampak zgleda sprejemljivo, ?eprav je funkcija ok. Imajo pa vse 2008SW, 3008Sw, 5008SW, a obenem P208, 308, 508 kot tudi kombi ki je enak Citroen spacetourerju

Nekako Citroen je soroden, C1 je, ampak se ga ne spla?a prodajati v SLO, samo po naro?ilu...?, C3, C4, C5 ostaja, berlingo ostaja, manjka majo pa dokaj neskladen asortima suvjev C4 je nek kaktus, edino c3 in c5 sta sedaj nekako sorodna.

Po drugi strani pa ima? C4 v navadni izbiri, kupejevski, kot tudi 'kao' enoprostorcu. ?e samo ta model ponuja veliko izbiro.

Se mi ne zdi da se jim je spimpalo - vsaj na osnovni ravni, SUVji so pa itak kr neki, al so pimpani ali pa ne....to je modna muha...ki se sedaj odra?a ?e na ven.

Zame enako novi P508 karavan kot tudi 5008 izjemna stilska avta. Pa ko smo imeli debato o ekranih, notri so novi francozi potem za marsikoga za boj proti vesoljcem.

yep

Mazda 6 prva generacija karavan. Zakon

Imam trenutno obe 6-ke.Prva je imela ve?ji in bolj uporaben prtlja?nik, potem....potem... to je to.Nova ima bolj?e vse ostalo.

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Upam, ker P508 karavan res dobro izgleda. Bi rekel, da celo bolje kot M6...gre pa? za 6 let star avto in se mu ?e malo vidijo leta.

Kje si pa to na?el? Res je, da imajo vsake o?i svojega malarja, a 508 pa res ni ta kandidat za lepoto.Ravno na smu?anju so se trije nizozemci ?e vedno ?udili lepoti moje 6-ke.Lep avto ostane lep avto tudi po mnogo letih.V primerjavo...

post-399-0-80109600-1551811395.jpeg

post-399-0-27359300-1551811407.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Boss, sej se v veliki ve?ini strinjam s tabo. A kaj, ko je pri vseh znamkah vse manj ponudbe za razli?ne okuse. Recimo citroen je totalno prekinil z izdelavo karavanov in novi c5 je nek zmazek, ki ni ne ti? ne mi?.Vsaj zame, dokler bo mazda izdelovala karavane ni problema.Je pa res, da vsi nekaj ?parajo na materijalih in tudi mazde imajo vse bolj "krhke" dele. Ni? ni ve? takp masivno kot neko?, ima? ob?utek, da ?e kako stvar pretrdo prime?, bo po?ila.A ste opazili, tisti, ki imate nove 6-ke,ko perete stranska ogledala in malo bolj pritisnete na ogledalce, se le ta premakne iz mesta in ga mora? ro?no pritisniti nazaj. Hm...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Meni je huda, zadaj je na zgornji fotki malce ?udna, ampak verjetno je zaradi sence oz. neposre?ene slike ali celo barve. Bomo videli, kak?en bo v ?ivo.

Sorry, meni ta slog oz. oblike novih mazd niso ni? kaj preve? v?e?ne. Pravijo-pre?istili smo karoserijo. Bolj se mi zdi, da so jo "o?istili" vsega in so vedno bolj puste z vseh strani.

Kot drugo, mene pri mazdinih novej?ih suvih moti to, da so vsi nekako nataknjeni oz. preozki. Morali bi biti bolj mi?i?asti oz bolj "?iroko" bi morali stati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Alex, ti si z Urana.

Bo? videl, da se bodo ?ez par let vrnili na "normalne" komande. Koliko trendovskih stvari je bilo zgre?enih.

Pa? oblikovalci avtomobilov morajo slu?iti kruh in zato dati nekaj novega na trg. In to vsi postopoma pograbijo, ker mislijo, da to pa? vsi ljudje potrebujejo, ker so jim vsilili.

To je podobno kot z modo-z bradami, prekratkimi hla?ami z golimi gle?nji zunaj in afnanjem.

?ez par let nobeden ne bo ve? vedel, da so obstajali. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Zadnji del ima, kot da ga je kdo od zadaj nabil in ga niso uspeli poklepati in je ostala vdrtina v zadnji havbi.Kam gre ta dizajn...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Meni je tudi navigacijo lep?e na mestu upravljati z gumbom. Poi??e? ?rko, jo z gumbom potrdi?, pa ?e eno in ti ponudi recimo ulico...in tako do konca.

V ?em je problem tega? Porabi? 20 sekund ve? in to je to.Sej ne gre? na dirke. Sam sem mnenja, da ta? skrin ne bi mogel upravljati med vo?njo in bi moral biti zaklenjen. Zdej, ?e ho?e? spremeniti temperaturo za pol stopinje bi se moral zaustaviti in to storiti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Lepo pose sa so ga zanalasc oddaljili

A pri analognem gumbu avtomatske klime pa ne pogledas skoraj pol metra nizje koliko stopinj je?

Ja... za koliko mikro sekund pa?

?e ve?, da ima? na 20,potem pa? vsak premik pomeni pol stoppinje gor ali dol, dvakrat je stopinja.

In zopet ne rabi? skozi gledat na display. Pa? obrne? gumb in samo o?vrkne? z pogledom.

Pri ta? skrinu pa mora? najprej najti z prstom ikonco, kje za vraga je nastavitev klime. In potem ?ara? gor po njem, ta ?as si pa prevozil ?e 50 m in kak prehod za pe?ce, ne da bi sploh to opazil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Zakaj pa ne bi raje "po?latali" koga drugega namesto ekrana? A ne bi bilo lep?e?

Recimo v 6-ki se jaz z gumbom premikam po meniju brez, da bi pogledal na ekran. Se pa? nau?i? tistih par kretenj, ki jih rabi?.

Ja, varnost na prvo mesto. Sem siguren, da je marsikatero nesre?o v sodobnej?em ?asu pripisati tudi"iskanju"prave temperature na ta? skrinu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Pa kaj, ?e ga ni. A je bil pred desetimi leti? A takrat pa niste znali voziti avta brez teh igra?k?Hvala bogu, da Mazda ni padla pod vpliv teh neumnosti.

Res,kmalu bodo ljudje samo ?e bulili v ekran,kjer bodo gledali cesto namesto skozi ?ipo.Eh,?e ?al bo ljudem, da so izumili te igra?ke, ko bodo otroci napol invalidi...in, ko bodo zrasli, bodo totalni invalidi,ki bodo ?iveli v virtualnem svetu. Na ?alost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

ja tako je tudi meni prodajalec povedal da je point s h?erinska firma continentala, po taki logiki na?eloma naj nebi ble slabe gume, ampak enako kot ti tudi js malo cvikam pred neznano firmo...zato me zanima ?e je kdo ?e poleg tebe imel te gume na avtu in kako mnenje ima o njih

prodajalec mi je sicer dal zelo dobro ponudbo za gume+premonta?a in centriranje za manj kot 340?

Ne poslu?aj teh majstrov v axle.

Neko? so meni uvalili tudi neke kao super gume in so kmalu letele v smeti.So itak dale? najdra?ji.Pojdi raje k Marinu(zadaj za samopostre?no ?rpalko nasproti ri?anskega).Tip ima najbolj?e cene.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

To?no tako, ?e oni po?iljajo svoje idiote k nam, je edino prav, da ?e mi na?e idiote k njim... case closed.

Samo res ne vem, kje vi vidite italijane, da delajo ka?in pri nas. Jaz vidim ve?inoma na?e prepotentne?e z kao nekimi hudimi suvi in avti, doma pa verjetno nimajo za krompir.

In Boss, ko gre? kdaj v itijo ti privo??im par na?ih idiotov, da te spracvijo v nevarnost,ko ?e odobrava? idiotsko obna?anje in vo?njo.Sicer pa tudi na smu?i??ih ?e vihajo nosove nad na?imi centralnimi prepotentne?i.Edinega, ki aem videl, da so legitimirali karabinjeri je bil na? janez.In ?e ta ga je imel pod kapo, baje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Prav je da Slovenci tam vozijo tako nekulturno, jim vsaj malo vrnejo za tisto njihovo obna?anje pri nas.

Sorry, ampak tudi pri nas na na?ih cestah so na?i pacienti za volanom vodilni v neumnostih in nekulturi. ?al. Potem dale? ni nobenega in potem ?ele pridejo na vrsto razni romuni, bolgari in ostali. Na italijanskih cestah enako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Torej... danes smo se vra?ali iz smu?anja iz Dolomitov.Kdor je ?el kdaj iz La Ville preko prelaza v Corvaro ve, kak?ne so tam ceste(oske,prepadne,vijugaste...).Gremo lepo v koloni,lepo v normalnem tempu, jaz prvi, za mano dva Nemca, pa ?eh... In je bil strm klanec navzdol, rahla ravninica in potem oster ovinek. In vidim dva idiota, ki se spravita prehitevati. In pred ovinkom, ko vidita, da prihaja nasproti kombi, se vr?eta notri pred mano na centimetre tako, da sem moral skoraj blokirati in nemec za menoj je komaj ustavil. Za centimetre je ?lo. In kdo sta bila ta dva pacienta-budale? Dva ljubljan?ana, ena je bila celo srebrna nova Mazda 6.Ne vem, kaj sta pridobila s tem prehitevanjem, a bi lahko naredila totalno ?talo.

Tudi po avtocesti so bili vedno v glavni vlogi slovenceljni, ki so vozili mimo delovi??, kjer je omejitev 60km/uro ?ez 100.Pacienti pa ne vedo, da Italijani pridno po?iljajo kazni domov, ker je tam postavljenih to?no 5 stacionarnih radarjev, ki delujejo 24 ur /dan.

Res sramota od nekulturnih slovenskih voznikov.Pa pacient postojnskih tablic (valjda z audijem),ki se je cijazil 110 po prehitevalnem pasu in ni cedil, ?eprav so mu blendali. Se je samo umaknil na desni pas, pustil par avtov mimo in zopet na prehitevalni. To je ta kultura vo?nje po slovenskih cestah... bljak.Pa smo kritizirali italijane in romune v?asih.Oni so proti na?im pravi vzorni vozniki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Te sem dejansko gledal na autocommerce kjer bi mel na njih 42% popusta kot clan mazda kluba kar bi uredil preden bi gume kupil, sam malo sm bremzal glede njih zaradi porabe goriva ki je ocenjeno na C ampak priznam pa tudi da se ne spoznam tolko na to, zato ce se lahko poda se kaka dodatna razlaga bi bil hvalezen

Kako? Toliko popusta kot ?lan Mazda kluba?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dan danes je toliko ponudbe, da pa? gre? drugam, ?e se ti zdi, da nisi dosegel prave cene. Edino, ?e je res nek unikaten in iskan avto je bolj malo manevra glede cene.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vprasanje ni kje se zacnejo, ampak za koliko se prodajo.

To?no tako, ker tudi z nemci se da pogajati o ceni.Meni so recimo 500? spustili kar sami pa ?e smo se potem pogajali. Skratka, cene na mobile. de v ve?ini primerov niso zadnje in fiksne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Na ?vedskem sem opazil, da ima ve?ina ?eblje na gumah... pa cest, ?e res ne zapade 20 cm in gor ne plu?ijo ampak folk vozi po zglajenem snegu in to kar hitro. V mestu, kjer sem bil pa so itak imeli v cestah talno gretje. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sem kje zapisal, da so slabe? :) So pa zagotovo 50 % cenej?e od Continental, Michelin itd.

Niso slabe so pa slab?e od renomiranih znamk. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.