Skoči na vsebino
nakup ?parov?ka
Napisano

Sosedova srebrna ?re 6,5-8 mi je rekel. Vozi zmerno in dru?insko....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup ?parov?ka
Napisano

Polota kolegovega pridi po?ekirat jutri po 16.00 uri ;)

Sam ?e ni TDI pol ni ni?....:) Vsaj nalepko dejte gor :bravo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup ?parov?ka
Napisano

fak, pa je ?la <_< sej mi je reku, da se jutr ?ujema, ?e ?e bo, bla je pa taka ko ta

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5539814&show=1

A je mogu tak zri?at pokrov motorja :vskalo:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5490333&show=1

Sam Dejan, to kar gleda? je dale? od ?parovcev....a se ti ne zdi?

200? + gotovinski popust :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

hmmm.vpra?anje...?e bi dal 5x112 feltne, pa umes tiste vijake k majo lahko 2 mm lufta na mazdo...bi to ?lo?? previdevam da ne ??

nima? nemca

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

2 Angle?ka bulldoga bo? moral imet zraven! :danzoman:

na te glih padajo bejbe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.ooyyo.si/rabljeni-mazda-6-itali...4074014444.html

http://www.ooyyo.si/rabljeni-mazda-6-itali...6600655517.html

Jebo mast...to je ?e za razmislt......pa ?e manj davka glede na ceno...ne morjo pol eurotaxa palit? ali pa?

moj motor je imel fakturo 4.000? (1,5 let star, 13.000km) vreden nov z ABS cca 8000? - pla?an davek 80? :)

Zraven je ?e stro?ek slovenske homologacije in je to to, jaz sem imel:

- italijanski ra?un slo dilerju

- italijansko prometno

- na italijanskem ra?unu ?ig dav?ne o pla?anem davku

- SLO homologacijo

- in pa ra?un slo dilerja

tako da ne vem za tole zadnje mogo?e fizi?na oseba naredi druga?e - na primer ita faktura na osebo :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je tisto o ?emer sem govoril, vse iz italije - folk prodaja + leasinga ne morejo odpla?evati in prodajajo po vrednosti preostanka leasinga samo da gre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

spla?a se dati 4? za carfax, moja mazda mx5 in M6 zabele?eni v Bologni in Veroni.....pa ?eprav sem vedel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pelu ga bom v Savo....umetni koralni greben...sam ?e lokaijo moram najdt :whatever:

Za na?o bajto je lep uvoz, lahko pa tudi naredi? TOP GEAR varijanto z mostu.

Pa ?e BUS ma? poleg B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Meni se tudi zdi da Fabia ne spada pod ?parovc, to je ?e kar mini dru?insko vozilo, primerljivo z na?im Swiftom, ki bi lahko brez problema opravljal potrebe prvega avta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden Golf 5 v R Srbiji
Napisano

Jure, on je ?el na hop cup, rabil je avto, se je samo usedu vanj in odpelju, pa? mu je otrok zbolel v BG (kjer domujejo stari star?i njegovga sin?ka) in ni ravno dost razmi?ljal. Sem pa mnenja da nikoli ne bomo uspeli predvidet vseh situacij in prepre?it neza?eljenih scen. :ne vem:

Vem vem, samo golfa ?e v Sloveniji ne bi upal imeti brez :)

Moji SEATi so bili v Jugi tudi po Gregatovem principu, s tem da zjutraj nisi vedel kaj bo...

Mazda je zakon za dol - ?ta ti je ovo... :bravo:

Kot zanimivost, v Sloveniji:

http://www.policija.si/index.php/ukradena-vozila

Nemci itak, mazda:

2009 - nobena

2010 - 3 primerki

2011 - 3 je primerki

2012 - ?e ena :)

VW:

2009 200 x 20 = 4000

2010 152 x 20 = 3040

2011 160 strani x 20 na stran = 3200

2012 - 6 x

jeba je to, zanimivo pa je da je absolutni zmagovalec Renault.....(deli?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?al se potem lahko samo poslovi.

Samo oprosti za tak komentar - Golf 5 brez kaska in v Srbijo? Ne samo Srbija na sploh :huh::huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

policija - zavarovalnica (?e je bil zavarovan).

Druge NI, lahko se samo poslovi od avta na ?alost. VW v jugi je mobilna trgovina rezervnih delov na ?alost, sestra je 2x imela na slu?benem sre?o, da so samo 'zunanje' stvari rabili

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plin
Napisano

Jure je agresiven verjetno je njegova na morju.

Smo bili v Portoro?u v soboto skupaj :hudicek: . Ma pogreje me ?e nekdo, ki je razo?aran napi?e zadevo tako, da potem marsikdo pomisli enako in odstopi od nakupa ali podobno.

Jaz, Grga, Denis, pa ?e 3je smo dali po tej ceni predelat makino za pol manj denarja.

Se pa opravi?ujem ro-biju ?e je zgledal preve? agresivno, pejmo na morje :D

Ne vem pa koliko ( :hudicek: in kdaj :hudicek: ) bo pri?lo ajvarja kot samovgraditelja s pomo?jo kolegov pri S****U.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

kul...a bi slo v sredo dopoldne...okol pol 11h??

pokli?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

sej to...jures, kje bi lahko dobil ta dvd k je tebi delal?? bi mi ti to zapekel?? pa najlazje da sprobamo tko

prnes 8GB dvd :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plin
Napisano

Mi?ljeno je 20-22 kkm letno

Tako je. In to je pri meni veljalo. Kje si ti dobil napeljavo za 2500? - to je tvoj glavni problem, ?e te je plineks kot vse druge nategnil, jaz sem dal - in ?e 3je drugi ?lani tukaj 1300? s pove?anim 60L tankom. In to ne neko srbsko zadevo, Tartarini delan izklju?no za CX7.

To sedaj vozi Boj? in ti lahko pove, da od 2006 ?e ni bilo napake.

Kapi??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.