Plin je v bombi uteko?injen, pred gorenjem se uplini in porabi toploto oz. se na mestu uplinjanja zelo ohladi. ?e je notri malo vlage, hitro zmrzne.
Crnamazda- v motorju se ne dogajajo prav nobene eksplozije, ampak dobro staro zgorevanje. Kot kemik bo? menda poznal razliko med gorenjem in eksplozijo?
?e tole o plinu- ker se v motor dovaja v plinastem stanju (bencin se v teko?em), ne spreminja agregatnega stanja (ker je ?e plin) in posledi?no ne ohlaja zgorevalnega prostora, kot se to dogaja pri bencinu. ?e se avto na plin priganja, lahko posledi?no skuri kak?en bat ali ventil, ker so temperature zgorevanja previsoke.
?e to- za CX-7 se instalacija ne izpla?a, ?e nima? plana delat 200.000 km.
lp
A si ti z levo nogo vstal? Kake pi?e?, tudi jaz sem imel CX7 na plin, in ti povem da je ra?unica tam pri 20-22.000km, ?e si ga pa ti friziral in razbil pa ne ostalim svoje ?alosti nasuvat tukaj.
Ti si ga o?itno imel za dirkanje in ni? drugega, kot ve? plin na CX7 dela le od 1500-4300rpm, ?e ga vozi? normalno in ne v obratih se obna?a kot vsak drug normalen bencinar. benz dodaja le pod in nad to mejo....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja, moja je bla ?ist sajasta. ?e gre verjet mehankarju, pa cedilo v karterju ni bilo skoraj ni? zapacano..?udno.
Razen, ?e me je ..... Jaz ravno zaradi tega menjam olje na okoli 10.000km, mogo?e malenkost ve?. Raj?i dam 50? za servis ve?, kot pa da se mi nafta me?a z oljem.
Jebiga..davek na DPF...
upaj da se ne 'filtrira in nabira' na pumpi
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ali jim pobere? rob ,lahko pa ga odstru?i? tudi 0.8mm.
Je pa vse odvisno koliko mesa imajo ?e diski.
?e imajo ?e ?istega mesa 23mm potem ni straha da jih poravna?.(da je ?e v mejah dovoljenega) Lahko gre? tudi pod mejo seveda mora? imeti to potem v zavesti da ne pretirava? z bremzanjem in uporabi? ve? menjalnik v ta namen
Seveda je pa najbol varno zamenjati diske to pa seveda vse je odvisno od financ
Ebay diski 4x s paknami so 250-300?, stru?enje ziher ni pod 100 vseh 4h, po moje res bolje dat na ziher - sicer pa vsak zase ve kako in kaj, predvsem pa kje se vozi
Po moje med 1.8 in 2.0 rabljenimin ni toliko razlike, in bi definitivno na tvojem mestu gledal 2.0. Krava je velika in te?ka in se bo poznalo, ?e posebej ?e si family man.
no tko...avto je pri majstru simonu iz medvod, da on use zrihta:) med drugim se omenja tudi ciscenje karterja, neke tezave z intercoolerjem, vztrajnik, itd, itd...upajmo samo da priznajo cim vec na garancijo...drugace bo tole en ogromen udarec po denarnici:/ bom pa seveda porocal o zadevi:) lp vecer vsem:)
mah zato sem ti rekel da je preverjen avto bolje - sam da ne bo kaj hudega
zjutraj, ko jeavto mrzel mi nihajo obrati, dokler sene zagreje...danes pa po 60km po avtocesti na130 kmh, ko sem zapeljal dol, na semafor in stisnol sklopko, ter se ustavil pa mi je tudi crknil...:/ to se je zgodil prvic....sumim IMVventil, imam prav?? p.s.kje ta ventil dobi najugodneje?? lp
ma? kar prav...ajvar mogo?e
nimam pojma kaj je tam:/ sj ves, lih kupu auto...upam da se nisem kj zaj....klima dela tko kot more...zgleda pa definitivno da je to ze neki casa tm, avto pa tut ne pusca sledi olja po tleh...pa tut da kj pije olje masina ni videt(za 1x) pa sem do zdej naredu 2k km. lp
no je pa nad njim tudi direkt pokrov?ek za dolivanje olja kajne....lahko da je ?la mimo kaka brhka v mini?i ku se je nalivalo olje, probaj obrisati in ?e tega ne bo ve? ni skrbi - vsekakor pa spremljaj teko?ine, tudi hladilno v ekspanzijski - na tej verigi jermena je tudi vodna pumpa, res se slabo vidi
Simon, odvisno kok ima? dohodka. ?e ima? npr. Netto OD samo 600, je 200 dat stran ?e kar jebada. ?e ma? npr. Jur?ka, pol ?e gre, ?e nima ?e kake najemnine 400? za pla?evat, kar spet podere matematiko.
Povzetek; pleh je SAMO pleh, ampak met ga pa mora?.
?ivi? pa od ?esa? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani