Skoči na vsebino
NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

SDAL verjetno... Denso ima zaslon obcutljiv na dotik... SDAL pa se mi zdi da ne ...

Am kak dotik? Moja 5ka je mela daljinec in nic na dotik se mi zdi?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plin
Napisano

Plin je v bombi uteko?injen, pred gorenjem se uplini in porabi toploto oz. se na mestu uplinjanja zelo ohladi. ?e je notri malo vlage, hitro zmrzne.

Crnamazda- v motorju se ne dogajajo prav nobene eksplozije, ampak dobro staro zgorevanje. Kot kemik bo? menda poznal razliko med gorenjem in eksplozijo?

?e tole o plinu- ker se v motor dovaja v plinastem stanju (bencin se v teko?em), ne spreminja agregatnega stanja (ker je ?e plin) in posledi?no ne ohlaja zgorevalnega prostora, kot se to dogaja pri bencinu. ?e se avto na plin priganja, lahko posledi?no skuri kak?en bat ali ventil, ker so temperature zgorevanja previsoke.

?e to- za CX-7 se instalacija ne izpla?a, ?e nima? plana delat 200.000 km.

lp

?zmeden??zmeden??zmeden? A si ti z levo nogo vstal? Kake pi?e?, tudi jaz sem imel CX7 na plin, in ti povem da je ra?unica tam pri 20-22.000km, ?e si ga pa ti friziral in razbil pa ne ostalim svoje ?alosti nasuvat tukaj.

Ti si ga o?itno imel za dirkanje in ni? drugega, kot ve? plin na CX7 dela le od 1500-4300rpm, ?e ga vozi? normalno in ne v obratih se obna?a kot vsak drug normalen bencinar. benz dodaja le pod in nad to mejo....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A se je ta prehladu :blink:

VOZEN

KOLESA NA MESTU

ZAGANJA? V OKVARI

:hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Kolko dnara pa bi rad mel za zelo malo dela?

Ja poglej vzornike - tiso?e evrov, pa jih ?e v parlament ni in ne glasujejo - :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Nova socialna tema....

A kdo ve, ?e so za motor kaka pravila kam napopat vinjeto? Na darsovi strani ni ve? nobenih navodil...Samo da se vidi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Ja, moja je bla ?ist sajasta. ?e gre verjet mehankarju, pa cedilo v karterju ni bilo skoraj ni? zapacano..?udno.

Razen, ?e me je ..... Jaz ravno zaradi tega menjam olje na okoli 10.000km, mogo?e malenkost ve?. Raj?i dam 50? za servis ve?, kot pa da se mi nafta me?a z oljem.

Jebiga..davek na DPF...

upaj da se ne 'filtrira in nabira' na pumpi :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Ej, kako kaj z merkatorjevimi pikami od tvoje punce? Pridem masirat za vinjeto, imam doma ?e cel liter dexalije :hohoho: .

Pridem masirat, ne rabim vinjete.... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo 6 karavan
Napisano

Odvisno kaj za nekoga pomeni stri?iti diske!

Ali jim pobere? rob ,lahko pa ga odstru?i? tudi 0.8mm.

Je pa vse odvisno koliko mesa imajo ?e diski.

?e imajo ?e ?istega mesa 23mm potem ni straha da jih poravna?.(da je ?e v mejah dovoljenega) Lahko gre? tudi pod mejo seveda mora? imeti to potem v zavesti da ne pretirava? z bremzanjem in uporabi? ve? menjalnik v ta namen ;)

Seveda je pa najbol varno zamenjati diske to pa seveda vse je odvisno od financ

Ebay diski 4x s paknami so 250-300?, stru?enje ziher ni pod 100 vseh 4h, po moje res bolje dat na ziher - sicer pa vsak zase ve kako in kaj, predvsem pa kje se vozi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

ma sej ko pomislim, je bla spektrova tudi polna saj.... :whatever:

Mojo so pa zgleda Italjani res servisiral in vozili, bli?am se 195.000km pa zaenkrat tok tok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo 6 karavan
Napisano

To da zavore na Mazdi6 tresejo, ni nekaj novega - majstri pravijo, da je na?eloma treba le diske postru?it in je potem ok!

Druga?e te samo LPG in?talacija pride kakega 1.200 ?, tako da nekaj to vsekakor ?teje. Sicer pa budno spremljaj sceno na oglasih. :bravo:

stru?enje diskov je le zati?je pred nevihto, ne delajte tega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo 6 karavan
Napisano

Po moje med 1.8 in 2.0 rabljenimin ni toliko razlike, in bi definitivno na tvojem mestu gledal 2.0. Krava je velika in te?ka in se bo poznalo, ?e posebej ?e si family man.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

no tko...avto je pri majstru simonu iz medvod, da on use zrihta:) med drugim se omenja tudi ciscenje karterja, neke tezave z intercoolerjem, vztrajnik, itd, itd...upajmo samo da priznajo cim vec na garancijo...drugace bo tole en ogromen udarec po denarnici:/ bom pa seveda porocal o zadevi:) lp vecer vsem:)

mah zato sem ti rekel da je preverjen avto bolje - sam da ne bo kaj hudega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Mercator je odkupil avtomatizirane servise 24/7 - se pravi bo vsak trgovec o?itno kmalu imel svojo verigo bencinskih ?rpalk :ne vem:

http://www.maxen.si/

V Kranju ?e stoji....in do petrola jo lo?i le ozka cesta - ni 2x za re?t da nimata istih cistern

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

zjutraj, ko jeavto mrzel mi nihajo obrati, dokler sene zagreje...danes pa po 60km po avtocesti na130 kmh, ko sem zapeljal dol, na semafor in stisnol sklopko, ter se ustavil pa mi je tudi crknil...:/ to se je zgodil prvic....sumim IMVventil, imam prav?? p.s.kje ta ventil dobi najugodneje?? lp

ma? kar prav...ajvar mogo?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

pokrovcek je res tm ja...kaj pa vem, itq planiram mali servis v roku tedna dni, pa bojo tm kj vec povedal pa pogledal, upajmo na najbols:)

kje se kontrolira hladilna?? predvidevam da spredaj, pri killerju??

ekspanzijska - plasti?na bela posoda pri kilerju ja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

nimam pojma kaj je tam:/ sj ves, lih kupu auto...upam da se nisem kj zaj....klima dela tko kot more...zgleda pa definitivno da je to ze neki casa tm, avto pa tut ne pusca sledi olja po tleh...pa tut da kj pije olje masina ni videt(za 1x) pa sem do zdej naredu 2k km. lp

no je pa nad njim tudi direkt pokrov?ek za dolivanje olja kajne....lahko da je ?la mimo kaka brhka v mini?i ku se je nalivalo olje, probaj obrisati in ?e tega ne bo ve? ni skrbi - vsekakor pa spremljaj teko?ine, tudi hladilno v ekspanzijski - na tej verigi jermena je tudi vodna pumpa, res se slabo vidi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 radio z mp3
Napisano

hmmm jaz ga "futram" s CDji kar na armaturni plo??i. tako da je po moje vgrajen v radiu. v bistvu je radio tak kot na mojem prvem linku...

?e ga futra? je pol v radiju in nima veze z dodatkom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

a ni tam kompresor klime? tok so velike slike da ?e locira? te?ko....

pomanj?aj jih v paint ali drugje preden popa?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 radio z mp3
Napisano

Ja imam kvadratne tipke za postaje.

?e eno vpra?anje. CD changer bo ?e vedno deloval?

Kateri - un vgrajen v radiju ali exteren?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Prosim, ne ?e ene teme zasut s politiko.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 radio z mp3
Napisano

Radio ki ima okrogle tipke za postaje ja

radio ki ima kvadratne - ne

predvidevam ker ima? cd143 da ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Simon, odvisno kok ima? dohodka. ?e ima? npr. Netto OD samo 600, je 200 dat stran ?e kar jebada. ?e ma? npr. Jur?ka, pol ?e gre, ?e nima ?e kake najemnine 400? za pla?evat, kar spet podere matematiko. :(

Povzetek; pleh je SAMO pleh, ampak met ga pa mora?. :P

?ivi? pa od ?esa? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.