ma ne... tale fka ko se peljes tako ene kulturnih 170km/h po AC rohni ze pri kar lepih 5500rpm. 6 ji res ne bi skodla, ce majo 150hp passati 6 prestav.
Letnik te ba?e, ker omenjeni Passati so zanesljivo vsaj par let mlaj?i od tvoje mazdure!
Kako je nasplo?no z temi motorji in mazdami 6? ?e ve kdo za kak?no drugo varijanto, lahko priporo?i, v po?tev pride tudi mazda 3, vendar ne najdem nobene z kakim pametnim motorjem. I??em bencinarja, kateri ni preve? podhranjen. Dizla ne maram, prav tako ne maram karavana
Na tvojem mestu bi torej izbiral med opcijama 2.0 in 2.3 benz, oboje se ?e kar nekako spodobno pelje, medtem ko 1.8 bi se lahko reklo, je podhranjen!
Tale ima ?e LPG vgrajen, tko da se mi ne zdi slaba varjanta!
tudi jaz nikakor ne razumem, kam so tuhtali s tole zheleno barvo... ne, pa ne, pa ?e enkrat ne... pa ?e je jurja cnej, jo nebi mel, ker je zelena... yebiga...
Dejmo ZAKLENIT temo (Administrator), ker tole nima ve? mbenga smisla, referendum je mimo, tole pa je zdej idealna podlaga za razne raz?alitve in prepire, ?esar pa garant no?mo!
Jaz sem packal s temi dodatki ko se vozil ?e na kurilca, preprosto sem dolil nekaj benza na tank... ok, sedaj je DPF in verjetn ni fajn. ?e vedno ostane me?anica s petrolejem ali kak?nim aditivom...
Nafta mi ?e ni zmrznila, pa je blo do zdej v 14 letih odkar mam dizla tud ?e -34. Seveda brez gara?e...
Dejmo mal re?t, kaj je nujno, d se postori u zimskem ?asu?
Dobro, zimski antifriz (oz. do kakih minus 25 C), pa zimski Vitrex, to se razume.
Poleg tega pa mislim, da je ful dobro namazat razne gumice (dihtunge) npr. na vratih, pa na te?ajih stekel (kjer stekla drsijo, ko se odpirajo itd.). V preteklih dneh se mi je ?e dvakrat zgodilo, da se mi je voznikovo steklo, ko sem hotel odpret, prilepilo in ni hotlo odpret, to pomoje gotov ni dobr za motor?ek odpiranja ?ipe!
Potem sem zadevo namaz z Glicerinskim sprejem, a je to prava zadeva za nego gum? (med drugim se mi tut vrata dobesedno zapopajo na tisto dihtngo, ki jih lo?i od preostalega dela avtomobila, ko so vrata zaprta!
Uglavnem dejte kak?en nasvet, kaj ?e postorit!
Aja pa v?asih sem uporabljal od Paulina proizvajalca, Anti fog sprej, ki je odgnal ro?enje ?ip, za kak mesec dni, kar uporabna zadevca!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Letnik te ba?e, ker omenjeni Passati so zanesljivo vsaj par let mlaj?i od tvoje mazdure!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani